Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף שוטר לא ירים יד על אזרח אם אין לו סיבה טובה לעשות זאת.

אני לא אתייחס למקרה (לפותח השרשור אתה חייב עו"ד טוב).

אבל אני חייב להעמיד אותך על טעותך.

פעם אני וחברים שלי קיבלנו מכות (מדובר על תקופת גיל 16-17 לפני 5 שנים) מבלשים (אצלנו קוראים להם "מדורניקים").

בגלל שישבנו בלילה בפארק (יש לציין כי הפארק לא קרוב לשום בית מגורים כך שלא הפרענו, ולא היה שום אלכוהול/סמים, רק בקבוק קולה ופיצה).

הם הגיעו והתחילו לשאול שאלות, ענינו על הכל והם הלכו, לאחר 5 דקות חזרו והרביצו לחבר שלי (ואז גם לעוד 2) - ולא, לא התחצפנו והראנו כבוד מלא.

כמו"כ במקרה אחר שוטר (שוב פעם, "מדור") הרביץ לחבר שלי בטענה שהיה עליו סמים (חבר שלי לא נגע בסמים בחיים [הלכה למעשה גם עבר פוליגרף בצבא בגלל סיווג ויצא צודק בנושא הזה]) ולא עצר את חבר שלי רק הרביץ והלך.

בקיצור,

מה שאתה אומר לא נכון. ויש לי הרבה מאד דוגמאות. בנוגע לסיפור הספציפי הזה, לא הייתי נוכח כדי לשפוט אך ככל הנראה הסיפור לא 100% נכון ואמיתי.

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
אף שוטר לא ירים יד על אזרח אם אין לו סיבה טובה לעשות זאת. כי כדי ששוטר יעצור, צריכה להיות סיבה מספיק טובה. אני לא אתפלא אם אח שלך היה חשוד כשיכור/מסומם וברח לשוטרים לאחר שסימנו לו לעצור .

אני חולק עליך, קרו מיקרים בעבר שמעידים אחרת.

לא תמיד יש סיבה, אני חוויתי זו על בשרי שלי.

ואל תשפוט את הבחור אם אתה לא מכיר אותו.

בגירה.

כנראה לא הבנת אותי נכון, למה לבלשים לעצור על עבירות תנועה, אין להם משהו יותר טוב לעשות?

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
(אצלנו קוראים להם "מדורניקים").

אחחח....מדורניק מדורניק... איפה הימים?

ה"מדור" לא קיים יותר.

נסגר.

חלק מכך היה גם התדמית של המדורניקים שאתה מציג כאן ואינה מתאימה יותר למשטרה בשנות האלפיים, שלכל ילד יש פאלפון דור 3 ועורך דין דור חמישי.

כיום יש את הבילוש, שלא ממש מתעסק עם בני נוער (אלא אם כן השם משפחה שלהם זה אבוטבול).

יש את בלשי/פקחני הנוער. שכול מטרת החיים שלהם זה למרר את החיים לילדים מתחת לגיל 18 בתקווה שיקבלו קצת שכל ויגדלו להיות אזרחים מן השורה ולא קליינטים של השוטרים מהשורה הקודמת (בילוש).

וכמו כן יש את יח' היס"מים למיניהם.

כולם תוצרי המדור לשעבר.

תגיד היום מדורניק מול נער בן 17 הוא יסתכל עלייך באותו מבט שהוא ייתן לך שתגיד לו דיסקוטק. :shock:

מי שאמר ששוטר לא ירים סתם יד על אזרח - אני לא יודע איפה אתה חי.

אבל יכול מאוד להיות שמה שנראה לך כלא סתם, יראה לאחר כסתם.

שוטר בסופו של יום הוא בן אדם.

וכמו שיש אנשים שתקלל אותם ויתעלמו, או מקסימום יקללו בחזרה, ויש כאלו שישר יגרמו לשם שלך לרוץ במבזקים ב-YNET, ככה גם השוטרים, יש אלימים יותר ויש פחות.

ובנוגע לנשוא השרשור.

תיק פלילי זה לא.

אם תסתכל בהזמנה לבית משפט, תראה שאתה נשפט בבית משפט לתעבורה לא בבית דין השלום.

יענו זה משפט תעבורה.

