Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הגדול ביותר בין מאסה להמילטון הוא שלמאסה יש נשמה ותכונות של בן אנוש, אה ויש לו גם משהו שהפך לנדיר בימינו - צניעות.

כשמאסה נכשל רואים עליו שהוא עצוב, כשהוא מצליח החיוכים יוצאים מכל כיוון, הוא מפרגן לצוות שלו והוא לא מתרברב בהישגים שלו.

לעומת זאת,

כשהמילטון נכשל FIA אשמה, שהוא מנצח הוא ישר עושה את פרצוף ה-"נו מה חשבתם שאני לא אנצח, שוב?", אמנם הוא נותן קרדיט לצוות אבל אפשר לשמוע איך הוא מדקלם תמיד את אותו הטקסט שהוכן מראש (ושאף פעם לא כולל דברי ביקורת), על צניעות אין בכלל מה לדבר - הבן אדם לא מכיר את המילה הזו (הוא מעולם לא נתן לאלונסו את הכבוד של אלוף עולם, שלא לדבר על נהג וותיק ממנו).

בקיצור,

כאוהד של סנה מאז ולתמיד, אדם שהיה אמוציונלי לפחות כמו מאסה, אני מאמין ומחזיק אצבעות ליורש הברזילאי. נכון, הוא לא ברמה של סנה, אבל אלוף 2008 הוא יהיה ! (תרשום תרשום..).

דני G.

נ.ב. - כל מי שכותב שמאסה נהג גרוע כי הוא נתקע מאחור במסלול בסינגפור, כנראה לא מבין כלום במירוצים, בעקיפות ובפסיכולוגיה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למאסה יש ביצים??? אני כבר לא זוכר איפה זה היה, אני חושב ברינג, כשמאסה היה שני ופיקה ראשון - המילטון עקף את מאסה בצורה כל כך מצחיקה, זה היה *מעורר רחמים*, מאסה ויתר בלי שום קרב. זה נהג עם ביצים?

לגבי הזינוק של מאסה ממקום שלישי לראשון, חבל, חבל לי שדור שלם צומח פה על השטויות ש 85 אומר. "עקיפה הרואית".

לכל נהג יש לפחות פעם בקריירה מצב שבו הוא מביא את הזינוק המושלם, וזה מה שקרה למאסה באותה הזדמנות. הנהגים שהוא "עקף" זינקו רע, הוא זינק מצויין, ולביצים אין שום קשר גם לזה.

תסתכלו על מאסה בסינגפור. תסתכלו על זה. ברגע שהוא היה מאחור- הוא היה נראה כמו pay driver. לא היה לו *שום דבר* להפסיד, ובכל זאת הוא השתרך לו אני כבר לא זוכר אחרי מי, בלי לנסות בכלל. זה נהג שראוי להיות אלוף עולם? זה נהג מעורר רחמים!

לגבי ההשואה בין הצוות של מאסה לעונש של המילטון - אלה דיבורים דמגווגים. במקרה הראשון מאסה סובל בגלל הקבוצה *שלו*, במקרה השני המליטון מקבל עונש מכל מני פוליטקאים שלא מבינים כלום (במקרה הטוב). איך אפשר להשוות? במשך שנים פרארי נהנתה מצוות פיט שלא עשה אף טעות. זה נתן לה יתרון, זה חלק מהקבוצה. עכשיו הם עושים מעט שטויות, וזה גם חלק מהקבוצה. תפנימו את זה ש F1 זה ספורט של קבוצות.

יאשה והפיצפוצים, אל תלמד אותי איך ולמי לפרגן. אני נמצא מספיק זמן בסביבה כדי לדעת לפרגן כשצריך לקבוצות ונהגים - גם כשאני לא אוהב אותם. מאסה לא נופל לקטגוריה הזאת. הוא נהג בינוני שנמצא במכונית הכי מהירה בגריד, כשאלוף העולם פתאום איבד את זה. אצלנו קוראים לזה - יותר מזל משכל..

פורסם
ההבדל הגדול ביותר בין מאסה להמילטון הוא שלמאסה יש נשמה ותכונות של בן אנוש, אה ויש לו גם משהו שהפך לנדיר בימינו - צניעות.

