Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיאת אבוק, הבנאדם בשנה השניה שלו בסבב. בשנה הראשונה הוא קצת יותר מנתן פייט לנהג הפעיל הכי טוב בעולם- פרננדו אלונזו, והשנה הוא בינתיים מנצח את קבוצת פרארי, וגם את ה FIA (בעצם מספיק להגיד פרארי - זה כולל אותם כבר בפנים).

הוא לא נהג גדול? הוא נהג ענק!

סנה וגם שומכר עשו שטויות בשנים הראשונות שלהם. שומכר במיוחד היה ידוע בחוסר היכולת שלו לעמוד בלחץ כשזה ממש היה חשוב. ב 1994 הוא התנגש בקיר במרוץ הקובע, ב 1997 הוא התנגש בכוונה, כנראה מתוך פאניקה ב JV - במרוץ הקובע, ב 1998 הוא כיבה את המנוע לפני הזינוק למרוץ הקובע. המילטון הוא לא שומכר, והוא גם לא יהיה, אבל כרגע אין ספק שהוא המהיר בסבב. הוא שחצן? רק אם אתה אוהד פרארי.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיאת אבוק, הבנאדם בשנה השניה שלו בסבב. בשנה הראשונה הוא קצת יותר מנתן פייט לנהג הפעיל הכי טוב בעולם- פרננדו אלונזו, והשנה הוא בינתיים מנצח את קבוצת פרארי, וגם את ה FIA (בעצם מספיק להגיד פרארי - זה כולל אותם כבר בפנים).

הוא לא נהג גדול? הוא נהג ענק!

סנה וגם שומכר עשו שטויות בשנים הראשונות שלהם. שומכר במיוחד היה ידוע בחוסר היכולת שלו לעמוד בלחץ כשזה ממש היה חשוב. ב 1994 הוא התנגש בקיר במרוץ הקובע, ב 1997 הוא התנגש בכוונה, כנראה מתוך פאניקה ב JV - במרוץ הקובע, ב 1998 הוא כיבה את המנוע לפני הזינוק למרוץ הקובע. המילטון הוא לא שומכר, והוא גם לא יהיה, אבל כרגע אין ספק שהוא המהיר בסבב. הוא שחצן? רק אם אתה אוהד פרארי.

כמה דברים:

1. אם תשים לב לניצחונות של המילטון - יש לו מ-ק-ל-א-ר-ן המכונית הכי טובה בסבב אפילו יותר מהפרארי.

וגם כשמאסה במכונית פחות טובה הוא בורח להמילטון בכל תחילת מירוץ , ושים לב שכל פעם הפאקים של הצוות שלו דופקים לו את המירוצים = המילטון אוכל את העשן של מאסה

2.אין מה להשוות את המילטון לסנה או שומכאר , הוא לא מגיע לקרסוליים שלהם!

3. המילטון פשוט נהג שמקבל הכל , המכונית הכי טובה + צוות המירוצים של פרארי - ניצחון

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

המילטון הוא לא שומכר, והוא גם לא יהיה, אבל כרגע אין ספק שהוא המהיר בסבב. הוא שחצן? רק אם אתה אוהד פרארי.

אתה אמור לדעת כבר שאני אוהד פרארי כבר מ-82' (כן, אני עתיק עד כדי כך :-)).

המילטון נהנה מזה שנתיים ממכונית שהיא לכל הפחות אחת מארבע הטובות על המסלול (2 לכל קבוצה), ולא מעט פעמים טובה ביותר (תלוי במסלול, מזג האוויר ומצב הרוח של איש הלולי-פופ), ועדיין, שטויות כמו שעשה בסוף שנה שעברה נראו רק בימים הטובים של קולטהרד למשל (מי אמר להיתקע בפיטס?). גם השנה - הביצועים שלו במירוצים האחרונים (מאז שעבר להוביל את הטבלה) אינם מבריקים, בלשון המעטה. עוד לא דיברנו על זה שחצי מהנהגים בסבב כבר מוכנים להוריד אותו מהמסלול עקב התנהגותו (זוזו, אני מגיע !).

מזכיר לי את דיימון היל בתזמון הופעתו (ללא מתחרים גדולים), רק הרבה יותר (מדי) אגרסיבי כלפי שאר המתחרים.