אז אני מציע לך להצטייד בעו"ד המתמחה בענייני תעבורה.

ד"א - הקצין לא יודע במה מדובר. אז מה?

אנשים חיים במעין מיס-קונספציה (דעה שגויה) שהקצין צריך לדעת ולתכלל הכול.

בלילה, ע"פ פקודת המשטרה, יהיה בכל תחנה קצין תורן (תחנה הכוונה לא תחנה שיש בה 4 שוטרים בסה"כ, אלא תחנה-תחנה). הקצין הזה מתחלף כל לילה ותפקידו לתת מענה לאירועים או לבעיות שחובה שקצין ייתן להם מענה.

מי שאחראי על המשמרת בתאכל'ס בשטח הוא שוטר רגיל (נגד בצבא, בד"א במשטרה), הוא ראש המשמרת והוא הסגן של אלוהים בלילה בתחנה.

בין הדברים שחובה קצין הם חתימה על אסמכתת מעצר. חתימה של שחרור גופה בעת אירוע מוות, ועוד כל מיני שטויות כאלו.

לא מעניין אותו כל דו"ח תנועה, או כל עיכוב אדם שנעשה.

הא לא מתכלל ולא מנהל את המשמרת. הוא סוג של כסת"ח וחותמת גומי.

אז רדו מהתירוץ הזה.

אנשים זוכרים שבצא היה קצין תורן שהיה אחראי על הכל, ומכאן משליחים. אז זה לא ככה.

מה שאולי לא ידעתם שבצבא מעל הקצין תורן שלכם שהיה סגן/סרן או משהו כזה, היה גם מפקד תורן בכיר, ברמות סגן אלוף ומעלה שהיה תורן על מס' אתרים בלילה.

כמו שאותו החזיקו לצורך משהו חריג בלבד ולא מעניין אותו כל שומר שנרדם בשמירה או כואבת לו הבטן ככה גם לקצין תורן לילה בתחנה לא אכפת, בד"כ רוב הסיכויים שהוא לא קצין ממערך הסיור וכל המשמרת מנוהלת דרך ר' המשמרת ולא דרכו.

כמובן שיש קצינים יותר אקטיבים שיותר מתעניינים ויש כאלו שעושים משהו אחר בעת המשמרת, אבל זה לא משנה כרגע...

פורסם
בגירה.

כנראה לא הבנת אותי נכון, למה לבלשים לעצור על עבירות תנועה, אין להם משהו יותר טוב לעשות?

אם הסיפור שלהם לכאורה נכון, סיכון חיי אדם תוך כדי השתוללות בכביש.

מה יכול להיות יותר חשוב מזה?

לסגור עוד קזינו שייפתח עוד 5 דקות?

או לתפוס עוד איזה ילד טמבל עם 5 גרם חשיש?

אני מעדיף שיורידו לי את הנהג המשתולל מהכביש, גם במחיר שעוד סטלן יעשה איזה באנג.

פורסם

1. ידועה ומוכרת (לצערנו) התופעה של שוטרים אלימים. לשמחתנו הרבה מדובר בקומץ שבקושי אפשר לספור על יד אחת, מאידך גיסא, לצערנו הרב החומה הכחולה מצטופפת חזק חזק וצפוף צפוף כשמנסים להעיף את השוטרים האלה משורות המשטרה. אבל ברור שזה קומץ יוצא דופן (מי שיחפור בגוגל ימצא את השמות ציק צאק) ובאופן נורמטיבי שוטר לא ירים יד על אזרח שומר חוק שלא עושה לו בעיות ומשתף פעולה.

2. אתה והחברים הבלשים שלך יושבים באוטו, ממול בנתיב הנגדי עומד אוטובוס ופורק נוסעים. פתאום מאחוריו מגיח בפראות רכב, עוקף את האוטובוס בנתיב הנגדי תוך כדי שרכבים הבאים ממול סוטים ממסלולם והולכי רגל על הכביש (כנראה הנוסעים שיורדים מהאוטובוס) מזנקים הצידה בכדי להתחמק ממנו(כל התאורים על פי הודעת פותח השרשור). כשהרכב חולף על פניך אתה רואה דרדק בן יומו שקיבל רשיון לפני כמה חודשים עושה דאווארות על החברים שלו. איך תגיב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רוצה להבהיר את עצמי. בוודאי שלא התכוונתי שכל השוטרים משתמשים בכוח בכפוף לסמכותם. זה הרי ברור שיש שוטרים שחורגים מסתמכותם ומשתמשים בכוח שלא כחוק, ואז מגיעים לקצין לתלונות הציבור, במקרה הגרוע יותר - פתיחת תיק במח"ש ובסיוטים הגרועים ביותר - פתיחת תיק פלילי באזרחות.