כשמאסה נכשל רואים עליו שהוא עצוב, כשהוא מצליח החיוכים יוצאים מכל כיוון, הוא מפרגן לצוות שלו והוא לא מתרברב בהישגים שלו.

לעומת זאת,

כשהמילטון נכשל FIA אשמה, שהוא מנצח הוא ישר עושה את פרצוף ה-"נו מה חשבתם שאני לא אנצח, שוב?", אמנם הוא נותן קרדיט לצוות אבל אפשר לשמוע איך הוא מדקלם תמיד את אותו הטקסט שהוכן מראש (ושאף פעם לא כולל דברי ביקורת), על צניעות אין בכלל מה לדבר - הבן אדם לא מכיר את המילה הזו (הוא מעולם לא נתן לאלונסו את הכבוד של אלוף עולם, שלא לדבר על נהג וותיק ממנו).

בקיצור,

כאוהד של סנה מאז ולתמיד, אדם שהיה אמוציונלי לפחות כמו מאסה, אני מאמין ומחזיק אצבעות ליורש הברזילאי. נכון, הוא לא ברמה של סנה, אבל אלוף 2008 הוא יהיה ! (תרשום תרשום..).

דני G.

נ.ב. - כל מי שכותב שמאסה נהג גרוע כי הוא נתקע מאחור במסלול בסינגפור, כנראה לא מבין כלום במירוצים, בעקיפות ובפסיכולוגיה.

,

כל מי שמזכיר בכלל את איירטון סנה ומאסה באותו משפט...

תגיד - המילטון היה צריך לתת כבוד לאלונזו ?על מה לעזאזל אתה מדבר? זה נהג מרוצים? שנותן כבוד? המילטון השאיר אבק לאלונזו, וזו הסיבה העיקרית שאני ואחרים מעריכים אותו. אתה יודע למה? כי אלונזו הוא הנהג הכי טוב על הגריד. בטח לא קימי של 2008 ובטח ובטח לא מאסה...

פורסם

די לבכות .

מקלארן כבר 2 עונות נהנית מגניבה של תרשימים של מכונית הפרארי . גניבה של תרשימים , פיתוח ולקחים על המכונית של פרארי . עם הוכחות חותכות לעניין ולכן גם "נענשו" . ( לא סתם שמתי מרכאות )

על זה לא אמרת כלום ?

אלמלא הגניבה הם היו מתחרים במכונית של במוו במקרה הטוב .

קדימה , תמשיך לבכות על ה FIA שטענו שהקיפה של המילטון לא בסדר...

מקלארן לא היו אמורים להיות בספורט הזה לטעמי לאחר גניבה כזו . העפה לצמיתות מהמסלול היה עונש ראוי יותר .

מה דעתך על מה שרשום למעלה ?

כרגע המצב הנתון הוא שמאסה עם רכב נחות יותר ( אתה יכול לחלוק על העניין , עדיין המקלארן מהירה יותר = מאיצה , אוחזת ומתנהגת לא פחות טוב ) נותן פייט יפה מאוד להמילטון שהוא נהג מעולה והוא ברכב הטוב ביותר כיום .

אז מאסה נהג מביש ? מעורר רחמים ?

נו באמת , אני שמח שאתה אוהד מקלארן והמילטון אבל אתה צריך לשתות את השוקו של הבוקר . להתעורר קצת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאללה, חסרים כאן רק בידרמן ורמי ונוכל לפתוח את ויכוח סינגפור 2 :lol:

מה נסגר עם מערכת הפיט הזו של פרארי?!?:twisted:

אגב ניר, לא כולם מבינים מה זה 85. נא באר את הנושא...

פורסם
יאללה, חסרים כאן רק בידרמן ורמי ונוכל לפתוח את ויכוח סינגפור 2

נתחיל בזה שזה לא ויכוח אלא דיון .

נמשיך בזה שאתה מוזמן לקרוא להם .

:twisted:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אגב ניר, לא כולם מבינים מה זה 85. נא באר את הנושא...

