Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשיים האחרונים אני מרבה להכנס לפורום (תקופת מבחנים הסתיימה+משמרות לילה בעבודה) אך אני כמעט ולא מגיב בפורום ויש לזה הרבה סיבות שלי אישית, ממש כואבות (ואני בפורום זמן לא מבוטל, בתקופות טובות ופחות טובות).

ממקום שאמור לאגד את כל חובבי המוזיקה/סאונד ברכב, לעזור לאנשים להיתקדם, לשתף את הידע והניסיון שנצבר אצל אנשים הפכנו לסוג של במה לבעלי עניין כאלה ואחרים.

כל תרד שנפתח ולא משנה עם הוא בכיוון אחד תמיד יופנה לכיוון שלמישהו יש עניין בו.

כמות הרכיבים שמדברים כלהם כאן כל כך הצתמצמה (ולא בגלל קושי להשיג משהו אחר) שזה פשוט מצחיק, אני יכול להגיד על כל תרד חדש שנפתח רק על פי הכותרת איזה ציוד הולך להיות מוצא בו (אולי אני אורי גלר :roll:) .

אין לנו שום שפה משותפת כדי לשתף את המשממשים האחרים באופי סאונד של רכיב כזה או אחר, כל מה שאפשר לקרוא זה סאונד לא נעים, פנצי, רך, מלטף, איך אפשר להגדיר חוויה בשמיעה של 20KHZ בשלוש מילים (ובהתיחסות ל תחום מסויים בלבד)?

המלצות על מגברים זה בכלל משהו פנומנלי בפורום, אין אף אחד שמסוגל להסביר למה עדיף מגבר X

על מגבר Y (פעם הייה כמה שיותר וואט יותר טוב היום כמעט אותו דבר אבל עם זה גנסיס אז זה לא משנה כמה ואט יש לו).

יש כל כך הרבה משתמשים בפורום על מספר הודעות רב מאוד שהידע היחיד שלהם הוא מקריא כאן בפורום (קצת חו"ל), שמועות וזהו. והם עוד ממליצים לבן אדם לרכוש רכיב X על פני Y וזה אפילו בלי לראות אותו. אני לא אומר שאי אפשר ללמוד מהפורום ובמיוחד פורומים בחו"ל אבל איך אפשר להביעה דעה חד משמעית בדרך זו?

הפטנאיות שהאנשים רוכשים כאן כלפי הרכיבי כאן פשוט מוגזמת, זה נכון שאם בחרת רכיב מסויים כנראה אתה אוהב אותו אבל זה לא אומר שאין רכיבים אחרים בעולם או שהם נשמעים בית שימוש,ומישהו אחר יאהב אותם כמוך.

אנשים כותבים ביקורות רעות על ציוד בלי להיתייחס למה שאר רכיבי המערכת ואיך היא מותקנת או מכוונת. לפי דעתי למי שאין לו ניסיון אישי ברכב שלו עם ציוד ספציפי עדיף שלא יגיב ואם כן לציין את כל שרשרת הרכיבים.

כל רעיון תפיסה חדשה או דעה אחרת שלא מקובלת על ה"כלל" בפורום נתקלת להיתנגוד ואפילו בזילזול בהוגה הרעיון.

הירידה לפסים אישיים בפורום, וזה קורה לעיתים קרובות פשוט בלתי נסבלת ושלא לדבר על אופי הדברים שלפעמים נכתבים כאן.

כל דבר הוא כמו צו האופנה כאן, החל מרכיבים ועד לסוג ההתקנות. עם היום קיקים זה אין אז כל השאר פשוט לא רלוונטי, אם זה פולס או JBL כנ"ל. כל כך קשה לאנשים להבין שכל התחום שלנו הוא דבר אידיוידואלי? ומה שישמה ברכב אחד טוב, ברכב אחר לא, מש אחד יאהב השני לא. ואפילו בתחום ה SPL אין מתכון לרכב "זוכה" שאם תקח מגבר X ו סאב X תקבל X דציבלים.

בטח פיספתי כמה דברים שהיו לי כל הלב, מקסימום יעלה אותם בהמשך.

המצב כיום מאוד כואב לי, לכן אנו צריכים לחשוב איך לשפר את המצב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהצעתי לפני יותר משנה, לדעתי עדיין רלוונטי, לבטל את מונה ההודעות, להשתמש ב"תארים" שנותנים לפעמים (ד"ר באס וכדומה) לאנשים רלוונטים/ וותיקים במיוחד/ מקצועיים במיוחד וכ"ו ובכך לסגור את מרוץ ההודעות של חלק מחברי הפורום.

