Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום, יש לי רכב מסוג A3 שנת 1998 ואתמול בערב תוך כדי נסיעה הבחנתי שמפתח המיזוג יוצא מעין "עשן לבן" שהיה נטול ריח לחלוטין עצרתי את הרכב מייד ובדקתי את תא המנוע לראות אם משהו נשרף שם אבל לא היה שום דבר מיוחד, שמתי לב שהעשן מופיע כאשר אני מדליק את המזגן מה שגורם לי לחשוד שמדובר בדליפת גז ממערכת המיזוג מאיזור המאדה (הרדיאטור הקטן שנמצא בתוך הדשבורד), השאלה שלי היא האם בעל מקצוע יכול לאתר דליפה ממערכת המיזוג אם מקורה במאדה שנמצא בתוך הדשבורד?

 

תודה מראש, עוופר

פורסם

סביר יותר שהתופעה הנה בגלל קפיאת מאייד המזגן וזה קורה עקב טרמוסטט מזגן פגום או לא מכוון (אם ניתן לכוונו) או שרגשו אינו במקומו.

כאשר זה קורה, העבר את דלת כניסת האויר לכניסת אויר חיצוני שהנו חם יותר ויפשיר את המאייד מהר יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לך

התופעה של עשן לבן היא תופעה של קפאון ולא איבוד גז.

אין מה להיבהל מזה ולעצור את הרכב אבל יש צורך לטפל בדבר

מידי. קפאון מערכת מיזוג יכולה לגרום נזק למדחס.

הייתי מציע לך לגשת למוסך בהקדם האפשרי לבדיקה ותיקון התופעה.

אמסוט רוני

×
×
  • תוכן חדש...