Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזר ויצמן מונה והיה תקופה מפקד חיל האויר כאל"מ. אחרי כשנה הועלה. בזמנו לא חילקו דרגות כמו היום. רוב החיילים סיימו כרב"טים ואם לא היו שנה בדרגה עברו למילואים כטור. סמ"ר היה דרגת משרתי קבע (למעשה כבר ר"טר - רב טוראי ראשון נוצרה כדרגת קבע למי שלא היה תקן סמל. זה נראה כמו רב"ט עם עלה תאנה של רס"ן עליו). היום יש זילות של הדרגות . בצבאות עם מסורת אין יחידות שלימות שכל הלוחמים הפשוטים בהם סמלים/סמ"רים כמו בצה"ל.אם אדם יוצא לפנסיה (בגיל 65 , לא 42 ) כ MASTER/STAFF SARGEANT זה מכובד.טייסי קרב מקבלים כנפים ודרגת סמל - לא סגן מיד.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר יש לך אחת לא?

מי, שמדבר!:roll::lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הצחקתני.

אחד הרכבים היותר אמינים שיש. כאן בגרסת 6 בוכנות.

בלתי ניתן להריסה. מניסיון.

רק, שאני חושב, שבמשטרה היו גרסאות 2500 סמ"כ עם מנוע 4 "טורי", וככזה- האוטו פשוט לא היה נוסע! שלי עם 3300 6 טורי, ואני עדיין לא הייתי מתנגד לתוספת כח, אני אפילו לא רוצה לחשוב, איך "נסע" 2500!:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק, שאני חושב, שבמשטרה היו גרסאות 2500 סמ"כ עם מנוע 4 "טורי", וככזה- האוטו פשוט לא היה נוסע! שלי עם 3300 6 טורי, ואני עדיין לא הייתי מתנגד לתוספת כח, אני אפילו לא רוצה לחשוב, איך "נסע" 2500!:roll::?

לא דיברו כאן על כוח, דיברו על אמינות.

פורסם
אני חושב שזאת פעם ראשונה שאנחנו מפרגנים כאן לשוטרים.

דווקא לרן שושני אנחנו מפרגנים לא מעט :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אסף שמחוני ז"ל היה אלוף משנה ביום מותו (7 נובמבר 1956, מיד לאחר תום מבצע קדש). הוא היה אז כשלושה חודשים אלוף פיקוד הדרום. מערכת היחסים שלו עם משה דיין (הרמטכ"ל ולשעבר אלוף פיקוד הדרום) היתה מעורערת והחריפה על רקע ניהול המלחמה. זאת אולי הסיבה שהוא קיבל דרגת אלוף רק לאחר מותו.

אסף שמחוני נהרג בתאונת מטוס כשטס משארם א שייך לחיפה. עימו נהרגו בנימין גורדון (טייס, איש משטרה) וסא"ל אשר דרומי ז"ל

ובעניין אחר, השריונית שמצולמת בב"ג היא "אל ווליד" תוצרת מצרים עם מנוע מקורר אויר של מגירוס. יש אחת כזאת במוזיאון המשטרה. הן נפלו שלל בששת הימים ונכנסו לשירות במשמר הגבול.

משה-זכריה לאון בן דבורה ונחמן, נולד ביום ו' באלול תר"ף (20.8.1920) ברומניה. בשנת 1936 עלה עם הוריו ארצה ולמד בבית-הספר למסחר.

במלחמת-העולם השנייה התגייס לצבא הבריטי. תחילה שירת כמנהל יחידת אספקה בחיפה ואחר-כך כאחראי בנאפ"י (השקם הבריטי).

בשנת 1946 השתחרר, התיישב בתל-אביב ועבד בקואופרטיב "הארגז" בצביעת מכוניות. היה איש "הגנה" ותיק וחבר בחי"ם בתל-אביב בחטיבת "קריתי".

