Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכפתור מכוון לכך שלא יכנס אוויר מבחוץ , אבל בכל זאת כשהאיורור עובד נכנס עשן מכוניות למכונית , דרך אגב בכל מכונית שהייתה לי לא הייתה אטימות מוחלטת והרחתי ריח של עשן , איך מסדרים את זה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

גם במצב של בורר מצב פנימי וגם במצב חיצוני אתה לא אמור להרגיש בעשן בתוך הרכב. כנראה שמדובר בפלטת עשן מרכבך שלך באיזור המנוע.

בכל מיקרה צריך לבדוק את התריס אשר בורר בין מצב פנימי לחיצוני אם הוא זז בכלל ואם הוא שלם והספוג שמודבק עליו קיים.

בכדי להגיע אליו יש לפרק תא כפפות, הוא אמור להימצא בדרך כלל בפינה ימנית קרוב לחלון הקידמי.

ניתן להגיע אליו גם על ידי פירוק גריל המגבים.

בהצלחה.

פורסם

אני יודע שזה לא עשן של המכונית כי שהמכונית בצומת לבד אז אין עשן , אבל אם עומד קטנוע שמוציא עשן כזה אז כן מרגישים בעשן.

התריסים נמצאים במצב עם ציור של עיגול לבן שמראה על כניסת אוויר מתוך המכונית .

אם אני מפרק את התא כפפות , איך אני יודע באיזה מצב נמצא הבורר ?

פורסם

האם כשאתה משנה את מצב הבורר אתה שומע את התריס זז? אתה אמור לשמוע אותו, ואם הוא אטום כמו שצריך אז נשמע רעש של וואקום.

פורסם

ראשית בדוק את תפקוד מדף הסרקולציה. הפעל מאוורר פנימי למצב הגבוה ביותר ושנה לסרוגין את המצבים של הבורר סרקולציה.

אתה אמור להבחין שינוי בעוצמת האויר והרעש של המפוח.

אם אין שינוי המערכת אינה מתקפדת ויש לבדוק מדוע.

דע כי גם במצב סרקולציה פנימית יש חדירת אויר קלה של אויר חיצוני לחלל תא הנוסעים, זאת כדי למנוע דילול חמצן כאשר לא משנים מצב לסרקולציה חיצונית לזמן ממושך.

פורסם

תודה אני אבדוק , אז אפילו במכוניות חדשות תמיד תהיה כניסה אפילו קטנה של עשן מכוניות מבחוץ כדי לאפשר תחלופה של אוויר ?

• תוכן חדש...