למען הסדר הטוב, 85 הוא קיצור ל-IQ 85, והודבק ע"י ניר (בפורום אחר) לשדרן מסויים בערוץ הספורט, שלא ננקוב בשמו (אבל נזכיר שיש לו ראש של המפטי דמפטי :twisted:) והושאל מהסרט "הנוסע השמיני 3".

בעניין רמי ובידרמן, נראה לי שעדיף להשאיר את הסאגה במקום שהתחילה, אחרת מה יישאר לכם לריב בבית? :roll:

ובקשר למאסה - ניר הוא עוכר ישראל (ופרארי) ידוע. לעיתים נדמה לי שהשנאה לאדומים קצת מעוורת את עיניו (ואז אני נזכר בעונה שבה מנסל נהג עבור פרארי, ומחייך לעצמי חיוך קטן , עונש ראוי. מזלו שסנה לא נהג מעולם עבור הסקודריה. הגיהנום היה נראה כמו מקום ממוזג בשביל ידידנו :twisted:).

אבל מאסה? עם כל הכבוד, פליפה הוא באמת מותק של בחור, אחד החביבים בסבב (לא רק הנוכחי, אלא מאז שאני זוכר), אבל אין לו את זה.

כמו שאמרתי, הוא נהג מהיר, עם טכניקה בכלל לא רעה, אבל נהג גדול הוא לא.

תסתכלו פעם (ואלו רק דוגמאות מהשנים האחרונות) על העקיפה של האקינן על שומאכר וזונטה (או מי שזה לא היה באמצע) בבלגיה 2000, תסתכלו על עקיפה של JPM על שומאכר בברזיל בסביבות 2003 (אאל"ט), תסתכלו על המירוץ האחרון של שומאכר (ברזיל 2006), עקיפות של אלונסו.

אם נלך רחוק יותר - אז כל קרב בין סנה למנסל היה כמו "קחב זכינים" (נא לבטחא במבטא צוחפתי), על דיז'ון 79' בכלל אין מה לדבר, זה משהו שכבר לא יחזור לעולם בגלל התנאים השונים.

מישהו יודע למה ז'יל ווילנייב נחשב לאחד הגדולים אי פעם ? השורה הסטטיסטית שלו לא מרשימה במיוחד. 6 נצחונות, על אליפות אין מה לדבר.

אבל כל מירוץ אצלו היה כאילו זה המירוץ הראשון והאחרון בחייו. ללחוץ עד הסוף, ולתת את הכי טוב שהוא יודע. לא תמיד הטקטיקה של "הכל או כלום" מביאה את הנצחון, אבל כשהוא מגיע, אללה יוסתור - כמה זה יפה.

גם סנה, לא נחשב להכי גדול בגלל הנצחונות והאליפויות (היו לפחות 5 יותר טובים ממנו או שווים לו מבחינת תארים), אלא בגלל איך שהמירוצים שלו נראו, בגלל שהוא הלך מכות אחרי שחשב שמישהו דפק לו את המירוץ (ולא, קרב הכוסיות שפיקה האבא היה

הכוכב המשעשע שלו לא נחשב למכות), בגלל ש-כמו שגורונוביץ הגדיר את זה פעם - אי אפשר היה להכניס חפיסת מרלבורו בין הגלגל האחורי שלו לקיר במונקו, בגלל שלקח אליפות עם מקלארן נחותה משמעותית מהוויליאמס, וזה לא היה רק בגלל חלוקת הנקודות בין מנסל לפיקה (נדמה לי שזה היה פיקה אז), אלא בעיקר בגלל נהיגה מדהימה שלו.

בגלל זה הוא נחשב ליותר גדול מפרוסט למשל, שלקח ארבע אליפויות (יותר מסנה), וגם בגלל זה חלק גדול מהאנשים משוכנעים שהוא יותר גדול משומאכר (למרות ששומאכר משאיר לו אבק כמעט בכל נתון סטטיסטי מדיד).