בנוסף ניתן להוסיף סימן בחתימה לבעל עניין, זה לא שבעלי עניין פה רק למטרת קידום מכירותיהם, ממש לא, אני מאמין שבעלי עניין מתעסקים בתחום יותר זמן נטו מרוב חברי הפורום האחרים ויכולים לתרום בהתאם, אבל תייוג כזה יוכל לתת למשתמשים חדשים שאינם מכירים את הנפשות הפועלות תמונת מצב יותר טובה לגבי המגיבים והתגובות.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

Borka

אתה צודק ב 100%

הויקוח שהיתנהל פה לאחרונה היה ממש ארוך והעיקר שהוא לא היה קשור בכלל לנושא התרד ולפי דעתי היה ניתן לנהל אותו בהודעות פרטיות ולא מול כולם כי במילא האנשים (לא נציין את שמם ) :-) ראו רק דם בעניים ורק חיפשו מי יגיד את המילה האחרונה

והתוצאה : לא נראה לי שהויכוח עזר לפותח התרד :roll:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הת'רד ההזוי והמיותר המדובר, היה אכן הזוי ומיותר, וטוב היה לו לא היה מתפרסם. צריך לשמור על תרבות דיון נאותה, ואם כל הכבוד לסיבות, הטובות ככל שיהיו, זה היה צריך להתנהל בצורה אחרת. אני סומך על הנהלת הפורום שתדע מה לעשות, כי הדם הרע שהיה כאן, גרם לאווירה עכורה, ואני יכול לומר בעצב, כי אתמול ממש התבעסתי להכנס לפורום. זה תחביב שנועד לשמח ולקרב, כך זה צריך להיות. למשל, במפגש האחרון, הייתה אווירה נעימה וממש ידידותית, אוכל, שתיה, אודיו לרכב. כמו שצריך.

האווירה הידידותית צריכה להיות כזו גם על דפי הפורום. לפעמים, עקיצה אחת או שתיים, מתבקשת, לאור תגובה/שאלה מסויימת, אך אסור שזה יהיה דרך ההתנהלות של התגובות. זה מעכיר וזה "נו כיף". אנשים ציניקנים ועוקצניים מרחיקים את עצמם.

רבאק! באנו כדי להנות, למה יש כאלו שמבעסים? אבל למען האמת, זה שולי ומועט, אז בוא נכנס לפרופורציות.

לגבי נושא המותגים היחידים המומלצים וכו', אותי זה לא מרגש. ומדוע? כי כל תקופה מסויימת, ואתם מוזמנים לבצע חיפוש ולאמת זאת, יש איזה טרנד כזה או אחר, איזה מותג "נחשב", או "מעולה", או "מהמם", או "אלוהים", ולפעמים אחרי שנה שנתיים הוא פתאום נהיה המיץ של הזבל.. עזבו דוגמאות, תאמינו שיש. אגב, זה לא רק כאן בפורום. בפורומים הכי נחשבים יש דברים כאלו, אני אישית בדיעה שמוצר איכותי ומעולה, הוא לא בר זמן, כלומר, אחרי שנה הוא לא פתאום נהיה מוצר פחות טוב, מקסימום, יש מוצרים טובים יותר, או זולים יותר אבל מעולה זה מעולה. זה דבר אבסולוטי ולא נגזר מטרנדים או אופנות, אלא אם כן, מראש כבר הוא לא היה איזה מוצר "אלוהי" אלא היללו ושיבחו אותו בלי כיסוי אמיתי, רק בגלל אופנה.

הלהיט של היום, לא יהיה הלהיט של מחר. מה לעשות, תמיד זה היה כך, ותמיד זה יהיה כך. בכל תחום וגם אצלנו.

ואז יהיה איזה הייפ חדש, וגם הוא יחלוף. מרגש? לא אותי.

מה שכן, אובייקטיביות צריכה להיות כאן אמת מידה בסיסית, ואני רוצה לסמוך על היושרה של החברים, בבואם להמליץ או לשפוט מוצר כזה או אחר. מי שאין לו את היושרה הנדרשת, שילך לרעות בשדות אחרים, הוא אינו רצוי כאן. גם אם הוא וותיק מאד ומונה ההודעות שלו מתפקע מהודעות רבות, אולי רבות מדי..

מתנצל על האורך, שיהיה לנו אחלה יום.

פורסם

בורקה,

לי לפחות, אתמול, היה אחד משני הימים הכי לא נעימים בפורום ולצערי זה קרה לי עם אותו הגורם שזה קרה לי בפעם שעברה.

לא נכנס לפרטים וגם לא רוצה לפתוח וויכוח חדש.