משה-זכריה נפל מכדור צלף בקרב על אבו-כביר, ביום ד' באדר ב' תש"ח (15.3.1948 ). הובא למנוחת-עולמים בבית-הקברות הצבאי בנחלת יצחק. הניח אישה.

ובעניין אחר: סיפור טראגי, אבל מה כל זה קשור לשרשור ולפורום ??

פורסם

הפורד פיירמונט ניקנתה ע"י משטרת ישראל על מנת לשמש כניידות נושאות ראדאר לאכיפת המהירות.

הן הגיעו מצויידות במנוע 4 בוכנות 2.3 ששימש גם את המוסטנג באותה תקופה והספקו היה 90 כ"ס.

ביצועים לא היו הצד החזק שלהם, בלשון המעטה, ולאחר תקופת שימוש קצרה הסתבר שגם איכות הייצור לא מסכנת את מעמדה של מרצדס :-).

לאחר תקופת שירות לא ארוכה, ניפרדה מהן משטרת ישראל (ולא בצער רב) ורכשה פורד סיירה 2.0.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז גם בחו"ל לא מזניחים את הרכבים:

הוולוו נצפתה חונה בחניה של המשטרה בלילהאמר-נורבגיה.

החיפושית נצפתה בחוף ים של נורבגיה.

P1010232.JPG

P1010219.JPG

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אכזבה

היום עברתי שוב ליד משטרת מחוז תל-אביב,

זהו אין זכר לרכבים העתיקים, חבל.........:x

אולי נגררו ע"י העיריה :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ביום שני בצהריים, בדרך מחיפה לכיוון הקריות נתקלתי בגרר שהיו עליו כמה קטנועים ואופנועים משטרתיים מוזרים.

אפשר לראות מהתמונה את הוספה הישנה וסירה לידה, המספר שלה גם היה "מ-000".

רגע! עכשיו שאני מסתכל על התמונות מתחילת השרשור, זה בדיוק האופנוע וקטנוע משם.

jpg.ד_20080915122040.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ערב טוב.

אני רוצה לספר לכם מה היתה הסיבה שהרכבים האלה הוצגו בת"א.

בתאריך 09.09.2008 התקיים ערב מורשת של מחוז ת"א .

נוכחתי באירוע המושקע הזה - כל הבניין של המחוז הפך למוזאון (תמונות מהעבר, מוצגים, פריטים ישנים ששירתו במשטרת ישראל וכו..).

כנראה, כל הרכבים חזרו למלמ"ש וכולכם יכולים לראותם וגם רכבים נוספים ביום פתוח בבסיס הזה ביום העצמאות הקרוב (מי שמוכן לוותר על המנגל)

:-D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
משה-זכריה לאון בן דבורה ונחמן, נולד ביום ו' באלול תר"ף (20.8.1920) ברומניה. בשנת 1936 עלה עם הוריו ארצה ולמד בבית-הספר למסחר.

במלחמת-העולם השנייה התגייס לצבא הבריטי. תחילה שירת כמנהל יחידת אספקה בחיפה ואחר-כך כאחראי בנאפ"י (השקם הבריטי).

בשנת 1946 השתחרר, התיישב בתל-אביב ועבד בקואופרטיב "הארגז" בצביעת מכוניות. היה איש "הגנה" ותיק וחבר בחי"ם בתל-אביב בחטיבת "קריתי".

משה-זכריה נפל מכדור צלף בקרב על אבו-כביר, ביום ד' באדר ב' תש"ח (15.3.1948 ). הובא למנוחת-עולמים בבית-הקברות הצבאי בנחלת יצחק. הניח אישה.

ובעניין אחר: סיפור טראגי, אבל מה כל זה קשור לשרשור ולפורום ??

מעבר לציניות, גם כשמזכירים שמות של חללי צה"ל, הרשה לי להזכיר לך ששמו של אסף שמחוני ז"ל הוזכר כחלק מפוסט על מכוניות קצינים, לפחות פעמיים לפני הפוסט שלי.

ובעניין לא אחר, תקרא את כל השרשור ותבין למה אני מתכוון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...