Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להעביר את הרכב שלי טסט, וזו הטסט הראשון שלי.

מה אני צריך לבדוק כדי שלא יהיו לי הפתעות?

פורסם

באיזה רכב מדובר? תן קצת יותר פרטים.

אם מדובר ברכב חדיש, פשוט תיגש לטסט.

אם מדובר ברכב מיושן יש 2 אופציות:

1. אם יש לך/לחבר/משפחה מכונאי טוב שאתה סומך עליו תיכנס אליו למוסך ובקש הצעת מחיר להכנה לטסט.

2. אם אין לך מכונאי שאתה סומך עליו, אל תעיז סתם להכנס למוסך ולבקש כזה דבר, אתה יכול לצאת עם נזק כלכלי כבד ביותר, מאחר וזה הטסט הראשון שאתה ניגש עם האוטו הזה, פשוט תיגש לטסט ותתקן את הרג'קטים. ככה תדע שיש לך רכב תקין ובטיחותי.

בכל מקרה, לפני הטסט יש לשטוף את האוטו היטב, לסדר אותו מבפנים, להחליף נורות שרופות, להיות מנומס וחייכן לבוחנים ולא להכנס לטסט עם אבי ביטר בקולי קולות במערכת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תבדוק גם שיש לך ברכב מאחורה מחזירי אור, (מדבקות).

שהגלגל ספייר שלך תקין.

ובגדול אם לרכב שלך לא מלאו 15 שנה, אל תכנס למוסך לפני, רק אחרי הטסט ושיתקנו לך רק את הליקויים.

אם צריך אישור מיושן (ואתה לא סומך על המוסכניק) אז תעמוד ליד המוסכניק כשהרכב על הליפט ותבקש שיראה לך מה לא תקין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תבדוק, שכל מנורות איתות (וינקרים) עובדים, כל הפנסים דולקים, כולל תאורת מספר מאחרוה. תבדוק שנדלקים אורות בלימה, כשאתה לוחץ על דוושת הבלם. תבדוק שיש אור גבוה ונמוך בשני הפנסים, אור רוורס, ופנסי ערפל אחוריים.

תבדוק שיש באוטו גלגל ספייר, משולש אזהרה, פח אשפה ואפוד זוהר. (לא תמיד בודקים את הדברים האלו, אבל לפעמים כן)

פסים זוהרים מאחורה צריך עד שנה מסויימת - נדמה לי עד 95 או 96.

תדאג שהאוטו יהיה נקי מבחוץ ולך לטסט.

אל תלך למוסך להכנה מוקדמת.

אם יתגלו ליקויים, תתקן אותם ותחזור לטסט. טסט חוזר עולה 19 ש"ח. בהצלחה.

פורסם

תבדוק גם שגומיות המגבים של החלונות לא קרועיים (אם יש מגב אחורי, גם הוא צריך להיות שלם).

בוקי, איך אתה מסביר שהיום חייבו אותי על פסים זוהרים (קנגו 2007) ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הרכב נקנה מבעלים קודמים, תוודא שמוטבע מספר מנוע (ושהוא תואם את המספר שרשום ברשיון). זה יכול לחסוך לך הרבה טרטורים אח"כ.

פורסם

בוקי, איך אתה מסביר שהיום חייבו אותי על פסים זוהרים (קנגו 2007) ?

ברכב מסחרי צריך פסים זוהרים עד היום.

מה שאמרתי, מתייחס לרכב פרטי.

• תוכן חדש...