Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי כיצד אדם העוסק בתחום אמנויות הבמה יכול לא לדעת מי זה צ'כוב (האנטון הזה).

כנראה שבכ"ז המצב היה שונה אם הוא היה מופיע יותר בטלוויזיה...

למען הסר ספק, לא קראתי לך מטומטם, אלא בור מיליטנטי ועם הארץ, ובצדק.

הטמטום הוא כלל-ארצי, אל תיקח את זה אישית.

כלל עולמי, למרבה הצער. ראית פעם את הפינה WALKING JAY, אצל לנו?

בארץ יש אלפי מבינים גדולים בעפיצות של יין בוטיק וב-בון טון של פיליפ סטארק, אופנה של גי לרוש ושאר הבלי עולם.

לעומת זאת - בודדים יידעו מי היה א.ד. גורדון למשל, או מי היה רובספייר, או מה עשה ג'ון אדמס - ועוד כהנה וכהנה.

וגרוע מכך, ככל שהאנשים שתשאל יהיו צעירים יותר, הבורות תהיה עמוקה יותר והחוצפה גדולה יותר.

הולך ופוחת הדור? יותר מזה, הנה התיאור הכי מדוייק:

evolution.jpg

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בארץ יש אלפי מבינים גדולים בעפיצות של יין בוטיק וב-בון טון של פיליפ סטארק, אופנה של גי לרוש

המצאת עכשיו או שיש באמת דבר כזה בון טון של פיליפ מה שמו ואופנה של גי לרוש ?

ואם באמת יש דבר כזה , אז למה לעזאזל אתה יודע מה זה ?

קנית מיאטה ?

:shock:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

את פיליפ סטארק הכרתי בזכות הדבר הזה:

800px-Org-sil_right_side.jpg

ואת גי לרוש הכרתי אחרי חיפוש בגוגל אחרי הביטוי החביב על סבי : גי שלופן.

אם אתה עדיין חושד בנטיותיי, תביא איתך שפורפרת וזלין למפגשנו הקרוב, ותתאמן על הרפיית שרירי האנוס.

פורסם

הרשמת אותי עם המוטוגוצי אפריליה.

אבל מאיפה שמעת על א.ד.גורדון ? רובספייר ? אדמס ?

אתה חובב רכב או אינטילי-ג'אנט ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם אתה עדיין חושד בנטיותיי, תביא איתך שפורפרת וזלין למפגשנו הקרוב, ותתאמן על הרפיית שרירי האנוס.

אני עוד לא הגעתי לגיל המתאים כדי שתצרפו אותי למסיבות הלימונים שלכם...

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מבין שבעוד שאני עושה מסיבות סמים, אתם דוקא יותר בקטע של מסיבות שמים (שמים אחד לשני)...

עכשיו אני מבין גם למה חלק פה התחיל למכור את הצרפתיות האוחזות שלהן ולקנות מיאטות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

evolution.jpg

איזה הודעות עליזות...וסוטות לגמרי מהנושא.

תרתי משמע.

אה, כן- מה יש לבחור השלישי משמאל ביד?

(יד ימין, אני לא רוצה לדעת איפה יד שמאל הייתה והיכן היא עכשיו, לעזאזל)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער להקפיץ.

אבל ראיתי כתבה מטומטמת ומגמתית שפשוט לא השאירה אותי אדיש. מה שהכתב "שכח" לציין, שלסכין עם להב רחב ישנם עוד כמה שימושים, כמו יכולת חפירה באדמה (הוצאת שורשים אכילים למשל במצבים של הישרדות), חיתוך נתחים מהחיה האומללה שמצאה את דרכה למעל המדורה שהכנת לארוחת הערב, קיצוץ ענפים ליצירת חומר בערה ויצירת יתדות למחסה ארעי(בד למשל), יצירת מחסה ארעי מיתדות (...) ארוכות וסכך, ועוד.

סכין היא כלי לפני שהיא כלי נשק.

פורסם

דיייי לחפור

סכין זה כלי נשק , קר חם או גורמה זה לא משנה

מי שמסתובב עם סכין ביום יום הוא ערס. נקודה.

לא הוא לא חוקר טבע שיצא לקטוף פטריות ביער

גם אם אתה מוכר אבטיחים ויש לך סכין אתה ערס

וחלאס תעזוב אותנו עם הסכינים האלו,

עכשיו חזרתי ממועצת הפורום וסיכמנו פה אחד שאנו לא רוצים לשמוע יותר על הסכינים האלו.

קח את זה ברוח טובה , יש לכם פורום סכינים אז תחפרו שם עם הסכינים עד שיצא אש

אם לא היו חוסמים אותי מפורום סלולרי לא הייתי חופר פה על פלאפונים

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מי שמסתובב עם סכין ביום יום הוא ערס. נקודה.

כמה ערסים בני שישים עם תואר שני ראית עד היום?:shock:

והאם אתה קורא לי ערס?

או אולי אני 4-ערס, כי יש לי בנוסף לסכין גם לדרמן ו-2 כרטיסי "SWISSCARD" בארנק?

אני מסתובב ביום יום עם סכין עליי. ואני לבנון וחנון שחולה על מלחמת הכוכבים וקווסטים הומוריסטיים.

אני לא חושב שזה עונה להגדרה של ערס.

ותהיו בטוחים, אם אני נוסע להסתובב אחרי העבודה, הסכין נשארת בתיק שנשאר באוטו. אין לי מה לעשות עם סכין בקניון או מקומות ציבוריים שאינם מצדיקים את נשיאתה(למעט חיק הטבע למשל).

תחפרו עד שיצא אש.

אולי תתפלא לשמוע...

