Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הסיפור התחיל ככה

אחי הקטן בן 18 נעצר בפורים בלילה 8/4/08

על ידי סמויים,הסיפור ככה

הם טוענים שהם נסו מולו וראו אותו משתולל נוהג בפראות עקף אוטובוס בנתיב הנגדי גרם לאנשים לזוז (מהכביש ? מה אנשים אמורים לעשות בכביש)

עצרו אותו כמה רחובות מהאזור שלפו אותו מהרכב הרביצו לו (הם יכולים בלי?) יש סימנים על הרכב

היה איתו שלושה חברים הוציאו אותם מהרכב השאירו אותם ברחוב שמו לו אזיקים ביידים וברגליים ועצרו אותו ולקחו את הרכב.

אנחנו קיבלנו טלפון ב 7 בבוקר כל הסיפור קרה לקראת 3.5 בלילה (ממתי יש אוטבוס ב 2 בלילה בפורים)

אבי נסע לשחרר אותו,ושאל את הקצין מה בדיוק עבר עליהם?

הוא ענה שהוא באמת מצטער ואין לו מושג מה קרה שם,החזיר לאחי את הרישיון ואת הרכב.

אחי רצה להתלונן על המכות שהוא קיבל,אבי אמר לו שלא יעשה כי הקצין אמר להם שיסגרו את העניין,

בכל מקרה שלחו לנו כזה דף להתלונן במח"ש ולא התלננו,

אחרי חיפוש קצר ראיתי שסיכון חיי אדם בנתיב תחבורה זה עונש מאסר של כמה שנים טובות,אמרתי לאחי שלדעתי לא יאשימו אותו בכלום אחי אמר לי שהם חיכו רבע שעה לניידת תנועה אבל לא היתה כזאת אחת באזור והם החליטו לעצור אותו.

היום הוא קיבל דף הזמנה למשפט במשפט שינו את הסעיף לנהיגה בקלות ראש

במקום בצומת רבי עקיבא והשומר בני ברק

נהגת ברכב הנ"ל בקלות ראש, בכך שנהגת בפראות עקפת

אוטבוס בנתיב הנגדי וגרמת לכרב ממולך לסטות הצידה ולהולכי רגל על הכביש לזנק הצידה בניגוד לסעיף 62(2) לפקודת התעבורה

סמל עבירה 2011

אבי טוען שלא צריך עורך דין,והוא ילך עם אחי למשפט ויעיד על כל התעללות ועל זה שהקצין אמר שהוא באמת לא יודע מה הלך שם,

ויש עדים שלא היו דברים מעולם.

מה אתם אומרים האם חובה עורך דין?

מה אתם הייתם עושים?

האם יגיש תלונה עכשיו זה יפגע בו בבית משפט (שוטרים שינסו להתעלל)?

לא היו קשר עין במקרה בכלל

הם טענו שהם נסעו בנתיב הנגדי אחרי עשר דקות הם עצרו אותו בטענה שהוא עקף אותם.

מה אתם אומרים לעשות אחי טוען בתוקף לחפותו.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אבי טוען שלא צריך עורך דין,והוא ילך עם אחי למשפט ויעיד על כל התעללות ועל זה שהקצין אמר שהוא באמת לא יודע מה הלך שם,

ויש עדים שלא היו דברים מעולם.

מה אתם אומרים האם חובה עורך דין?

מה אתם הייתם עושים?

.

אני לרגע מתאמץ, יוצא מגידרי, מתעלה על עצמי ומתעלם לחלוטין (בקושי רב) מכל סיפור המעשה וישר הולך לסוף:

1. אבא שלך טועה, ומי שישלם על זה זה אחיך, חשוב מאוד להגיע עם עו"ד.

2. אבא שלך לא היה במקום ולכן לא יכול להעיד על כלום חוץ מאשר על מה שהקצין אמר לו שגם זה, לא רלוונטי למקרה בכלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לקחת את העורך דין הכי טוב שיש.

תיהיה בטוח שתצא זכאי וככה לא תשלם על העורך דין.

ואפילו תבקש פיצוי על עוגמת נפש.

מי קבע שעו"ד "הכי טוב" הוא ערובה לזיכוי. ומי אמר שזיכוי משמעותו לא לשלם לעו"ד. בקיצור מה שכתבת זה "קשקוש בלבוש".

פורסם
מי קבע שעו"ד "הכי טוב" הוא ערובה לזיכוי. ומי אמר שזיכוי משמעותו לא לשלם לעו"ד. בקיצור מה שכתבת זה "קשקוש בלבוש".

לפי מה שהוא אומר פה הוא בטוח בזה שהוא לא אשם.

וגם אוטובוס ב2 בלילה בחג? נו באמת.

מילא עקף, אבל לקבל מכות מהשוטרים על כלום?

ויש לו הוכחות שאין אוטובוסים בשעה ובתאריך הזה.

יש לו עדים שהיו איתו באותו בקשר למכות.

אז לקחת עורך דין הכי טוב שיש ולהוציא מה שאפשר.

ובוא ואחדש לך משהו, בבית משפט הצד שמפסיד משלם את כל הוצאות המשפט במקרה הזה ועם ההוכחות דיי חותכות שיש לו ועם עורך דין טוב סיכוי מאד מאד נמוך שהוא יואשם במשפט.

פורסם

קח עו"ד.

אני לא חושב שאחיך ישב בכלא, אולי יקבל מאסר על תנאי, אולי יקבל מאסר קצר שניתן להמרה לעבודות שירות.

