Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר תקופה ארוכה אני אוסף ראיות לקראת הגשת תביעה נגד אלוהים על האגוזים שהוא מחלק לחסרי שיניים.

השרשור הזה יהיה אחד המוצגים העיקריים בתביעה שלי.

אם העו"ד של אלוהים גולש כאן, אני מציע שיתקשר אלי כדי לדון בהסדר פשרה.

אתה מגיש תביעה ייצוגית?:-D אפשר להצטרף איתך לכתב התביעה?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר משפחות של עוד איזה 6 מיליון שיצתרפו לתביעה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם העו"ד של אלוהים גולש כאן, אני מציע שיתקשר אלי כדי לדון בהסדר פשרה.

לא יודע מי העו"ד , אבל אלוהים כמעט ולא גולש כאן , מה שכן הוא השאיר את מספר הטלפון שלו בהודעה הזאת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה מגיש תביעה ייצוגית?:-D אפשר להצטרף איתך לכתב התביעה?

מצטער שזה לא קשור לשרשור,

אבל פעם היה סרט שתבעו את אלוהים, מישהו זוכר איך קוראים לו?

בקשר לאוסף,

בהחלט מדהים וכל מילה תגרע מזה.

למרות שאני לא מאמין שישלמו חצי מליון יורו עבור הלנצ'יה (אפילו פורשה 356 לא מגיעה למחצית הסכום) בהחלט מדהים,

ואני בטוח שביום שהאינטגרלה תהיה בת 30 יגיעו כמה לארץ.

למיטב ידיעתי יש כמה אינטגרלות בארץ, נכון?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
פעם היה סרט שתבעו את אלוהים, מישהו זוכר איך קוראים לו?

THE MAN WHO SUED GOD

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בוא נחזור לפרופורציות ותרשו לי לחדש לכם מעט,

האינטגרלה הנ"ל הינה Lagos Blue - Special Edition

שיוצרה במהדורה קטנה ומוגבלת של 215 מכוניות,שמתוכן נשארו על פי פרסומים זרים כמה עשרות מכוניות בעולםאני יודע על אחת כזו שנמכרה בכ60K- יורו,והיא לא הייתה במצב תצוגה,ולא עם 1000 ק"מ על השעון.

המחיר של הרכב הזה בעוד 10 שנים יהיה אסטרונומי לדעתי.

http://www.walkers-garage.co.uk/lancia-delta-integrale8.htm

אורן

זה דווקא נראה כמו גירסאת Club HiFi - Special Edition שיוצרו ממנה 20 מכוניות בלבד ולא Lagos Blue כמו שנטען למעלה.

פורסם
לא יודע מי העו"ד , אבל אלוהים כמעט ולא גולש כאן , מה שכן הוא השאיר את מספר הטלפון שלו בהודעה הזאת .

דווקא כן, עובדה...כשאלוהים לא רוכב על ההארלי שלו הוא גולש חופשי:

god.jpg

אז תזהרו בדברכם.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זה דווקא נראה כמו גירסאת Club HiFi - Special Edition שיוצרו ממנה 20 מכוניות בלבד ולא Lagos Blue כמו שנטען למעלה.

נראית כמו HIFI - Special Edition בוודאות...הפסים במרכז, הריפודים החומים, הצבע הכהה...

מתוך האתר:

Lancia Delta HIFI - Special Edition

This car is almost as rare as the Club Italia, for only twenty examples of this special edition were manufactured. Built exclusively for members of the Club Hi-Fi and based on the Evo 2 catalysed car, they are all painted in Lancia Lord Blue and have a 60's/70's style works rally stripe running centrally down length of the car.

The interior is trimmed in brown leather. As with other special editions the cars are identified by a small plaque near the gear lever. This particular car pictured outside Walkers Garage is number 20 of 20.

hifi3.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
האינטגרלה המדוברת השתתפה בזמנו במבחן השוואתי כלשהו עם אימפרזה ואולי אבו גם (לא זוכר) עבור אחד מעיתוני הרכב.

אכן, גיליון 65 של "הגה". המכונית הגיעה על גרר, ננהגה בדחילו ורחימו וחזרה לשכון במקדש.

אגב, כל האגדות על איך שהדבר הזה נוסע נכונות. ממקור ראשון.

