Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני מסובב אותו עם היד על מנוע קר/חם הוא מסתובב קשה,במרצדס הוא חופשי כל הזמן .

אני מבולבל באיזה מהמקרים הקלאץ' תקין ?(אם הוא נמצא בכלל)

פאן-קלאצ'ים של רכבים שונים, מתוכננים ובנויים בצורה שונה ומתנהגים בצורה שונה. יש כאלה שצמודים כשהם קרים לגמרי, משתחררים לאחר דקה-שתיים של עבודה וייצמדו שוב כשהמצנן יתחמם. אחרים יהיו חופשיים בהתחלה וייצמדו בחום, ויש כאלה שישתחררו בסל"ד גבוה. אני מציע לך לא לחפש תקלות בכוח, הן בדרך כלל באות מעצמן, ואם הרכב לא מתחמם אז עזוב את הפאן-קלאץ' בשקט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי בחנות חלפים, 900 ש"ח עבור פאן קלאץ' לא מקורי!!!!

אני חושב שעדיף יותר מאוורר חשמלי,

ואמרו לי שצריך לחבר את המאוורר החשמלי ה"חדש" במיחד עם המאוורר החשמלי של מערכת המיזוג, לסוויץ' שלו (חיבור במקביל) האמת שזה לא נראה לי, כי אז החום מנוע יגיע תמיד לחצי ויסתובב סביבו, דבר שלא נראה לי בריא בכלל,

אפשר לקבל הכוונה על איך לחבר את המאוורר החשמלי החליפי?

איזה גודל לחפש? מישהו יודע איזה דגם עליי לבקש?

בדיקה קטנה שערכתי: הפעלתי את המזגן, ושמתי את היד בחזית הראדיאטורים,

הרגשתי שהמאוורר החשמלי סוחב יותר אוויר מבחוץ מאשר המכאני.

( כמובן אחרי שכבר נסעתי והקלאץ' היה אמור להיצמד )

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...