את המשהו הנוסף הזה - אין למאסה (לטעמי אין גם להמילטון, אבל את זה ניר לא רואה, ככה זה כשהצבע של פרארי והעצבים מתמזגים :lol:), וגם לא יהיה. נהיגת הגשם שלו, והויתור המוחלט בסינגפור (עם כל הדיכאון שהוא חטף - וזה מובן מאליו - הלו ! אתה מתחרה כאן על אליפות העולם ! לפחות תנסה לצבור נקודה או שתיים, בטח ובטח במירוץ עם כ"כ הרבה פרישות).

אני לא רואה את פרארי לוקחת אליפות השנה - (אלא אם מאמי-לטון (ניר, אני מבקש COPYRIGHTS על זה, איפה משה שינסח לי איזה מסמך?) יחזור על סדרת השטויות של סוף שנה שעברה) קימי יציב בערך כמו גל סינוסואידלי, ומאסה חלש מדי באופי.

הלוואי שאתבדה, אבל ריאלית זה המצב.

פורסם
די לבכות .

מקלארן כבר 2 עונות נהנית מגניבה של תרשימים של מכונית הפרארי . גניבה של תרשימים , פיתוח ולקחים על המכונית של פרארי . עם הוכחות חותכות לעניין ולכן גם "נענשו" . ( לא סתם שמתי מרכאות )

על זה לא אמרת כלום ?

אלמלא הגניבה הם היו מתחרים במכונית של במוו במקרה הטוב .

קדימה , תמשיך לבכות על ה FIA שטענו שהקיפה של המילטון לא בסדר...

מקלארן לא היו אמורים להיות בספורט הזה לטעמי לאחר גניבה כזו . העפה לצמיתות מהמסלול היה עונש ראוי יותר .

מה דעתך על מה שרשום למעלה ?

כרגע המצב הנתון הוא שמאסה עם רכב נחות יותר ( אתה יכול לחלוק על העניין , עדיין המקלארן מהירה יותר = מאיצה , אוחזת ומתנהגת לא פחות טוב ) נותן פייט יפה מאוד להמילטון שהוא נהג מעולה והוא ברכב הטוב ביותר כיום .

אז מאסה נהג מביש ? מעורר רחמים ?

נו באמת , אני שמח שאתה אוהד מקלארן והמילטון אבל אתה צריך לשתות את השוקו של הבוקר . להתעורר קצת .

יאשה והפיצפוצים, כדאי שתתחבר לעלילה, לפני עונת 2008, ה FIA בדקו טוב טוב את המכונית של מקלארן כדי לודא שאין שם העתקות מהמכונית של פרארי. הם גם הזהירו מראש שאם ימצאו כאלה - מקלארן יקבלו עונש נוסף. כל זה סותם את הגולל על התבכיניות ה"גנבו לי" שלך.

אגב, רק רציתי להזכיר לך שבשנת 1997 כל העולם גילה פתאום שפרארי מאזינים לתשדורות של כל הקבוצות (הן היו מוצפנות אז). פרארי חשפו את זה במהלך פאניקה שנועד להשכיח מכולם את מה שהכוכב שלהם עשה לוילנב, ולגרום לכולם לחשוב שמקלארן וויליאמס עשו יד אחד נגדם (מה שכנראה היה נכון, תודה לאל - מזל שמישהו עוזר לי להבין מי כאן בני אור ומי בני חושך). בקיצור, פרארי ריגלו, כולם מרגלים, במקרה ההוא עובד של *פרארי* יזם את כל הסיפור הזה, מקלארן קיבלו קנס של עשרות מליונים, כמה עוד אפשר לסחוט הפארסה הזו? כנראה שעוד הרבה...

מה דעתי על מה שרשמת למעלה? דעתי היא שאני קצת לא מסכים, במטותא ממך. מזל שמקלארן נשארו בסבב. חבל שפרארי עוד שם. הם אחראים לבזיונות הכי גדולים של הספורט (אוסטריה 2002, אינדי 2002, אינדי 2005,סילברסטון 98 - או שמא 99, אני לא זוכר), הם רימו בכנפיים ב1999 ולא נענשו, ויתרו להם על ימין ועל שמאל במאה ואחד מקרים רק בגלל ש"פרמולה אחת היא לא פורמולה אחת בלי פרארי". איזה בולשיט. פרארי הביאו את הספורט לבזיונות חסרי תקדים. מייקל שומכר הוא נהג ה F1 היחידי שניצח מרוץ וזכה לקריאות בוז מכל הגרנדסטנד, פרארי היא הקבוצה היחידה שהצליחה לגרום לאוהדים לזרוק בקבוקים לתוך המסלול במחאה.