ואם נתעמק בשאלה שהועלתה אודות מקומן ושימושן של מכוניות, אני לא רואה שום מניעה לשמר מכוניות קלאסיות או קלאסיות לעתיד רק לשם שימור. כאשר מדובר בכאלו של לנצ'יה, חברה מפוארת שלמרות קולות של שטיח שהיא מחרחרת מפעם לפעם לא ממש קיימת. אזי לשימור מעין זה יש טעם.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

התפיסה שלי לעניין היא שמכוניות נוצרו נבנו ונמכרו כדי שינהגו בהם, שאחרי הכל בדומה ליצירת אומנות ששוכנת בכספת על מנת לשמר את ערכה, ואף אחד לא נהנה ממנה פשוט חבל, אני מניח שלא התמורה הכספית היא שמניעה את בעל הרכבים לשמר אותם שאם כן ישנם דרכים בטוחות יותר ומכניסות יותר לשמור על ערך הכסף, ואם אהבת הרכב היא המנגנת כינור ראשון, אז באותה מידה יכל להחזיק שם ריפליקה דומה לצורך פסל סביבתי, חווית הנהיגה היא חוויה של נהיגה, ובשבילי ביקור במוזיאון רכב משולה לביקור בבית עלמין לא עלינו, גדולי האומה אלה שפעלו ועשו והיו בזמנם שם דבר, שוכבים שם דוממים ומתפארים במצבות מפוארות וסיפור קצר המספר על מעלילהם שהיו צעירים יפים ונושמים...

מי שיבקר במוזיאון פרארי/אלפא/מרצדס יזכה לשיעור היסטוריה מהנה וחויה אור קולית נהדרת, אבל עדיין נהג המונית שלקח אותו חזרה משדה התעופה הביתה, יוכל לספר לו יותר איך ההרגשה מאחורי ההגה של המרצדס ואיך היא "מתנהגת" בסיבוב.

בעוונותי אהבת הרכב שבי התחילה בגיל מוקדם מאוד, מעולם לא ידעתי את שם כל הדגמים או הנתונים הטכניים שלהם, אבל עשיתי איתם דברים שגרמו למבוגרים להחוויר לרעוד ולהזהיר אותי שזו הפעם האחרונה שאני "עולה" על הכביש, למזלי ידעו לנתב את היכולות שלי והמרץ למקומות הנכונים והחיים גילגלו אותי למקומות אחרים ורחוקים אני יכול היום לנסות ולתאר לכם את ההרגשה של "לאבד" את הזנב של הג'וניור בסיבוב מוצא, ואיך הצלחתי (בקושי בקושי) להחזירו למסל...לכביש...או כיצד הפכתי כימעט "אברט"

לרכב דו גלגלי... או את שאגת מנוע האלפא כאשר הפרפר האחרון נפתח בוובר 45 שלו והתחת (של האלפא) רוקד מהתרגשות וחופש במסביים...רכב ספורט נועד לנסיעה להנאה, אחרת מבחינתי האיישית הוא יכול להיות מקרר! אבל מה אני מבין....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

5 שנים כמעט אני בפורום הזה ועוד לא ראיתי דבר כזה. פשוט מדהים!

1066 ק"מ מקוריים לרכב כזה במצב חדש?! למה הוא לא מוכר, לא חבל על הרכב הזה (במיוחד) ושאר המכוניות שסתם נרקבות במחסן מתחת לכיסוי?!

פורסם

זו אכן DELTA CLUB HI-FI והיא מאוד נדירה נבנו כ-20 יחידות כאלו בלבד כהוקרה למועדון HI-FI היא מבוססת על גרסת הקטליזטור של ה EVO-2.

תסלחו לי על הביטוי אך עם האוסף הזה אפשר רק לנגב את הת*ת, הרכבים ללא רשיונות ואין מה לעשות איתם, מה הטעם בלנצ'יה שאי אפשר לנהוג עליה?

מה שכן במקומו הייתי מציב אותה בסלון בבית במקום הטלויזיה, היא הרבה יותר יפה ומעניינת.

האוסף אכן שייך ליבואן דייהטסו (בעבר היה שותף עם עזר ויצמן ז"ל, שבעצמו היה חובב לנצ'יות) אדם לא הכי סימפטי ודי חי בפלנטה משלו.

חבל שהוא לא עושה עם האוסף הזה משהו. כואב הלב, לא יודע איך הצליחו לשכנע אותו במגזין "הגה" לצרף את הרכב למבחן...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ה' איך מכוניות כאלה במדינה שלנו ?

ולא הבנתי לאנ'צה ניתקלו בכל כך הרבה קשיים שהם עזבו את הארץ ?

כי דווקה אני רואה לא קצת לאנ'צה קאפה בכבישים .

וכמה אינטגרלוט יש בארץ ?

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

• תוכן חדש...