Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להשקיע 4000 על מערכת לאוטו...

עכשיו אם לדבר בכנות אני ממש לא מבין במערכות ומאוד התרשמתי מהידע בפורום...

עבדתי קשה בשביל הכסף (אם לציין אני חייל ככה שאפשר להבין) ואני לא רוצה לזרוק אותו סתם

יש לי רכב מסוג דייהו סופר רייסר 96' ואני רוצה להביא את המיטב בסכום הנ"ל

אני מאוד אשמח אם תוכלו לייעץ לי :)

בתודה,

אביאל

פורסם

שלום,

לאחר שנרגעתי מהכותרת המלחיצה, אני גם חייב משהו. חייב להמליץ לך לבצע חיפוש.

בימים האחרונים, נפתחו ת'רדים רבים, רבים מדי, עם כמעט אותה שאלה ובקשה. אולי 1K לכאן או לכאן.

במהלך חיפושך, תמצא מן הסתם המלצות רבות, על רכיבים שונים, אשר יתאימו לתקציבך, מה שנשאר לך זה למצוא את הכוון +- לאחר שראית תשובות רבות, ולהתייעץ על התלבטות כזו או אחרת, בין רכיבים.

בהצלחה!

פורסם

גם אם נרצה להמליץ לך.. הרי שלא פירטת מה סגנון המוזיקה שאתה שומע ? האם שמעת איזשהם רמקולים/מערכות ואהבת ?

4000 ש"ח זה סכום יפה - מניסיוני האישי הייתי ממליץ לך לחפור ביד שניה של האתר - תוכל להרכיב מערכת יחסית מכובדת..

חגי

...CASKA for life

פורסם

סגנון מוזיקה - בעיקר מוזיקה שחורה...גם מזרחית ורגאיי זה בעיקר... אם צריך להוסיף עוד נתונים אני אגיד פשוט כמו שאמרתי אני לא ממש מבין

פורסם

טוב, הנה דוגמא ראשונית של מה אני הייתי עושה עם 4000 ש"ח במזומן. (וזה רק לאחר חיפוש קליל ומדגמי שארך 20 דקות)

מגבר - 4 יציאות - SOUNDSTREAM 720.4 שמפורסם ביד 2 של הפורום - 800-1000 ש"ח.

קומפוננט - HERTZ HI-ENERGY שמפורסם באתר יד-2 - 900-1000 ש"ח.

סאב - 2 סאבים 10" של INFINITY בקופסא אטומה, מפורסם באתר יד 2 - 700 ש"ח (דיברתי איתו..)

מכשיר - יש הכל מהכל, רק תבחר !! - לטעמי האישי הייתי בוחר בקלריון או אלפיין מבציר 2007 - רק תוודא שיש שלוש יציאות

למגברים ואופציה לחיתוכים בסיסיים (HPF/LPF). - כ 1000 ש"ח.

התקנה - בסיסית הכוללת ערכת התקנה של 4G אמיתית - 500-600 ש"ח תלוי ביכולת המיקוח שלך (שים לב שמדובר בסט 4G אמיתי, יש לכך חשיבות)

זהו בעצם - ביזבזנו 4000 אלף. היה כיף.

שידרוגים לעתיד - 1. להוסיף מונו בעלות של 800-1000 ש"ח ולעבור להגברה אקטיבית עם המגבר 4 ערוצים.(תצטרך שהמכשיר

שלך יתמוך בכך או להביא קרוס אקטיבי/פרוססור חיצוני (שווה את הכסף- תאמין לי..)

2. אם יחסר לך שמע מאחורה (כמו שלי חסר...) תוכל להוסיף סט נוסף מאחורה.

מקווה שעזרתי - זוהי דעתי שלי והיא נתונה לשינויים בהתאם לרכיבים אחרים שיתן למצוא ביד שניה.

לדעתי האישית לא תוכל להרכיב מערכת מרכיבים חדשים שאפילו תתקרב למערכת מרכיבים משומשים, אין מה לפחד.

בברכת חג שמח ושנה טובה

חגי

...CASKA for life

פורסם

בדייהו הנ"ל מקום לרמקול קדמי 3.5"

תציעו לו בנייה מתאימה +-1300 ש"ח

התקנה-+ 500 ש"ח

נותרו 2200 ש"ח לשאר הדברים הלא ממש הכרחיים

ולכן עליך לצאת ולעבוד חודש נוסף ואז לחזור ולשאול את אותה שאלה בתוספת תקציב של כ 1500 ש"ח

אלי

פורסם

אכן בעיה מטרידה....:?:

הרכב לא שווה את בניית הפודים.. אולי אפשר להצמיד שתי טבעות הגבהה 6.5", לעטוף אותן בלבד ולתקוע אותן בדלת (אמנם לא ייצא יפה כל כך אבל יפתו את בעניין ב 100-150 שקל וקצת עבודה.