אם הוא מתגייס, זאת גם סיבה שאולי לא ישלח למאסר בפועל.

אבל, בנוסף הוא יקבל שלילה ארוכה מאוד, ענין של שנים (כך נראה לי).

סביר שעו"ד טוב ימזער את האשמה וגם את העונש.

להבדיל ממה שאמר קודמי - גם אם יצא זכאי, לא בהכרח הוא יקבל חזרה הוצאות מלאות.

מן הסתם עו"ד טובים מאוד, גובים הרבה הרבה יותר ממה שבית משפט יחזיר כשכ"ט.

אגב, לא תמיד איכפת לבית המשפט כמה שילמת לעו"ד, הוא קובע הוצאות כהבנתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפחות שנה מאסר בפועל בלי לדבר

בקיצור מכניסים אותך לכלא וזורקים את המפתחות לים

קח עו"ד ותתחיל להתפלל 3 פעמים ביום תגדל זקן ותחזור בתשובה

אולי זה לטובתך יכלת להרג על הכביש

### הודעות מסוג זה אינן מקובלות בפורום, ניתנה התראה. לתשומת לבכם ###

פורסם

לי עוד לא הרביצו לי סתם שוטרים,

והייתי מאוד רוצה לרמוז משהו בקשר לפרטים שהובאו לכאן

והיחס שלהם למציאות, אבל אני אתאפק.

למשפט כזה לא מומלץ עורך דין, חובה עורך דין, ועדיף אחד שמתמחה בתחום התחבורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חשבתי על משהו, השוטרים במשפט יכולים לטעון שזה לא אוטובוס עירוני של דן וכו', אלא סתם אוטובוס פרטי שעושה דרכו מהעבודה לביתו, ואז דווקא כן הגיוני שהוא יסתובב ב 2 בלילה (וזה קורה לא מעט, לא רק פרטיים אלא גם דן\אגד).

פורסם

חברה, קראו טוב את ההודעה ותכנסו לפרופורציות, אף אחד לא יכנס כאן לכלא כי סעיף "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה" הושמט מכתב התביעה והזימון למשפט הוא "רק" על נהיגה בקלות ראש.

מצד שני, שופטים בטח לא אוהבים נהגים צעירים שמשתוללים בכביש, עוקפים אוטובוסים (עבירה שנחשבת חמורה ביותר) ונוסעים בנתיב הנגדי.

אני מבין כבר מה היה שם, האוטובוס עמד והוריד נוסעים (ולשעה אין שום חשיבות, אם זאת הסעה באוטובוס למסיבת תחפושות במועדון בדרום ת"א אז אין אוטובוס בלילה?), אח שלך איבד את הסבלנות לעמוד מאחוריו, יצא לעקיפה בנתיב הנגדי תוך הפרעה לרכבים שבאו ממולו ולאנשים שכנראה ירדו מהאוטובוס ועדיין היו על הכביש.

לרוע מזלו מספר רכבים מולו היתה ניידת, לפי הלבוש אזרחי, עצם המעצר, האזיקה של אחיך בידיים וברגליים ולפי המכות (במידה והיו) אני מניח שזאת הייתה ניידת ימ"ר של בלשים (שלא ידועים בסבלנות הרבה שלהם לפורעי חוק).

פורסם

אם יכולת הניסוח במשפחה היא כמו שלך, קח עו"ד ואל תגידו מילה.

בעצם בכל מיקרה לקחת עו"ד.

נ.ב -מה יהיה עם כל הטמבלים ששואלים על שוטרים עם/בלי כובעים וכיו"ב?

פורסם

לא אסור להם,

אם הם ממחלק מוסר אסור להם לעצור גנב.

אם הם ממחלק רצח אסור להם לעצור בעל שמכה אישה.

אם הם ממחלק הונאה אסור להם לעצור רוצח.

ומעל לכל, לאף בלש אסור לעצור עבריין תנועה!

ועם קצת רצינות, שוטר הוא שוטר ללא שום קשר לתפקיד אותו הוא ממלא במשטרה.

גם הפקידה בלשכת המפכ"ל היא שוטרת במדים שיכולה לעצור / לעכב כל אזרח בין אם הוא רצח/כייס/אנס או עשה עבירת תנועה.

פורסם

אח שלך הצטרף לקבוצה הגדולה של הנהגים החדשים שמשתוללים בכבישים. אף שוטר לא ירים יד על אזרח אם אין לו סיבה טובה לעשות זאת. אתה מציג את הסיפור מנקודת מבטך, או יותר נכון מנקודת מבט אחיך, של פורע חוק שמנסה להגן על עצמו, אתה לא היית שם, ומבחינתי 90% ממה שכתוב כאן זה פיברוק על גבי פיברוק, כי כדי ששוטר יעצור, צריכה להיות סיבה מספיק טובה. אני לא אתפלא אם אח שלך היה חשוד כשיכור/מסומם וברח לשוטרים לאחר שסימנו לו לעצור (את זה הוא לא סיפר לך ובטח שלא תרשום זאת כאן) או 1000 סיפורים אחרי אפשריים. אחיך יקבל שלילה למספר חודשים בוודאות, עצם היותו נהג חדש רק תגדיל את העונש. עורך דין זה סתם בזבוז כסף. מה המטרה? שייצא זכאי במשפט או שיהיה נהג זהיר יותר? תתחיל לשמור על אחיך הקטן בן ה-18 וללמד אותו איך לנהוג, במקום לשלם לעורך דין תן לו לשלם את העונש ושינהג כמו שצריך.

Xbox12341

• תוכן חדש...