פורסם
כמה דברים:

1. אם תשים לב לניצחונות של המילטון - יש לו מ-ק-ל-א-ר-ן המכונית הכי טובה בסבב אפילו יותר מהפרארי.

וגם כשמאסה במכונית פחות טובה הוא בורח להמילטון בכל תחילת מירוץ , ושים לב שכל פעם הפאקים של הצוות שלו דופקים לו את המירוצים = המילטון אוכל את העשן של מאסה

בולנסיה הפרארי הייתה יותר מהירה, בספא על מסלול יבש - גם , בסינגפור - גם. אז איך בדיוק הגעת למסקנה שהמ-ק-ל-א-ר-ן זה הדבר הכי מהיר בסבב, אה?

פורסם
אתה אמור לדעת כבר שאני אוהד פרארי כבר מ-82' (כן, אני עתיק עד כדי כך :-)).

המילטון נהנה מזה שנתיים ממכונית שהיא לכל הפחות אחת מארבע הטובות על המסלול (2 לכל קבוצה), ולא מעט פעמים טובה ביותר (תלוי במסלול, מזג האוויר ומצב הרוח של איש הלולי-פופ), ועדיין, שטויות כמו שעשה בסוף שנה שעברה נראו רק בימים הטובים של קולטהרד למשל (מי אמר להיתקע בפיטס?). גם השנה - הביצועים שלו במירוצים האחרונים (מאז שעבר להוביל את הטבלה) אינם מבריקים, בלשון המעטה. עוד לא דיברנו על זה שחצי מהנהגים בסבב כבר מוכנים להוריד אותו מהמסלול עקב התנהגותו (זוזו, אני מגיע !).

מזכיר לי את דיימון היל בתזמון הופעתו (ללא מתחרים גדולים), רק הרבה יותר (מדי) אגרסיבי כלפי שאר המתחרים.

שמר, קודם כל אני אמנם עתיק בערך כמוך, אבל אני עדיין זוכר את מי אתה אוהד..

מעבר לכך, אני מסכים שעקב האכילס של המילטון הוא העובדה שהוא עושה הרבה יותר מדי שטויות, וזה כולל גל את ספא. מה שהוא עשה היה חוקי לגמרי, אבל זו הייתה טעות לתת לדיילים של פרארי פתח להעניש אותו.

עדיין, בעיני הוא כשרון גדול מאוד, בטח הרבה יותר מדיימון היל. היל ידע לנצח רק מהפול. המילטון יודע גם לעקוף...

הביצועים שלו מבריקים בעיני, והדבר הכי עצוב זה שנהג מעורר רחמים כמו מאסה עשוי להיות אלוף העולם השנה.

פורסם
בולנסיה הפרארי הייתה יותר מהירה, בספא על מסלול יבש - גם , בסינגפור - גם. אז איך בדיוק הגעת למסקנה שהמ-ק-ל-א-ר-ן זה הדבר הכי מהיר בסבב, אה?

זה מה שאמרתי , מה אתה לא יודע לקרוא? למרות שמקלארן זה המכונית הכי טובה בסבב מאסה(לא פרארי) מצליח לתת לו בראש.

המילטון חי מהפאקים של הצוות של פרארי כל פעם מחדש.

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

אז איכשהו, למרות שבכל המקרים שאתה ואני מסכימים עליהם, מאסה היה מהיר מהמילטון - לך ברור שהמקלארן יותר מהירה. אתה רוצה לספר לנו איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?

פורסם
והדבר הכי עצוב זה שנהג מעורר רחמים כמו מאסה עשוי להיות אלוף העולם השנה.

ואני אשמח אם תסביר את המשפט הזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ראיתי את מאסה מהיום הראשום שלו ב F1. הוא נהג משעמם, חסר ייחוד. הוא לא נהג מהדרג העליון. מה הוא הצליח להשיג עד היום? להיות מס 2 של שומכר?

מאסה הוא נהג שאם תיתן לו את הציוד הנכון, יוכל נצח מהפול. תסתכל מה הוא עשה (או לא עשה) במונזה. תסתכל מה הוא עשה בסינגפור אחרי שנשר למקום האחרון. תסתכל על המרוץ הגשום (סילברסטון?) שבו הוא הסתבסב 5 או 6 פעמים.

זה נהג שאינו ראוי להיות אלוף עולם.