זו דעתי על מה שרשמת למעלה, אני מקווה שהיא ברורה מספיק.

אני מזמין אותך לבסס את מה שאתה אומר על כך שהמקלארן מהירה יותר. על בסיס מה בדיוק אתה אומר את זה? על בסיס הקצב של קימי בספא? של מאסה בהונגריה? של מאסה בסינגפור ?של מאסה בולנסיה?

אני לא מבין איך אתה מגיע למסקנה הזו, ואני אשמח אם תביא הוכחות מוכחות לכך שהמקלארו מאיצה טוב יותר, אוחזת טוב יותר. יש לך נתונים?

לגבי השוקו של הבוקר, דווקא שתיתי אותו, כמו שאני עושה כל בוקר. עצה קטנה לגבי ההערות המגוחכות האלה, אתה יכול לנסות אותן בבית, לא עלי. יצא לי שם של אחד שלא נשאר חייב. אתה יכול לקבל דעה שניה מרמי, מבידרמן, מ 85, מקיפוד (למרות שאין לי מושג מי זה...)

פורסם

שמר יקירי, בעניין פרארי, שינאה עיוורת ושאר ירקות.

אני דווקא אהבתי את פרארי של תחילת שנות ה 90. כולנו אהבנו אותם. את המכונית שהייתה דומה ל F15 אבל נסעה עמו פייפר, את עשרות פיצוצי המנוע הציבוריים. אף אחד לא שנא אותם אז, הם לא היו פקטור, ה FIA יכול היה להיות בעדם עד אין קץ, וזה לא היה עוזר. למעשה עד 1996 (כולל, אני חושב, איך אפשר לשכוח את גל ההנע ששומכר השאיר עחריו ביציעה מהפיטס?), הם היו בדיחה מצויינת ולא עוררו שום התנגדות. החלק הכי עצוב בפרארי דאז זה הקבורה האינסופית שהם עשו לכישרון ענק שנהג אז עבורם.

מנסל ב 1990? אני לא יודע מה איתך - אני באותה תקופה ניזונתי רק ממגזינים. מנסל היה הרבה יותר גדול מכל רגש אחר שפרארי יכלו לעורר אז.

המילטון נעדר את המשהו נוסף שגם מאסה חסר? מה הוא עשה במונזה? מאסה בסינגפור? זה דומה? אפילו השגיאות שלו יותר מגניבות משל מאסה. מאסה סתם יתן לך לעבור ויבהה בך בעיני העגל שלך. ללואיס יש רגעים נדירים כמו קנדה השנה. אפילו אדיוט צריך לדעת להיות.

אלזי, מנסל, מונטויה. לא בדיוק גאוני הדור, אבל בכל אחד מהם יש הרבה יותר נשמה ממה שאי פעם יהיה למאסה. תכניס גם את המילטון לשלישיה הזו.

מספר אחד.

פורסם

לא הבנתי למה פרארי פתאום נהייתה אחראית לאינדי 2002.

מישלין פרשו, לא ברידג'סטון. ציפית שלאות אחווה והזדהות גם קבוצות ברידג'סטון יפרשו?

לא שהיה משהו ספורטיבי בנצחון, אבל בטח לא פרארי הם הכתובת (אה, שכחתי, אצלך FIA = פרארי, כנראה בגלל זה הם קונים את ה-ECU ממקלארן...) :?

פורסם

מיקרוסופט זכו במכרז אם אני לא טועה.

לגבי אינדי 2002, איך בדיוק מישהו חוץ מפרארי אשם בסיום המגוחך של המרוץ הזה?

