Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי ליבדוק , השבוע שיפצתי גיר. המוסחניק סיפר לי שברכב פאסאט אחד הבעיות הגדולות זה שהמערכת קירור שלהרכב לא מוטמת לארץ , ולכן הימליץ לי להתקין כולר נוסף ליעד הרדיאטור רק בישביל גיר ברכב. ניזקרתי שבזמן החלפת צינור מים שהיתפוצץ ברכב במוסך היםליצו לי לינסוע עם מזגן עובד כי זה יעזור לקירור המערכת.(חום המנוע עד אחשב לא עבר את 91 מעלות-תקין ).

אני לא יודע עם זה קשור אבל רכב סורף שמן ,כל חודש וחצי הוא יורד למינימום ,שמן 15/40.

אולי פשות להחליף את המאברר במאברר חדש חשמלי וחזק יותר?

העם החלפת מאוור רדיאטור איפטור אותי מי התקנה של כולר נוסף לגיר?

והעם נסיע עם מזגן דולק באמת עוזר למערחת הקירור ברכב?

מה זה פורק לחץ למנוע שאפשר לחוסיף אולי זה יעקטין קומפרסיה ?

תודה.

פורסם

אני חושב שאתה מערבב פה המון דברים ביחד..

מערכת הקירור של המנוע לא קשורה בכלל לקירור של הגיר..

והסיבה שהמליצו לך לנסוע עם המזגן דולק היא שכשהוא דולק המאורר פועל קבוע ועוזר בקירור המנוע.

לא יודע להגיד לך לגבי מחלות של הרכב והשריפת שמן.. זה אולי מישהו עם יותר הבנה יגיד לך :}

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מערכת הקירור כן קשורה לגיר. בגיר מותקן מחליף חום (קולר) שדרכו עובר נוזל קירור לצינון נוזל ATF של התיבה.

תקלה במערכת הקירור תגרור אחריה גם בעיות בתיבה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מערכת הקירור כן קשורה לגיר. בגיר מותקן מחליף חום (קולר) שדרכו עובר נוזל קירור לצינון נוזל ATF של התיבה.

תקלה במערכת הקירור תגרור אחריה גם בעיות בתיבה.

הפתעת אותי:}

האם זה עובד ככה בכל הרכבים ?

והאם הכוונה היא מערכת נפרדת של קירור לגיר,

או מערכת הקירור של המנוע שחולקת את הקירור עם הגיר?

מידע כללי אני יודע ששמים נניח בסופר לאנסרים רדיאטור אבל לשמן! כדי לקרר אותו בגלל מחלות גיר ברכבים הללו

אבל קירור מים של המנוע שמגיע לגיר? על זה עוד לא שמעתי

אשמח אם תפרט

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

זה רק הפוך לא עובר נוזל קירור לתוך הגיר אלא שמן מהגיר עובר את הקירור עצמו,

אם זה ברדיאטור של מי הקירור המנוע או ברדיאטור (קולר\מקרן) עצמאי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לפי מה שידוע לי בפאסאט האיברור הוא על ידי מערכת מחנית (ציוק), ולא אלקטרונית.

1. העם יש אפשרות להחליף מי מחני לאלקטרוני האם זה אפשרי ,ומישתלם

2. באיזו טמפרטורה שמן 15/40 מתחיל להיסרף

3.אם וטמפרטורה בפאסאט לא מיעל ל92 מעלות האם זה תקין

פורסם

לכל רכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית קיים צינור סירקולצייה היוצא מהגיר מנותב במקביל לרדיאטור ולמאווררים וחוזר לגיר. תפקידו לשמור על טמפרטורת שמן אידאלית. בארץ המערכת הזו לא מספיקה במיוחד בימי הקייץ החמים לכן כאשר משפצים גיר אז מוסיפים את הקולר שהוא עושה את אותה עבודה של צינור הסירקולציה אך יותר טוב. אני ממליץ לך להוסיף אותו.

בזמן שאתה מפעיל מזגן אז המאוורר החשמלי נכנס למהירות כפולה ומקרר יותר את המיים ברדיאטור.

בקשר לאיבוד השמן, האים השמן נשרף? כלומר ניהיה שחור, כי אם לא אז יתכן וישנה נזילה .

בהצלחה.

פורסם

שלום

האם זה נכון שבפאסאט 98 1600 דלק , המאברר הוא מכני המופעל על ידי ציוק כי זה מה שעמרו לי או שזה חשמלי

כי המאברר אצלי לא ניכנס למהירות גבוע ולכן ליפעמים אני מוסיף מים או בזמן הנסיע מפעיל מזגן.

תודה

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הקשר בין קומפרסיה לעניין הקירור?

אתה לא צריך להקטין קומפרסיה, אתה צריך קומפרסיה מקסימלית ברכבך.

אם מערכת קירור המים ברכבך פגומה, במוקדם או במאוחר הרכב יתחמם גם באם נסעת עם מזגן והרדיאטור עובד קבוע.

ולא, נסיעה עם מזגן דלוק לא תפתור אותך מהתקנת מערכת קירור, באם משאבת המים פגומה או אחד מהצינורות פגומים.

הגיר הוא מן החלקים ברכב שמגיעים לטמפרטורה הגבוהה ביותר ולכן מאוורר לא יפתור את הבעיה.

מאוד קשה להבין את מה שכתבת, עשית סמטוחה ענקית מהכל, פשוט זרקת עובדות ושאלות שלא קשורות אחת לשניה.

תעבור על מה שכתבת ונסה לנסח זאת בצורה טובה יותר.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...