Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריך לדקור איזהשהו מספר מינימלי של אנשים כדי להצטרף למועדון ?

מזל שהייתה פעם מנהל. אני על עקיצה כזאת קיבלתי אזהרה. :roll:

פורסם

שאלת תם:

אני מבין שזו "דרך חיים" אבל איך אפשר להמנע מזה שחלק גדול מהסכינים/גרזנים/חרבות וכל דבר חד אחר שיוצר, הומצא למטרה אחת בלבד: לחתוך !

הדוגמא שנתת שאילולא סכינים היינו אוכלים עם הידיים היא לגמרי לא נחוצה כי - מה הקשר ?! הרי ברור שאתה לא מדבר על סכינים למריחה ואני תמיד חשבתי שאילולא מזלגות וכפות (דברים לא חדים) היינו אוכלים עם הידיים.

אתה לא מגדיר את האוסף שלך ככלי נשק ??? הרי אפילו קוראים לזה "נשק קר".

שלא תבין אותי לא נכון, אני חובב גדול של אקדחים אבל בחיים אני לא אגיד שזו אמנות ואגן על זה כך. אני תמיד אומר שנכון, זה נשק, אבל זה כיף, זה תחביב, זה פורקן, זה אוסף "מיוחד" או כל דבר לא מצתדק אחר !

בחיים לא הייתי ולא אהיה "יפה נפש" ואגיד זה לא נשק.

אז שוב, אין לי בעיה איתך ועם האוסף שלך, אנחנו באותו מחנה, אבל דחילק, תהיה כנה ותודה בייעודו המקורי של הדבר הזה

ואיך עושים בדבר הזה שימוש כיום...

ואחרי שהבנת והפנמת את כל דבריי, אולי תצליח להבין ממש טיפה את אלה שעושים לך (ולי) חיים קשים.

פורסם
מזל שהייתה פעם מנהל. אני על עקיצה כזאת קיבלתי אזהרה. :roll:

והנה עוד אחת, על העברת ביקורת על ההנהלה שלא באמצעות מסרים, עבירה על פקודת הפורום מספר 1.

בפעם הבאה נשלח מישהו מפורום סכינאים לדקור אותך.

I kill me...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם תיכנס לתגרה שבה הצד השני חזק משמעותית ממך, תחשוב לשלוף את הסכין?

אתה רציני?:shock:

זה אספנות! האוסף בבית בארון זכוכית ומוצג שם לראווה. מרבית החברים בעמותה בכלל לא נושאים סכינים ברחוב.

השאלה שלך מופרכת בערך כמו לבוא למישהוא ממועדון ה-5 ולשאול אותו אם במקרה תיגרה שבו הצד השני חזק בצורה משמעותית הוא ידרוס את הצד השני.

אני מבין שזו "דרך חיים" אבל איך אפשר להמנע מזה שחלק גדול מהסכינים/גרזנים/חרבות וכל דבר חד אחר שיוצר, הומצא למטרה אחת בלבד: לחתוך !

אבל דחילק, תהיה כנה ותודה בייעודו המקורי של הדבר הזה ואיך עושים בדבר הזה שימוש כיום...

ואחרי שהבנת והפנמת את כל דבריי, אולי תצליח להבין ממש טיפה את אלה שעושים לך (ולי) חיים קשים.

קשקושים. רק אנשים צרי מח יכולים לעשות חיים קשים על אוסף יפייפה שכזה.

יש בעולם מוזיאונים עצומים לאוספים של נשק קר וחם.

איפה בדיוק כאן הבעיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קשקושים. רק אנשים צרי מח יכולים לעשות חיים קשים על אוסף יפייפה שכזה.

יש בעולם מוזיאונים עצומים לאוספים של נשק קר וחם.

איפה בדיוק כאן הבעיה?

לא אמרתי שיש בעיה, רק אמרתי שזה מתייפייף לקרוא לזה אומנות ולא נשק.

זה שהנשק הזה נחשב גם כאומנות זה ערך מוסף.

ושוב, לי אין שום בעיה עם זה, אני רק לא מבין למה לפותח השרשור יש בעיה עם אנשים שהם אולי צרי מוח אבל בכל זאת יש משהו במה שהם אומרים ואפשר להבין אותם.

הדוגמא שנתת לגבי מועדון החמש ושהם היו דורסים היא לא לעניין בכלל, רכב, למרות שהוא יכול להרוג, זו לא מטרתו.

סכינים ואנשים שהולכים לעבודה עם סכינים זה משהו אחר לגמרי.

ושאלה לפותח השרשור, למה בכלל ללכת עם סכין לעבודה ??? אם זה רק בשביל לחתוך אז מה הבעיה לחתוך עם סכין יפנית ?

לדעתי זה הזוי ומקור לצרות, או כמו שאומרים, "אקדח שנראה במערכה הראשונה, ירה במערכה השלישית"...

