Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיוני או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברה, מצאתי בקאזהה קובץ וידאו אשר מראה רייס של גולף שנת 88 ופורשה בוקסטר נראה, 99 או 2000 ובקיצור, הגולף פתחה אותה. ולי אישית קשה להאמין שאוטו משנת 88 פותח אותו עם 250+ כ"ס. אז רציתי לדעת אם זה הגיוני ואיך עושים לגולף דבר כזה, מי שיודע באמת אז שידבר... תודה מראש

פורסם

סתם שתדע, יש גולף (או שמא כמה) מסביבות השנה הזאת, לא יודע שנה מדוייקת, בארץ

ש"פותחת" בוקסטרים

זה לא עניין מסובך כל כך, ראיתי אותה לוחצת, היא מטורפת בצורה רצינית

איך...... טורבו!

קרא כאן:

http://www.max-tuning.com/isrgal/usergal/gogo/pics.htm

(האתר של דני, יש כאן כמה מפרטים טכניים של גולף משופרות)

----------------------------------------------------------------------------

תיקון: לא עומר, התבלבלתי, היה נדמה לי משום מה שראיתי "עומר ב" על ההודעה

עמכם הסליחה :)

יובל.

פורסם

מי זה עומר ?

כן את זה אני יודע אבל איך? זאת השאלה האמיתית פה, אם מישהו יוכל להסביר את זה על הצד המכני יותר. זה יהיה הרבה יותר טוב.

פורסם

זה לא משנה השנה שבה יוצר הרכב, משנה מה המכלולים.

בשביל ההפשטה :

נגיד שבתוך הגולף יש מנוע של 911 טורבו, האם היא תיקח פורשה בוקסטר?

נראה לי שכן.

אומנם המנוע הוא לא של פורשה, אלא מנוע עם סופרצ'ארג'ר (G60) או טורבו בגדישה גבוהה, המנועים האלה מוציאים יותר ממאתיים סוסים.

הגולף גם שוקלת 400 קילו פחות מהבהמה הגרמנית השניה.

יתרון משקל+יתרון הספק = פורשה מקבלת רכבות

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

נגיד ואני קונה גוךף כזאת, המחירון שלה הוא 22 בערך, כמה כסף צריך להשקיע בשביל שתיצא לי בהמה ? לא ממש אבל לפחות 200 סוסים.... תודה לעונים

פורסם

30-35 אלף שקל, אם אתה רוצה שהרכב יהיה אמין.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אתה לא תעשה את זה, אבל בכל מקרה אני יענה. ברוך השם, לא חסרים לפולקסווגן מנועים חזקים שיתאימו לגולף סימן 1\2.

אם כבר גולף לפתיחות בקו ישר, אז סימן ראשון (76-83), ששוקלת רק 840 ק"ג (מהיינס. ד"א רז - אז דיברנו על של מי יותר קלה, שלך שוקלת 880 ק"ג, לא?).

כזאת קשה למצוא, אבל אפשרי, ותעלה לך בין ה-10K ל-15K, תלוי במצב הרכב, מצב מנוע (1.8\1.6 הזרקה\קרב'), היסטוריית תאונות וביכולת המיקוח שלך.

הלאה, נניח שמצאת 1.8 K-Jet כמו שלי, 112 כ"ס, מה אתה יכול לעשות (אני לא מתמצא במחירי שיפורים\השתלות ולכן אני לא מציין אותם):

1. מנוע 16V 1.8 - מנוע עם 139 כ"ס, חי ב-5000 טורים +, המנוע הבא שלי...

2. G60 - מגדש על - בתכלס מוציא 160 כ"ס, אבל אם טיפה שינויים (הקטנת קוטר הפולי של המגדש) יוציא לך בהרבה יותר...

אפשר לבנות אותו גם על ה-16V, ואם פולקסווגן הוציאו ככה 212 כ"ס רשמיים (הגולף הכי חזקה שלהם עד ה-R32, מאתיים יוצרו אם אני לא טועה),

אז אתה יכול הרבה יותר, 260 כ"ס לדוגמא כמו הגולף הלבנה מהמפגש עם הג'אנט 17".

3. מנוע VR6 - יקר, אבל אפשרי, 207 כ"ס, יהרוס לך את כל ההיגוי של האוטו, אבל בכל מקרה אתה רוצה ליסוע רק בקו ישר, נכון?

4. טורבו - אצלי באוטו היה טורבו עד לפני שקניתי אותו, הבעלים הקודמים טען שהאוטו היה מוציא 300 כ"ס בגלגלים הקדמיים, ביררתי - אמת.

קיימות כל מיני דרכים להרכיב טורבו, לדוגמא אצלי הטורבו היה מורכב מקרבורטור של פיאט אונו טורבו וטורבו של רנו 5 (או הפוך...לא יודע),

וב-VWvortex קיימים דיונים על הרכבת טורבו ממנוע טי.די.איי. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=544667.

עכשיו אתה מבין איך הבוקסטר קיבלה בראש?

שיהיה בהצלחה, שבת שלום, ועצה שלי - ה-1.8 K-Jet מספיק.

צחי.

No worries 8)

פורסם
מנוע VR6 - יקר, אבל אפשרי, 207 כ"ס, יהרוס לך את כל ההיגוי של האוטו

אופטימי קצת 207 כ"ס לא ?

(וסלח לי מראש על הקטנוניות)

פורסם

א' אני עם שלומי הV6 בדור הנוכחי מוציאה 204 כ"ס והVR6 הוציאה בזמנו 174 כ"ס בדרך ל0-100 ב7.6 שניות.. אז 207 זו הגזמה פראית לVR6...

ב' היו מקרים יותר גרועים מאשר אותה גולף מטורפת. ראיתי פעם תמונה של פולקסוואגן טרנספורטר שהכניסו בתוכה מנוע של דראג. מה שנתן לה באיזור ה400+ כ"ס...

transp.gif

082.gif

נ.ב

ככה תראה הטראנספורטר הבאה..! בינתיים לפולקסוואגן יש מיניוואן בשם SHARAN שראיתיו בגרמניה והוא נראה חביב למדי.

2001-concept.jpg

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עוד חמודה שלא תבוא אלינו...!!

הסופר מיני של סיאט או אחותה של הלופו

סיאט AROSA

arosa2.jpg

seatp240.jpg

נתונים:

1.0 50 כ"ס 0-100 15.8 שניות

1.4 60 כ"ס 0-100 13.8 שניות

1.7 דיזל 60 כ"ס 0-100 16 שניות

1.4 16 שסתומים 100 כ"ס 0-100 9.8 שניות

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
א' אני עם שלומי הV6 בדור הנוכחי מוציאה 204 כ"ס והVR6 הוציאה בזמנו 174 כ"ס בדרך ל0-100 ב7.6 שניות.. אז 207 זו הגזמה פראית לVR6...

ב' היו מקרים יותר גרועים מאשר אותה גולף מטורפת. ראיתי פעם תמונה של פולקסוואגן טרנספורטר שהכניסו בתוכה מנוע של דראג. מה שנתן לה באיזור ה400+ כ"ס...

ראלימן

אם כבר מדברים על טרנספורטר

אז תציצו באתר הבא:

http://msdsinc.com/vanagon_ecs.htm

יש שם טרנספורטר עם מנוע של 911 !

פורסם

למיטב ידיעתי, לדגמים המאוחרים יותר של ה-VR6 היה באמת הספק של 200 כ"ס לערך.

יש ברנש שיודע בוודאות אם זה נכון או לא ?

• תוכן חדש...