פורסם

אתה יכול לקרוא את כל מה שכתבתי בנושא הזה כאן:

http://www.formula-1.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=116&st=0&sk=t&sd=a&start=125

בשורה התחתונה, עיקר האחריות על הפארסה ההיא, היא של ה FIA. הם העדיפו להצמד לחוק היבש על פני לספק לצופים תמורה עבור מה שהם שילמו וגרמו נזק בלתי הפיך לספורט באמריקה. עכשיו נשאר רק לחשוב למה ה FIA העדיפו את הבחירה הזו.

בוא נחשוב ביחד...

פורסם

אני חושב, ומגיע לאותה מסקנה כמוך - שה-FIA התנהגו בטיפשות באותו אירוע. רק שאני לא מנסה לפתח קונספירציות נוספות - שזה רק בגלל שפרארי רצו.

אם כבר FIA הם שפוטים של הסקודריה - למה הם לא היו בעדם עד 96 ? איך לעזאזל הם הניחו למקלארן בימי סנה/פרוסט לשלוט בלי מיצרים בספורט? ומה עם וויליאמס בימי מנסל/פיקה (עונת 93)? פתאום ה"ה ברני את מוזלי הפכו לאדומים? 18 שנים זה היה בסדר גמור שפרארי לא לוקחים שום תואר (ואפילו לא מהווים פקטור, למעט ב-82), ופתאום הם חייבים לקחת הכל?

פורסם

1) כנראה שהדוגמה של אינדי 2005 לא טובה.

2) מה בדיוק אתה רוצה ממני, שאני אבין עד הסוף את האג'נדות שיש לכל הנפשות הפועלות? זה לא כזה פשוט. כבר טחנו את זה בפורום F1 עשרות פעמים. יש כל מני אג'נדות. אג'נדה אחת היא לגרום לתחרות מלאכותית. ככה דפקו את שומכר ב 1994 וגם ב 2003. זה לא קשור לפרארי. אג'נדה אחרת היא כמובן לעזור לפרארי. גם פה, הסיבות האמיתיות לא תמיד ברורות. יש הרבה כסף מסביב, וצריך להזכיר שיש טינה אישית בין מוזלי לרון דניס. אתה יודע, יש השנה איזה טיפוס שקוראים לו אלן דונלי. הוא דייל ראשי בכל המרוצים. מתברר שהוא בעלים של חברה כלשהיא (לא זכור לי תחום עיסוקה) שעשתה ביזנס עם ה FIA וגם עם פרארי. אחרי התקרית בספא המילטון היה אמור להעיד בפני הדיילים. בפועל הוא העיד רק באזני דונלי. דונלי יש לו אינטרסים משותפים עם מוזלי, מוזלי לא סובל את דניס ( הוא חושב שדניס עומד מאחורי חשיפת חיי המין שלו), תעשה את החשבון לבד. עוד נקודה מעניינת לגבי התקרית הזו היא שיש ממש תמליל של התקשרות בין מקלארן לצ'רלי וויטינג. וויטינג אישר להם שהמילטון עשה את הויתור המספיק לרייקונן. מה עוד הם היו צריכים לעשות? זו רק דוגמה אחת.

יש את התקרית של הצמיגים, אני חושב ב 2003, . פרארי עמדו להפסיד את האליפות, מוזלי ביקר אצל פרארי, ואז התפוצצה פרשת סוליות הצמיגים. צמיגים שבכלל לא שונה מאז 2001. ואז באמצע העונה שינו את עיתו המדידה של רוחב הסוליה (עיתוי המדידה צויים ספציפית בתקנות!) וכפו על מישלין לייצר צמיגים חדשים. ההשלכות של זה על האליפות ברורות.

אתה מצפה ממני שאני אדע למה *באמת* ה FIA מעדיף את פרארי? אני לא חושב שיש סיבה אחת, אני יכול רק לנחש ללפרארי יש הרבה השפעה שם, וברור לגמרי שכסף משחק פה תפקיד ענק. למה ה FIA לא עזר לפרארי ב 93 ? ב 87? ב96? אתה יכול לחשוב על משהו שהיה נותן לפרארי את האליפות באותן עונות חוץ מאשר פסילה של כל המתחרים שהיו לפניהם - והיו הרבה!?

• תוכן חדש...