תסתכל מצד שני על המרוצים הספקטקולריים שהמילטון מביא, את העקיפות שהוא מרביץ. נכון, הוא לא מושלם, הוא עושה שטויות, הוא גם מתנהג באלימות על המסלול, אבל ברור שיש לו כישרון טיבעי, מהירות טיבעית, וכן - גם קילר אינסטינקט.

עניתי לך על השאלה?

פורסם

ענית לי מהי דעתך על מאסה , לא על למה הוא נהג מעורר רחמים .

בינתיים מאסה נותן תוצאות יפות מאוד והוא גם יודע לעקוף ואלמלא הצוות של פרארי יש סיכוי לא קטן שהוא היה לפני המילטון .

העקיפה מהגריד מהמקום השלישי היישר לראשון , לא נחשבת אצלך... לי היא גרמה לצרוח . יש לילד ביצים .

למד לפרגן ולהעריך .

אל תשכחו,

פורסם

מאסה לא מעורר אצלי רחמים, אבל הוא בהחלט לא הותיר אצלי רושם של נהג גדול. מהשנים האחרונות, לצד הקינן ושומאכר, אפשר למנות את JPM, אלונסו וזהו בערך.

מאסה נהג טוב (לפחות ביבש), אבל חסר לו KILLER INSTINCT, או מה שזה לא יהיה שיהפוך אותו לנהג מרהיב, שהייתי משלם על כרטיס רק בשביל לראות אותו.

פורסם
ענית לי מהי דעתך על מאסה , לא על למה הוא נהג מעורר רחמים .

בינתיים מאסה נותן תוצאות יפות מאוד והוא גם יודע לעקוף ואלמלא הצוות של פרארי יש סיכוי לא קטן שהוא היה לפני המילטון .

העקיפה מהגריד מהמקום השלישי היישר לראשון , לא נחשבת אצלך... לי היא גרמה לצרוח . יש לילד ביצים .

למד לפרגן ולהעריך .

אם לא העונש המגוחך של הFIA המילטון כבר אלוף.

אם המילטון לא לוקח אליפות העונה זה עצוב מאוד.

פורסם

העונש המגוחך לדעתך . לא לדעתי .

אי לכך ובהתאם לזאת , אלמלא העונש המוגחך לדעתך המילטון היה כבר אלוף .

אני יכול לענות באותו המטבע ,

אלמלא הצוות של פרארי , מאסה היה כבר אלוף לדעתי .

כמו במשפט האחרון בהודעה שלי שציטטת : "דע לפרגן" .

אל תשכחו,

פורסם

קראתי פעם באיזה מאמר שהמכונית של מקלארן בעלת 25 כ"ס יותר מהפרארי וגם טיפה יותר אירודינאמית.

יאשה אתה צודק בכל תגובה

אלמלא העונש שנקרא צוות פרארי , מאסה כבר היה אלוף. יש לי הרגשה ניר שאתה אוהב את המילטון כי הוא במקלארן ולא את מקלארן בגלל המילטון.

"העקיפה מהגריד מהמקום השלישי היישר לראשון , לא נחשבת אצלך... לי היא גרמה לצרוח . יש לילד ביצים ."

הוצאת לי את המילים מהפה וזה לא רק המקרה הזה.

"ראיתי את מאסה מהיום הראשום שלו ב F1. הוא נהג משעמם, חסר ייחוד. הוא לא נהג מהדרג העליון. מה הוא הצליח להשיג עד היום? להיות מס 2 של שומכר? "

מישהו יכול להיות מספר 1 לשומכאר? ודבר שני הוא עכשיו מספר 1 לאלוף העולם קימי רייקונן שנראה לי שתה יותר מידי.

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

ולפי דעתי שניהם נהגים טובים אבל עשו טעות אחת גדולה כבר בתחילת קריירת הפרומולה 1 שלהם :

התחילו ישר בקבוצה גדולה עם הרבה לחץ עליהם וחבל .

עם המילטון ומאסה היו נוהגים לפחות שנה אחת בקבוצה קטנה היום היה להם הרבה יותר נסיון , ובמקרה של המילטון הרבה פחות שטויות על הכביש !

avi2014 "עם לא הגנבה של מקלארן אז היום הם היו מתחרים ברנו" עזוב אותך להסתקל מה היה קורה עם , עם לסבתא היו גלגלים ... !!!

• תוכן חדש...