Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב קניתי מגבר MACAUDIO ZX4000 וסאב JBL GTO1202D.

השאלה הראשונה היא איך לדעתכם הכי כדאי לכוון את המערכת (מבחינת המגבר) למגבר יש אופציות פילטר ו-LOW\HIGH PASS ועוד). אאשמח אולי להפנייה למדריך כלשהו ובכלל.

שאלה נוספת היא בהקשר לתיבה, התחלתי עם תיבה אטומה וקטנה יחסית הייתי רוצה לדעת יותר מה היתרונות של תיבה אטומה מול פתוחה וההיפך, ומה עדיף יותר בשביל באס נמוך וכבד ולא "חזק" או בומי מדיי.

האם חיזוק הארקת המצבר בכבל נוסף לגוף הרכב יכול רק לתרום ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

1) בצע חיפוש בפורום על כיוון/כיול מערכות, אתה תמצא.

2)גם כאן לא השתמשת בחיפוש.

תיבה אטומה נותנת באס יותר מדוייק וחד מאשר תיבה פתוחה, אבל הוא פחות חזק מבחינת עוצמה.

תיבות פתוחות בדרך כלל משמשות למערכות SPL שבהם רוצים להשיג עוצמה כמה שיותר גבוהה (כמובן שזה בא על חשבון הדיוק והחדות) ההמלצה שלי היא לבנות תיבה בדיוק כמו בהוראות היצרן, כי כך תקבל את הביצועים האופטימלים של הסאב.

3) לדעתי אין צורך בכבל נוסף, זה סתם מיותר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

1. תקרא קצת פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169633&highlight=%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA

2. כבר ענו על התשובה למעלה, אבל תעשה חיפוש על תיבות בנד-פס, הם יפיקו את המירב מהסאב שלך.

3. חיזוק הארקה בוודאי שיכול רק לתרום, ככה אתה מונע מראש בעיות של "פיקים" ברמקולים ורעשי אלטרנטור שזה אחד הדברים הכי מציקים שקיימים.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

מה לא נכון במה שאמרתי?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

רשמת שלפי דעתך אין צורך בחיזוק המינוס שהוא דבר שגוי.

חיזוק מינוס תמיד מומלץ ובחלק מהמקרים זה דבר שצריך לעשות.

לי היו רעשי אלטרנטור בגלל שהמינוס לא היה כמו שצריך, שהחלפתי את מיקום המינוס לאחד טוב יותר נעלמו רעשי האלטרנטור.

בחלק מהמכוניות יש מאין "פיק" שמדליקים את המערכת, זה קורה מאותה סיבה שרעשי אלטרנטור קוראים, מינוס חלש מדי.

חוץ מזה חיזוק הארקה לא יכול להרוס משהו אלא רק לעזור אז למה לא?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

כרגע יש מינוס לחיבור החגורות בתא המטען, וחיבור מינוס עם שני נקודות עיגון בתא המנוע, אחד לאיזור בית הגלגל ואחד לאיזור המנוע.

חשבתי להוסיף כבל נוסף ישירות מהמצבו לאיזור הקורה הקידמית או לאיזור הכנץ של הרכב, דעתכם ?

האם כיוון ה-GAIN במגבר MACAUDIO נקרא LEVEL משום מה ? קראתי ועשיתי חיפוש רב בפורום והבנתי את השיטה, אבל לא הבנתי איך אני מגיע לחיתוך למשל של 80 כשכל מה שיש לי זה פוטנציומטר מסתובב בלי שום חיווי אמיתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האם חיזוק הארקת המצבר בכבל נוסף לגוף הרכב יכול רק לתרום ?

הוספתי זוג כבלי 8G מחוברים יחד בין המינוס של המצבר לקורת הרוחב בתא המנוע בנוסף לחיבור המינוס של הרכב עצמו שמחובר למנוע ולדופן תא המנוע.

הכבל מאד קצר (מה שהוספתי) ומחוזק חזק וטוב, אבל אני לא מרגיש שינוי כלשהו, האם להוריד\להשאיר כי טוב ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...