אבל זו תופעה שחוזרת על עצמה במשך כל תקופה מסויימת.

זה נכון - אנחנו ציבור ישראלי והחינוך והמזג שלנו הוא קצת יותר "חם" - במילים עדינות מאוד.

ההתבטאות הקשה של חברי פורום כאלה או אחרים, השימוש בשפה רעה, תוקפנית ואגרסיבית נובעת מחינוך רע, מחוסר כבוד מהנטייה הקלאסית של הישראלי הממוצע לחשוב שהוא "מומחה" וגם שהוא חי בארץ הזאת לבדו ולכן גם מגיע לו הכל וזה מתבטא בהדחפויות לנתיבים על הכבישים זה מתבטא בחוסר יכולת עמידה בסבלנות בתור זה מתבטא בשפה רעה ובחוסר נימוס וחוסר כבוד כללי ולצערי כן, זה קיים גם בפורום.

יש תקופות שזה בלתי נסבל ואתמול אני חייב להודות שקלתי לפרוש, כי אני לא רואה מה הטעם להמשיך אם יש בפורום הזה אנשים שמנסים להשתיק אנשים אחרים או אנשים שמקדמים את האינטרסים שלהם בצורה עיוורת.

אני יכול לאמר לך עליי ללא ספק שאני מקדם כאן כמה וכמה מוצרים אבל לא מתוך עניין אישי ולא מתוך כוונות רווח אלא מתוך כוונה לעזור לחברים להתקיים ומתוך העובדה שהציוד שהם מוכרים הוא ללא ספק ציוד שאני חושב ויודע שהוא ציוד מעולה שיש לו תמורה למחיר ויש לו סיבות רבות מוצדקות להרכש על פני ציודים אחרים.

אם זאת, אני תמיד אמליץ על מוצרים אחרים ואני מדבר על מוצרים אחרים ורבים וזאת בהתאם למה שפותח הת'רד מתאר שהוא מחפש, רוצה, אוהב או שוקל לנסות.

בעקבות מה רשמתי למעלה הגעתי למסקנה שאני מבקש מאנשים שרושמים משהו שנשמע כלא נכון, מטעה או אולי אפילו מסקרן ונכון - להסביר אותו בצורה מקצועית ומדעית - אני חושב שצריך לדבוק בגישה הזו כדי לדכא עד הייסוד דברי שטות.

מהסיבה הזו אני גם משתדל כמה שיותר לרשום רק דברים שאני יכול לענות עליהם במידה ואני נשאל עליהם.

בנוסף לכל הרשום מעלה אתה צריך לקחת בחשבון שהענף בארץ הוא מצומצם, קהל היעד העיקרי של הפורום הוא צעירים בעיקר.

לגבי נושא של מגברים למשל - אתה צריך להבין גם שחלק מבחירת מוצר היא לא רק ידיעה עמוקה בהגברה כי אין הרבה אנשים כאלה בפורום, לא כל אחד יכול לדבר איתך על הפרדת ערוצים, ספקי כוח נפרדים, סוגי קבלים ויצרנים, מעבדי צליל וכו' וכו'

רוב התגובות בפורום לגבי מגברים יהיו יותר מבוססות שמיעה ולצערי גם יותר מבוססות מותג, אבל אם תחפש כאן ת'רדים אתה תראה שיש אנשים שנכנסים לאתרים כמו אמפ-גאטס וממש נותנים לך השוואה והאנשים האלה קיימים ואפשר להוועץ בהם.

לגבי הנושא של מונה ההודעות - אני פניתי אישית למנהל פורום אחרי שהעליב אותי חבר פורום וטען שאני מנסה להגדיל את מונה ההודעות שלי וביקשתי להסיר את מונה ההודעות שלי לאלתר!

את ההעתק ששלחתי למנהל הפורום שלחתי גם לאותו חבר פורום שהעליב אותי.

הפורום בנוי למיטב הבנתי בצורה כזו שהקוד שלו סופר הודעות לכל חבר פורום - מה העלויות והכדאיות של כזה דבר מבחינת מנהלי הפורום, אני לא בטוח, יכול להיות שגם המונה הזה הוא לא משהו סובייקטיבי לכל פורום ופורום כאן ואז בקשה של פורום אחד תשפיע על פורום אחר כמו למשל רכבי אספנות - אז בטח יש כאן שיקולים אחרים שגורמים לזה.

יש לזה פלוסים ויש לזה מינוסים - כל אחד מאתנו צריך לעשות את השיקולים שלו לגבי הנושאים האלה.