אבל יש סכינים שיכולות בקלות לחפור באדמה,ותוכננו עם חשיבה על היכולת הזו, ויש סוגי פלדה שהטחת פלדה נוספת עליה (עוד סכין למשל...:wink:)גורמת לניצוץ יפה, שיכול גם להדליק אש בתנאים מסויימים.

זה נכנס לקטגורייה של "אמר ולא ידע מה אמר".

פורסם

סכין זה אומנם מגניב , זה יעיל וממש לא רק כדי להרוג .

אבל לא תצליח לשכנע אותי שמי שחי בעיר יש לו סיבה להסתובב עם אחת בשלוף.

אנשים שעובדים בשטח בהחלט כן .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לעשות הבדלות, למרות הכל.

הסכין עליי ב"שלוף" רק בתחום שעות העבודה. מעבר לכך אין לי סיבה לשאת אחת עליי, ואם אני צריך אזי יש לי בלדרמן, שהוא עליי 24-7.

לא יותר נוח להשתמש בסכין נוחה לאחיזה (תוכננה לארגונומיות), בעלת להב מותאם לעבודות ספציפיות (ישנם הרבה סוגים ותתי סוגים, עם או בלי שיניים,הכל עניין של מה הכי נחוץ נוח ונכון לשימוש) שלא תישבר לך ביד (כי היא עשוייה מחומרים מרוכבים ולא פלסטיק דקיק וזול) ושהנעילה שלה לא תקרוס בלי שום סיבה באמצע חיתוך קרטון קצת עבה, מאשר בסכין יפנית?

הסכינים הרציניות מגיעות עם קליפ (תפס) לנשיאה בכיס בנוחות ומוחזקות על ידו במקום בו הנחת אותה, במקום להתחיל לחפש את הסכין היפנית על הרצפה, בארגז הכלים, איפה שהוא בתוך כיס הסרבל...

הלהב תוכנן ליכולת שמירת חוד מסויימת, ויש לך ממנו זמן רב של שימוש לפני הטיפול הראשון. בניגוד ללהב של יפנית שעשוי מפח לא מחוסם או לא מחוסם לחוסן ושמירת להב.

והכי חשוב, היא לא תישבר לך כשאתה מפעיל עליה לחץ בחיתוך של קרטון עבה, למשל, וכשנשבר להב של סכין יפני, באמצע תנועת חיתוך, התוצאה היא שהיד עם הסכין עושה תנועה לא רצונית, מהירה ומסוכנת באוויר-מישהוא עלול להיפגע.

וזה רק "דיני עבודה".

מה עם שעות הפנאי?

אני לא רוצה ממש לומר את הקלישאה המצחיקה הזו, אבל מה עם קילוף תפוזים, חיתוך תפוחים,פתיחת עטיפה של סנדוויץ' קנוי (ואטום הרמטית...בלי סכין עוד לא הצלחתי לפתוח את העטיפה הארורה הזו),פתיחת מעטפות, שימוש כלום לפתיחת ארגזים קטנים או פחיות צבע או חולץ סיכות שדכן(שורט את הלהב, לא ממש מומלץ),שימוש בגב הלהב ל"תחיבת" כבלי חשמל בתוך תעלות או כל דבר גלילי דק בתוך תעלה דקה עוד יותר, ועוד ועוד ועוד.

מתוך הרשימה הזו,

אישית לא עשיתי את כל הדברים הרשומים בה. אבל אלו הם רק חלק מהמחשבות שעולות לי לראש בנוגע לסיבות להסתובב עם סכין בהישג יד "בעיר".

בתוך קניון, או מתחם ציבורי, או ממשלתי, אין ממש הצדקה לנשיאת סכין.

מה שכן מפריע לי שלא נותנים להיכנס לשם עם הלדרמן.

אפשר לחשוב שאתפוס למישהי בפיטמה עם הפלאייר, ואסובב. כי זה יותר הגיוני מאשר להשתמש בו ככלי נשק.

ומילה אחת אחרונה-ישירות אליך, אומי-

לא יודע אם סכין זה "מגניב" יותר מפטיש, או מברגה של דהוולט. אבל זה כלי יעיל ושמיש, ולכן אני נושא אותה.

למה אתה חושב שסכין זה "מגניב"?

פורסם
דיייי לחפור

וחלאס תעזוב אותנו עם הסכינים האלו,

עכשיו חזרתי ממועצת הפורום וסיכמנו פה אחד שאנו לא רוצים לשמוע יותר על הסכינים האלו.

אני חושב שאתה צריך לקחת רגיעון או שניים ולהזכר שאף אחד כאן לא עובד אצלך וזה לא הפורום של אבא שלך.

לא מעניין אותך, אל תיכנס לשרשור הזה.

קצת כבוד בסיסי בין גולשים, באמת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מסכים עם הברווז בכל הנוגע לשימושי הסכין, אין יום שאני לא משתמש בוויקטורינוקס שלי, בבית או בטיולים. אבל עדיין, אני לא אשא אותו עלי ברחוב כדי לא להסתבך סתם. כמו שיש הרבה אנשים שמשתמשים בסכינים באמת ובתמים ככלי עזר, אחרים משתמשים בו לרעה ככלי נשק. בלתי אפשרי לעשות הבדלה בפועל ולכן אוסרים על נשיאת סכין והוא מוגדר כנשק, ואני מכבד ומבין את זה למרות חיבתי הרבה לכלי החביב.

אני לא רוצה ממש לומר את הקלישאה המצחיקה הזו, אבל מה עם קילוף תפוזים, חיתוך תפוחים

מצחיק, זה מה שאלפרון טען בבית המשפט כשמצאו אצלו באוטו סכין, אגרופן ועוד איזה משהו "תמים" :roll:

• תוכן חדש...