Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שבת שלום לכולם...

דבר שני אני מחפש רדיו דיסק של קלריון ועשיתי כבר סיבוב בכמה חנויות (אני גר בבאר שבע) בחיפוש אחר 4 דגמים שמאוד מצאו חן בעייני....גם שמעתי את רובם אצל חברים אז יש לי כבר חוות דעת עליהם אבל אני יודע שפה יש מומחים למערכות אז עדיף להתייעץ איתכם...אני יכול להשיג מחירים מאוד זולים דרך איזה אחד שהוא חבר טוב של אבא שלי ויכול לעשות לי מחיר...

הדגמים הם:

DXZ866MP Clarion אמרו לי שזה דגם כבר ישן והוא עולה 3300 שקל בזאפ!

clarion DXZ865MP זה גם דגם ישן והוא עולה 3150 שקל...

התלהבתי מאוד משני אלה גם מהאיכות שמע וגם המסך מגע וגם כול הרדיו דיסקים של קלריון עם המעבד 24 ביט ושליטה על אייפוד וכד'...!!

DXZ756MC Clarion זה דגם גם די ישן ראיתי שהוא עולה 2000 שקל בערך בזאפ ואהבתי את הקטע שהוא יכול להקליט עד 6 שעות

עכשיו בעל הבית אמר לי שיום רביעי מגיע הסוכן של קלריון עם הדגמים החדשים והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי דגמים חדשים וטובים עם אותם אפשרויות כמו בקלריון 866 865 וכד' בסביבות 2000+- משהו כזה... והוא הביא לי דגם אחד שהוא קיבל חדש:

786usb שאותו הוא יכול לעשות לי ב-1900 2000 שקל....

חיפשתי קצת דברים עליו ולא מצאתי ממש מצאתי דגם מקביל 785...זה אותו הדגם??

מי שעוסק במערכות של קלריון ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד!!!גם אפשרויות נוספות יתקבלו בברכה

פורסם

אהלן , מה נשמע ?

אז ככה כמו שציינת כל סדרת 8 (865,866וכו..) כבר לא ביצור משנת 2006

כרגע ניתן להשיג את ה865 כמכשיר ריפרביש בלבד בארץ .

בנוגע ל756 - אני אישית לא אוהב אותו כלל- אין בו פשוט כלום למעט העניין של הקלטה ושים לב שזה לא כולל MP3 אלא רק דיסקים מקוריים או צרובים .

786\785 אותו המכשיר בדיוק

אופציה טובה מאד מבחינת פונקציונליות סאונד אך לדעתי המראה המוגשם טיפה קצת הורס .

ב1900 ש"ח אחלה בחירה . לא נראה לי שתצטער .

פורסם

לא ממש אכפת לי שמהכשיר לא יפה לעין וכול זה העיקר זה מה הוא נותן לי בתמורה

קצת חבל שאין יותר את הדגמים 865 866....אאני יחכה ליום רביעי נראה מה הסוכן של קלריון יביא איתו..

עוד דבר יש להורים שלי מאזדה 6 שנת 2006 עכשיו יש לחצן של aux ... יש אפשרות לחבר איזה כבל aux ולחבר אותו לאייפוד שלי ואז לשמוע דרך המערכת או משהו???שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה

אם מישהו יודע לגבי מישהו שעושה את זה באזור באר שבע ומה העלות של דבר כזה אני אשמח מאוד...!

שבת שלום!

פורסם

בכל הקשור לקלריון אתה מקבל מכשיר ברמת סאונד טובה, ובמחיר יחסית נמוך, למה? כי החברה משקיעה פחות בפיתוח מראה יפה ואנימציות למינהן, ואתה חוסך את הכסף.

אני הזמנתי את ה786 מחו"ל, ובהשוואה לדגמם מקביל של אלפיין 9887 אותן פונקציות בדיוק: 100$ פחות.

בהשוואה ל7200 של אקליפס: 200$ פחות (הבדל של 2V בפריאוט בין 6 בקלריון ל8 באקליפס לא שווה 200$)

אם אתה יכול לקבל אותו ב2000 ש"ח יש לך עיסקה מצויינת (אצל היבואן הוא עולה 2800) ותהיה בטוח שיש לך מכשיר ברמה מ-א-ד גבוהה. ובקשר לעיצוב: עדיף שתהיה מרוכז בנהיגה, ולא בקונסולה :lol:

רומם

מתחדשת*

פורסם

סדרה 8 על הפנים אי אפשר לכוון,אין P,EQ אין TIME ALIGHMENT אין POSITION MODE זו סדרת טאץ הכי נמוכה שלהם

שניסיתי לכוון,חשבתי שאני מפגר ופשוט לא מוצא את הפונקציות,אבל הורדתי מדריך משתמש ואכן אין כלום במכשיר,פשוט קקה,זו דעתי אליו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

איך הדגם הזה?

clarion dzx945

לא מצאתי עליו מידע אבל הוא ישן בטח..

לגבי ה- 865 866 יש אפשרות להזמין אותם באיזה שהיא דרך??

ומי שיכול לתת לי עוד דגמים טובים אני אשמח

• תוכן חדש...