Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה מחר אני הולך לראות פורד פיאסטה שנת 94 יד 4 עם מזגן וסאנרוף! והוא אומר שהכל עובד באוטו 100 אחוז האוטו עוד חודשיים צריך טסט זה מה שמפחיד אותי הוא רוצה עליו 6500 שח אני יתן לו 6 רק עם הוא ירצה כי זה מה שיש לי אז רציתי לישאול כמה שאלות אליה כי אני לא יודע כלום והמחירון שלה 7700

אז ככה מה אתם אומרים על שנת 94 ומנוע 1400 היא חסכונית בדלק בערך כמה היא עושה ?

האם האוטו הזה הזרקה ?

הוא נוח ?הטיפולים זולים?

במה אתם חושבים שאני יכשל בטסט לי אין מזל בטסטים כל אוטו שהיה לי ניכשל טסט אז אני שואל מה החולשה בפורד ?

האם המנוע הוא גרמני ?

ורציתי לישאול עם זה מגיע עם חלונות חשמל או נעילה מרכזית או אזעקה מששהו משוכלל אולי שיש ברכב ?

מי שיודע הרבה על הרכב שיכתוב לי בבקקשה אתםם עוזרים מאווודדד

תודהההההה

פורסם

השרשור ננעל.

ראשית, יש טונות של מידע על הפיאסטה בכלל ועל המודל הזה בפרט במנוע החיפוש.

שנית, אם אתה רוצה לקבל תשובה רצינית מחברי הפורום כדאי שתשקיע קצת מאמץ ותנסח הודעה רצינית ולא אחת שנראית כמו הודעה במסנג'ר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...