אני החלטתי שאני רוצה להשאר בפורום ושטוב לי סה"כ להיות חבר פורום ולמרות כל הקשיים והורדות החשק - המטרה הראשית שלי היא לקדם את הענף בארץ, להתחרות ולהפסיד בתחרויות אבל לבוא בכל זאת רק כדי למשוך קהל.

לעזור לחברים רבים - וכל אחד מהם מוכר ציוד אחר לגמרי שעל רובו אני אמליץ בחום החל מAA, FI והייבריד עד לאודיוסון והרץ או זאפקו וCDT (כן כן אמרתי CDT) וגם מורל ואומגה או רנסנס עד לאקזוטיקות אחרות בתחום הצליל.

אני מקווה שרמת הפורום תמשיך לעלות כי סה"כ בחודשים האחרונים אולי בשנה האחרונה רואים כאן דברים חדשים שלא ראינו בכל השנים שקדמו לפורום הזה.

אל תתייאש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני מסכים איתך לחלוטין.

רמת הפורום תעלה אם אנשים יפרטו מה עומד מאוחרי המילים שלהם, אם ידברו מנסיון ויוכלו גם להראות תוצאות

וללמד כל אנשים.

לא ניכנס למה שהיה אתמול, אבל אני אישית חושב שעל הנהלת הפורום לא לתת במה לתוקפנות, איומים ושקרים.

כל זה במטרה לא לבלבל אנשים, לנסות לעזור ולהיות עיניניים.

כל אחד מאמין במוצרים שונים עקב סיבות כאלו או אחרות, וזה בסדר.

אפשר להמליץ על מוצרים מסויימים, אך לא לומר דברים כ"חד משמעיים" במיוחד כאשר אין הסבר מקצועי או הוכחות בשטח שמעידות על כך. בנוסף, במקרים כאלה יהיה מאוד טוב אם יהיה אפשר להדגים לאנשים על מה מדובר.

זכרו -המלצה על מוצרים לא חייבת להיות מלווה ב"זלזול" במוצרים אחרים, על אחת כמה וכמה אם אין ביסוס.

כך נגרום לרמת הפורום לעלות...בסה"כ יש פה אנשים טובים שבאמת אוהבים סאונד ורוצים ללמוד,ללמד ויותר נכון לשמוע..:wink:

שיהיה לנו בהצלחה.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אם הייתי רוצה לשמוע הייתי בא על אפניים למפגשים - אני בא גם כדי להשמיע וכך גם אתה ואחרים.

ועל כל מה שנאמר כאן - אמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר פשוט לספור את ההודעות על פני זמן.

למי שיש 1000 הודעות בשנה, אפשר לקרוא לו פשוט "זיין שכל" או "חסר חיים" :) (סליחה על הצרפתית)

ועכשיו ברצינות,

לפורום יש מנהלים, הם צריכים לפקח על הודעות מסוג זה ולסגור נושאים שיוצאים משליטה.

אם הנושא היה נסגר כמה שעות קודם עם אזהרה לכל הנוגעים בדבר הפורום היה נראה קצת אחרת.

ואנחנו המשתמשים צריכים להבין שגם "אפי2343" שנכנס לפורום פעם ראשונה השבוע יכול להיות שם ודבר בעולם האדיו לרכב.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני חושב שיש כאן יותר מידיי בעלי עניין .

אני אמנם לא ותיק כאן בפורום ואני גם לא כותב הרבה , אבל אני קורא הרבה.

נכנסתי כי רציתי ללמוד על רכיבים ועל איך צריך לעשות את העבודה לבד .

גם בגלל שזה מעניין אותי וגם בגלל שעל הדרך אני יכול לחסוך לעצמי בהוצאות וגם כי ככה אני אדע לתפעל תקלות אם וכאשר יופיעו.

אבל יש כאן יותר מידיי אנשים שמנצלים את הפורום לקידום מכירות .

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני יתן את הדעה שלי בנושא ,

אני לא חושב שהפורום נהרס או משהו שכזה תארו לכם שיש הסכמה מוחלטת וחיים ורודים - אז למה צריך את הפורום ?

כמובן שאני לא אומר יאללה כל אחד למצוא מישהו ולהתקרחן עליו , אני מודע לכך שלכל דבר יש את גבול הטעם הטוב שלו .

אחרי הכל אנחנו כבני אדם מושפעים נפשית מהרבה דברים ולכן יכול לקרות מצב אדם X מוצא את עצמו במצב בו הוא מוציא את העצבים שלו בפורום , במכולת , באישה או בכל סיטואציה אחרת .

וויכוחים , דעות שונות זה מבורך אבל שוב עד לקווים מגעילים ששם פשוט עדיף לא לקחת חלק .

