Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B אוטומוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי להתייעץ איתכם.

אני שוקל לקנות רנו קליאו שנת 2003 אוטומט.

ממה שהבנתי מהתכתבויות בפורום ,קליאו אוטומט אינו אמין במיוד.

האם לקנות קליאו אוטומט זו בחירה לא חכמה ולא כדי להסתכל בכיוון של קליאו אוטומט .

פורסם

הכל תלוי בדרישות, סדרי עדיפויות, ואופציות אחרות שקיימות.

צריך הרבה יותר מהתיאור שנתת כדי להתחיל לענות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בגדול אני רוצה לקנות רנו קליאו B ידני שנת 2002 - 2003 . רכב מתאים לי מכל הבחינות : מכיר, אמינות, נוחות.

הבעיה היא שקשה למצוא רנו קליאו ידני בשנתון הזה...

לכן מחוסר ברירה התחלתי להתעניין גם באוטומט בשנתון הזה.

השאלה שלי ,האם בכלל כדי להסתכל בכיוון של קליאו אוטומוט או שאני אקבל יותר כאבי ראש ואבלה יותר זמן במוסכים.

פורסם

הנה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1052&FromYear=2001&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

תעיין במבחר קליאו ידניות, החל משנת 2001.

כרגע מוצעות למכירה 65 מכוניות - יש ממה לבחור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...