הכוונה שלי הייתה היא להסביר שמי שחוטף מכות משוטר הוא לא טלית שכולה תכלת. שוטרים למיטב ידיעתי הם לא חולי נפש, והם לא מרביצים סתם. אמרת מילה שעיצבנה שוטר, העלבת שוטר, ביצעת עבירה פלילית (והקלה ביותר), התפלצפת ע"ח התחת של השוטר ליד החברים שלך? גרמת לשוטר להרגיש נחות? תשלם. אני לא אומר שזה חוקי, אבל תבין שטעות בטוח עשית, כי השוטר לא הגיע אליך סתם ולא עצר לידך/אותך סתם.

Xbox12341

פורסם

אני והחברים שלי, נערים שנולדו וגדלו בשנות ה 60-70 בצפון ת"א היינו מטיילים בעיר ,מול תחנת המשטרה של המדור בדיזינגוף היינו ישר עוברים למדרכה הנגדית (ושלא יהיו טעויות, היינו בני טובים שמעולם לא פשעו או עשו מעשה פלילי בחייהם)שלא ניפול לתוך איזה סיטואציה שלא נדע איך נצא ממנה, מילה לא במקום למדורניק או התנהגות שהוא לא פרש אותה נכון ואתה נכנס להרפתקאה שרק אלוהים יודע איך תסתיים.

ככה גם העבריינים התייחסו למדור, כשהקורטינה של המדור היתה נכנסת לשכונות פשע כל השכונה היתה קופאת במקום עד שהיא יוצאת, עבריינים היו יודעים שלמדור נותנים כבוד או שמשלמים במזומן ומיד (והכוונה לא לשוחד אלא היו מפוררים להם מועדונים, דוכני אבטיחים,חנויות פירות ומסעדות לנסורת).

טוב, סיימתי להרהר בנוסטלגיה על המדור :wink:

פורסם

מי שאומר שרק קמצוץ מהשוטרים מרביץ צודק.!

כי לא שוטרים מרביצים, בילושניקים(סמויים) יסמניקים(מתגברים במקומות מועדים לפורעניות) ומגבניקים(כנ"ל) מפרקים קבוע אנשים במכות.

לא יודע היכן אתם גרים, אבל אין עיר שהבילוש לא משתעמם ומתחיל למצוא נערים שמעשנים נרגילה בגנים, ילדים שיושבים בגנים, סתם ילדים שיש להם חזות של ערס(לדוגמא חולצת פולו פסים גינס ושוקס) או סטייליסט, (למראה של קיבוצניק עם קרוקס וזרוק הם לא מתקרבים בד"כ).

באזורי מסיבות ובילוי יש את היסמניקים והמגבניקים שחופשי מכים אנשים באלות, שואלים אותם למה הם יוצאים מהמועדון כשהם שתויים(מה לעז***ל?) סתם ניטפלים!

ואני לא אומר שהם לא עושים את העבודה, להפך הם מוצאים סמים, מורידים מכוניות לא חוקיות מהכביש, תופסים גנבים ומונעים היתפרעויות! וכל הכבוד להם על זה!

אבל ראבק, למה להיטפל לבני אדם ולעשות חיפוש עם אלה שמחזיקה אותך בזמן החיפוש מהצוואר? למה לשבור לילדים בני 15 נרגילה בגלל שהם מעשנים בגן ציבורי? למה להפשיט ערסים ברחוב בשביל חיפוש? ושמצלמים אותם הם שוברים את הטלפון והמצלמה.

זה היה קורה לי הרבה עם חברים שהינו רואים נוער שאין להם רכבים והדבר היחיד שיש להם לעשות זה לשבת עם החברה.