פורסם

ברור לך שאת כל מה שאתה אומר אפשר להגיד על כל אומנות לחימה?

נכון שזה טוב לכושר ונכון שזה תחביב נחמד אבל בסופו של דבר המטרה של הדבר הזה היא להקנות לך כלים להרוג מישהוא באמצע הרחוב בצורה המהירה והיעילה ביותר?

האם אתה שואל מישהוא שמתרגל איזה שהיא אומנות לחימה את השאלות האלה?

פורסם
"אקדח שנראה במערכה הראשונה, ירה במערכה השלישית"...

מדובר ברובה שתלוי על הקיר ולא ב"אקדח שנראה...", אני מבקש להימנע מציטוטים לא מדוייקים.

חוץ מזה, כפי שאומר המוטו של הפורום אליו הפניתי בהודעתי הקודמת, "חברה חמושה היא חברה מנומסת".

פורסם

עדיין בהלם...:shock: סכינים יפהפיות (אני יותר בענייני מטבח ושות').

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ברור לך שאת כל מה שאתה אומר אפשר להגיד על כל אומנות לחימה?

נכון שזה טוב לכושר ונכון שזה תחביב נחמד אבל בסופו של דבר המטרה של הדבר הזה היא להקנות לך כלים להרוג מישהוא באמצע הרחוב בצורה המהירה והיעילה ביותר?

האם אתה שואל מישהוא שמתרגל איזה שהיא אומנות לחימה את השאלות האלה?

אומנות לחימה מקנה לך בטחון, הגנה עצמית, כושר, דרך חיים נכונה, פורקן ועוד ועוד, זה משהו שלומדים ומפנימים שמטרת הלימוד היא לא להרוג אלא להגן על עצמך אם תוקפים אותך ודוגלים באיפוק והבלגה. זה משהו שמחלחל בשכל.

אדם שיכול להרוג אותך בשניה במכות, אני מניח שכבר הפנים את זה והוא לא מישהו חמום מוח שיוציא את השיטה הזאת עליך פתאום...

בנאדם עם סכין גדולה וחדה יכול להיות כל אחד, משוגע, חמום מוח, גזען או כל דבר אחר שאם משהו לא מוצא חן בעיניו הוא יכול לשלוף אותה ולדקור. אין את "תורת דרך החיים של הסכינאי" שבה מלמדים להתאפק וכו', הדרך מסכין בתיק לסכין ביד היא מאד קצרה.

מדובר ברובה שתלוי על הקיר ולא ב"אקדח שנראה...", אני מבקש להימנע מציטוטים לא מדוייקים.

אם אתה מבקש להמנע מציטוטים לא מדוייקים אז להבא תעיין טוב יותר במקורות שלך כי אין לי מושג מאיפה הבאת את זה...

זה ביטוי מהצגות ותיאטרון בכלל... מאיפה הבאת רובה תלוי על קיר...? :shock:

פורסם
אומנות לחימה מקנה לך בטחון, הגנה עצמית, כושר, דרך חיים נכונה, פורקן ועוד ועוד, זה משהו שלומדים ומפנימים שמטרת הלימוד היא לא להרוג אלא להגן על עצמך אם תוקפים אותך ודוגלים באיפוק והבלגה. זה משהו שמחלחל בשכל.

אדם שיכול להרוג אותך בשניה במכות, אני מניח שכבר הפנים את זה והוא לא מישהו חמום מוח שיוציא את השיטה הזאת עליך פתאום...

עכשיו אתה מתיפיף באותן נוצות שטענת שה"סכינאים" מתיפייפים.

אומנות לחימה זה הרבה דברים אבל בראש ובראשונה זה כלי להרוג אדם אחר במו ידיך בצורה יעילה ומהירה. סוף. נקודה.

פורסם

אני מבין את הטענה שלך ואני גם מסכים איתה.

אני רק חושב שיש הבדל בין תורת לחימה שנרכשת עם הזמן במשך שנים לבין סכין שכל אחד יכול לקנות מתי שבא לו ולהסתובב איתה. ולך תדע לאיזה ידיים היא נפלה...

הבעיה היחידה שהיתה לי זו "הבעיה" של הסכינאים לקרוא לתינוק בשמו ולהגיד שזה אוסף של נשק קר, לא אוסף של אומנות...

ומכאן אני שוב שואל את פותח השרשור למה ללכת לעבודה עם סכין בכלל מלכתחילה ?

אני די בטוח גם שאם לא היו בדיקות במועדונים ופאבים היית גם הולך עם סכין למקומות האלה.

...או שאתה הולך עם סכין גם לשם ?

גילוי נאות:

אני הלכתי בצעירותי עם סכין פרפר לכל מקום עד שהבנתי שזה פתח לצרות.

וגם אז הודתי שאני הולך עם נשק קר ולא עם חפץ אומנות...

• תוכן חדש...