...CASKA for life

פורסם

לדעתי במקרה שלך עדיף להשים סט קומפוננטים במגש וסאב...

לגבי הסאב נראה לי שה cerwin-vega יתאים לך בתקציב...

אנשים מה אתם חושבים על הסאב?

פורסם

רדיו דיסק פיונר deh - 2050mp

מגבר JBL GT0504

קופמננט אינפינטי - 6520 CS

וסאב בזוקה 6 אינצ'

רדיודיסק 450ש"ח

מגבר 1180 ש"ח

קומפוננט 850 ש"ח.

סאב - 700 ש"ח

ערכת חיווט - 250 ש"ח

סה"כ יצאה בערך 3400 ש"ח.

אם אתה משלם על התקנה גם יעלה לך יותר

וחוץ מזה החלקים עלולים לעלות יותר כי המחירים מZAP השווה והכי הכי זולים שמה תמבין.

אני אישית קניתי את הרדיו דיסק ב1200 שקל כולל התקנה וחיבור מיוחד כי אין לזה הרבה יציאות.

תלך למתקין מקצועי אחי ותהנה

ממש ממש מומלץ היום שמתי ואני נהנה מאוד ..

יש שירים שאני לא יכול להגיע יותר מדיי כי זה כואב באוזנים

[ואני איש מסיבות אחי] חחחח

אם זה כואב לי באוזנים אז אתה אמור להבין מזה משו.

איכות נקייה יפה

רק תחליף תסאב אני קניתי תסאב הזה בגלל שאין לי מקום באוטו תביא סאב יותר טוב ולא בזוקה..

:p תהנהההה

אני ממש ממש נהנה ויש מלא אקוליזרים תכוון את זה למוזיקה שאתה אוהב ותהנה אחי :wink:

פורסם
אני אישית קניתי את הרדיו דיסק ב1200 שקל כולל התקנה וחיבור מיוחד כי אין לזה הרבה יציאות.
אולי תאיר את ענינו איזה חיבור מיוחד? יש לך יציאת RCA אחת ויש לך מגבר אחד, אני לא רואה פה שום חיבור מיוחד.

אם זה כואב לי באוזנים אז אתה אמור להבין מזה משו. איכות נקייה יפה
ללא צל של ספק אחד הביקורות הטובות שהיו פה בפורום, קצרה ועניינית.

תלך למתקין מקצועי אחי ותהנה
אני ממש ממש נהנה ויש מלא אקוליזרים תכוון את זה למוזיקה שאתה אוהב ותהנה אחי
אם הוא אחיך למה שלא תדברו בבית ?!? :evil:

פורסם

אוזניים כואבות מסאונד חרא

הגוף כואב ומרגיש לא נוח מסאונד בעוצמה

אתה יכול להקשיב למוסיקה עם איכות סאונד טובה ועד שלא ייקרע לך עור התוף אתה תרגיש את השיער שלך זז על הקרקפת

אתה עשוי להרגיש גם לחץ נשימתי אבל שייכאבו האוזניים תבדוק מה אתה מבין לפני שאתה מרשה לעצמך להמליץ

מה שכן אתה יכול בכייף להזמין אותו לשמוע וייתכן מאוד שגם יתאים לו אבל אל תגרום סתם כך להטעיה של חברים

למרות שאני משוכנע שזה רק מכוונות טובות

אלי

פורסם
יש שירים שאני לא יכול להגיע יותר מדיי כי זה כואב באוזנים

[ואני איש מסיבות אחי] חחחח

אם זה כואב לי באוזנים אז אתה אמור להבין מזה משו.

איכות נקייה יפה

:p תהנהההה

אני ממש ממש נהנה ויש מלא אקוליזרים תכוון את זה למוזיקה שאתה אוהב ותהנה אחי :wink:

צ'מע אחי איכות פצצה משהו לפנים אחי כואב באזניים אחי אקולייזרים משו אחי אזניים כואב משו אחי תהנה מסיבות משו אחי

OMG!

פורסם

רק עכשיו חזרתי מהבסיס וראיתי את כל התגובות סורי שאני עונה באיחור,

קודם כל אני ממש מודה לכם על כל העזרה...

דבר שני באמת בדייהו לא נראה שיש הרבה מקום בשביל רמקול קדמי...

אז בשביל סיכום, ההצעה של חגי תתאים לרכב שלי?

ולחגי - קודם כל המון תודה, דבר שני זה מחירים מיד שניה או ראשונה? לי זה לא משנה פשוט שאני אדע

תודה רבה ושבת שלום!

• תוכן חדש...