ויש לי עוד מה להגיד! אבל אין לי כח להיכנס לויכוחים עם אנשים שיתנגדו.

ומי שחושב שכל שוטר במדים הוא צדיק שימשיך לצפות בשוטר אזולאי!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
אח שלך הצטרף לקבוצה הגדולה של הנהגים החדשים שמשתוללים בכבישים. אף שוטר לא ירים יד על אזרח אם אין לו סיבה טובה לעשות זאת. אתה מציג את הסיפור מנקודת מבטך, או יותר נכון מנקודת מבט אחיך, של פורע חוק שמנסה להגן על עצמו, אתה לא היית שם, ומבחינתי 90% ממה שכתוב כאן זה פיברוק על גבי פיברוק, כי כדי ששוטר יעצור, צריכה להיות סיבה מספיק טובה. אני לא אתפלא אם אח שלך היה חשוד כשיכור/מסומם וברח לשוטרים לאחר שסימנו לו לעצור (את זה הוא לא סיפר לך ובטח שלא תרשום זאת כאן) או 1000 סיפורים אחרי אפשריים. אחיך יקבל שלילה למספר חודשים בוודאות, עצם היותו נהג חדש רק תגדיל את העונש. עורך דין זה סתם בזבוז כסף. מה המטרה? שייצא זכאי במשפט או שיהיה נהג זהיר יותר? תתחיל לשמור על אחיך הקטן בן ה-18 וללמד אותו איך לנהוג, במקום לשלם לעורך דין תן לו לשלם את העונש ושינהג כמו שצריך.

ברכותי, זה עתה חקקת בזכרון שרת קארספורום את ההודעה הטיפשית ביותר שחומרתו יכולה לשאת.

בקצרה, מה שאתה טוען הוא שהשוטרים צודקים ב90%, אחיו פורע חוק, ועצם קיום המשפט הוא בזבוז זמן - המשטרה צריכה להיות זו שמחליטה את העונש (הרי זה אפקטיבית מה שקורה אם אינך בא עם עו"ד).

לפני שאתה ממליץ לבחור האומלל לא לקחת עורך דין וכך להפקיר עצמו לכל עוולה שהשוטרים יבדו מליבם, האם שמת לב, לאחרונה, אילו מין אנשים מרכיבים את כוחות המשטרה? האם אלו מדענים בפוטנציה? או שמא יזמים מבריקים שנחה עליהם רוח החוק? האם מדובר באנשי חינוך והוראה, או אולי באמנים מיוסרים שהעדיפו מנוחה במזגן של פאסאט? חקלאים, בוני הארץ? מנהיגים, שהחליטו לעשות עבור האדם הקטן? טיפוסים בעלי כריזמה, חן ויושרה?

ובנימה ריאלית יותר, לפותח השרשור: אם יש לכם כסף לרמת גימור "הייליין" בפאסאט (לא שיש לי מושג מה היא כוללת, או כמה היא עולה, או האם נכלל בה פאר כלשהו), אני מאוד מציע שתשכרו עבור אחיך את עורך הדין הטוב ביותר שאתם יכולים, ותמנעו ממנו תיק פלילי והרבה עוגמת נפש בעתיד.

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם אני וחברים שלי קיבלנו מכות (מדובר על תקופת גיל 16-17 לפני 5 שנים) מבלשים (אצלנו קוראים להם "מדורניקים").

בגלל שישבנו בלילה בפארק (יש לציין כי הפארק לא קרוב לשום בית מגורים כך שלא הפרענו, ולא היה שום אלכוהול/סמים, רק בקבוק קולה ופיצה).

הם הגיעו והתחילו לשאול שאלות, ענינו על הכל והם הלכו, לאחר 5 דקות חזרו והרביצו לחבר שלי (ואז גם לעוד 2) .

אין עיר שהבילוש לא משתעמם ומתחיל למצוא נערים שמעשנים נרגילה בגנים, ילדים שיושבים בגנים, סתם ילדים שיש להם חזות של ערס(לדוגמא חולצת פולו פסים גינס ושוקס) או סטייליסט, (למראה של קיבוצניק עם קרוקס וזרוק הם לא מתקרבים בד"כ).

ואללה, נראה לי שניכם מאותה שכונה ואפילו לא ידעתם :lol:

• תוכן חדש...