Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין אחר לגמרי, אין היום יחידת רכב היכולה להתפאר ברכב עצמאי משלה, פיתוח רכב חדש הכולל תיכנון עיצוב ובשורה הוא משימה שאפילו ענקיות הרכב כבר לא יכולות לעמוד בהם לבד, בכפר הגלובלי בו אנו חיים המילה המדוברת היא שיתוף, ריצפת רכב משותפת, מנוע משותף, חלקים משותפים מוזלים עליות, אם ניקח בחשבון שהמכוניות שנמכרות היום באולמות התצוגה הן בנות עשור, התכנון, הפיתוח והיצור לוקח זמן ולכן כאשר יוצא דור חדש של מכוניות כל שלוש ארבע שנים, הדור הבא כבר עבר לשלבי יצור...אי אפשר לשמור על יחודיות וחדשנות כשוולוו מתערבב במציבושי וסיאט חולק מנוע עם גולף שמקרפסון ניתן למצוא בכל רכב וכולם חוגגים על בולמים זהים אובדת יחודיות הרכב, תקנות הבטיחות חונקת כל פרץ יצרתיות והירוק הורג לנו את הרכב...

היום שחולף לצידי רכב עד שאני לא מצליח לקרוא את שם הרכב לפעמים קשה לי לשייך אותו ליצרניו כולם דומים!

פעם שראיתי זוג פנסים נמוך במראה ומראה קרבי אי אפשר היה להתבלבל...

מילה נוספת למי שזילזל במקצת בסיאט הספרדיה, הקופרה ליאון של סיאט מתעתעת בסובארו הספורטיבית ומשאירה מאחור יצרנים טובים וותקים, חלקם אפילו עם שמות שבעבר היו גורמים לצמרמורת בין כל חובבי הרכב! הסיאט (ילדה רעה מבית טוב) נחשבת היום ובצדק למלכת הרכבים הספורטביים ולתמורה הטובה ביותר לכסף בעבור רכב ספורט! ומי שאמר איוו טעה!

היצרנים אינם פונים לצערינו לחובבי הרכב, הלחם והחמאה הם הרכבים משפחתיים, על בסיסם נבנה רכב מחוזק המקב את התואר ספורט! למעט קבוצות רכב קטנות ואקזוטיות אין כמעט יצור עצמאי של רכב יחודי!

קנית טויוטה סובארו הונדה פיאט מקבילות הנהג הממוצע, לא ידע להבחין בהבדלים בינהם, מה שישחק תפקיד הם יחסי הציבור ודעות קדומות! מעציב אבל ככה זה

אגב פורש קנתה את פולקספאגן האם זאת אומרת שהחיפושית שלי היא פורש בדימוס? -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החיפושית שלך היא פורשה בדימוס בכל מקרה.

p9160012.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי האוסף הזה צריך להיות מתוחזק בתוך מוזיאון , אפילו פרטי - בקצב הזה של האקלים הישראלי הן לא יחזיקו מעמד...

לא יודע למה - אבל כולם כולל כולם וגם אני - מכורים לאינטגרלה...כאילו היית קונטאש...מה יש בה שהיא עושה לנו את זה יותר מכל STI או 911 אחרת??

אינטגרלה או לא אינטגרלה - עם 1000 ק"מ וכשהאוטו כבוי -מד הסל"ד עומד על 1000 ומד המהירות על 20.....8)

פורסם
כבעלים של מספר לנציות בעבר כולי אחוז קינאה.

חבל שבארץ רק מעטים יודעים מה זה לנציה.

יש לי למכירה פנסים ראשיים משומשים של לנציה בטה טרווי מתאים למודלים 80 81 82 83

נתי

הי נתי שמי גיא ואשמח להעזר בך בנושא חלקי חילוף ללנצ'יה תמה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בעקבות השרשור בפורום אספנות- התמונות לא עובדות לי, למישהו יש אולי תמונות ?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מקפיץ בעקבות השרשור בפורום אספנות- התמונות לא עובדות לי, למישהו יש אולי תמונות ?

גם לי לא עובד, ומאוד מעניין אותי לראות את התמונות.

Volkswagen POLO 6R

פורסם
אם כבר נדירות אז זאת הנדירה שלי .

בגרסה הנקיה שלה בלי האבק שמכסה אותה בשנה האחרונה. (:

איזו מקסימה!

טורבו?

אם כן - אוטו מדהים.

(בעצם כל תמה, אבל ביחוד הטורבו).

אני מתנייד היום על 166 ידנית שהחליפה תמה טורבו, ועדיין מתגעגע ומצטער.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. לרגל הדיון על האינטגרלה ועל האוסף הזה שמוזכר בשרשור .

רק חבל שהתמונות המדהימות משום מה לא עולות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

עבדתי שנתיים באנגר הזה יש עוד כמה מכוניות ישנות במצב יחסית גרוע אשר מכוסות בחלק השני של האנגר כמובן שיש שמה אפלאוז עם 100 קילומטר וגם סיריון .

בשנת 2012 הגיע לאנציה כחולה שני דלתות 5 ספרות רישוי למתחם ומאז לא זזה .. יצא לי לעשות סיבוב באינטגרל

פורסם
איזו מקסימה!

טורבו?

אם כן - אוטו מדהים.

(בעצם כל תמה, אבל ביחוד הטורבו).

אני מתנייד היום על 166 ידנית שהחליפה תמה טורבו, ועדיין מתגעגע ומצטער.

שי

פאק זאת האקסית שלי , מתגעגע , טוב אבל יש אחת ירוקה היום .:lol:

פורסם
עבדתי שנתיים באנגר הזה יש עוד כמה מכוניות ישנות במצב יחסית גרוע אשר מכוסות בחלק השני של האנגר כמובן שיש שמה אפלאוז עם 100 קילומטר וגם סיריון .

בשנת 2012 הגיע לאנציה כחולה שני דלתות 5 ספרות רישוי למתחם ומאז לא זזה .. יצא לי לעשות סיבוב באינטגרל

האם תוכל להעלות מחדש את התמונות?

• תוכן חדש...