נא לא לשכוח - אנחנו נמצאים בבלון ענק שהוא תחביב ענק ומהנה (לפחות לי) ככה שצריך לקחת הכל בפאן ובכייף ולא בקרחנות .

יום טוב - שנמשיך "לריב" ולהתווכח כי אם לא נעשה זאת זה לא שווה כלום . :)

פורסם

ואני אומר שתקחו דברים קצת בפרופורציות.

נכון , יש בעלי עניין בפורום . אבל ברוב המקרים זה דווקא מקדם את התחום בידע ומוצרים וזה לגמרי מבורך. כמובן שלא מבורך חוות דעת שהם לא תמימות ואנחנו עושים מה שביכולתינו למנוע את זה .

הפיתרון הוא משמעת עצמית של כולנו. הכוונה היא שממליצים על משהו לעשות זאת מתוך ניסיון ו\או ידע בדוק ולרשום בדיוק מה עומד מאחורי הדעה ולמה. כל עוד התגובה היא ענינית היא מבורכת. המצלות כמו דוד שלי אמר שזה מגבר טוב או קראתי במקום כזה או אחר שזה רמקול לא משהו אין להם משמעות וכולנו צריכים לצמצם את ההודעות האלו.

נכון , יש שירשורים שגם יצאו מפרופורציות ולא תמיד ההנהלה זמינה באותו הרגע לנעול למחוק ולהזהיר . שוב , משמעת עצמית של כולנו היא זו שתמנע ירידה לפסים מיותרים . נעילה ואזהרה היא פיתרון שאומנם עובד אבל לא זו השאיפה שלי מבחינת דרך הניהול כאן.

בעניין הטרנדים התקופתיים ?

לא מבין מה אנשים יוצאים נגד זה. תשימו לב שבתקופה האחרונה יש יותר ויותר ציודים חדשים וברמה גבוהה . עצם זה שיש מוצרים מוצלחים נוספים שנכנסים לשוק זה דבר מבורך וטוב שאנשים נחשפים לציוד חדש . רק אנחנו מרווחים מזה. בסוף המוצרים האלו עומדים למבחן המציאות , אם הם טובים אנשים יקנו אותם . אם הם לא שלא יקנו.

בשורה התחתונה , רמת הפורום והעניין בו דווקא השתפר לאחרונה ונוספו המון מערכות וציודים וגם אנשים איכותיים חדשים. זה שיש לפעמים קצת חיכוחים לא צריך להיבהל מזה..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, תגובה מבורכת ולעניין.

אני מצטרף לדעה שבסך הכל הפורום העלה משמעותית את הרמה וזמינות הציוד בארץ וכל הכבוד לכל הנוגעים בדבר.

צריך לשים דברים בפרופורציה ולנסות לא להגרר לפסים אישיים ולא ענייניים, לכולנו זה יכול לקרות.

במקרים ספיציפים של משתמשים בעייתיים אפשר לדווח למנהלים, אם אני לא טועה יש כפתור כזה ליד כל הודעה.

לגבי הטרנדים, זה אנחנו, אין מה לעשות, פעם זה היה מורל, אח"כ פוקל... ככה זה בכל תחום.

הכי מצחיק היה לשמוע במפגש האחרון כמה ה-IDMAX הוא סאב בינוני אחרי השבחים שהוא קיבל בפורום עד לפני כמה חודשים, אני בטוח שמי שקצת וותיק בפורום יכול לחייך ולעבור הלאה, מי שנופל בפח הזה, ילמד מהר מאד.

בארה"ב צצות חברות חדשות כמו גרעינים, חלקן עושות שיווק מאסיבי והופכות להיות תרנד זמני מהר מאד.

בסופו של דבר, חברות שעושות מוצרים טובים לאורך זמן שורדות, הרבה יותר מתרנד ולכן מומלץ למי שפחות מבין ובעל רקע ללכת על דברים בטוחים יותר.

לגבי בעלי העניין, גם זה נפוץ מאד בכל העולם ובכל תחום, אתם חושבים ב-Car audo mag בוחן בצורה אובייקטיבית מוצר של חברה שמפרסמת אצלו במגאזין באופן קבוע?

בעלי העניין היו פה, יהיו פה וצריך ללמוד לחיות עם זה. אני רוצה להאמין שרוב האנשים פה מעל גיל 17 ומספק בוגרים כדי לעשות הבחנות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

עופר אני לא רואה שום תרומה לתחום, חוץ מתרומה לכיס האישי של היבואנים. זה שהם מביאים לארץ מוצר מסויים לא עוזר לאף אחד, כיום ניתן להשיג כל דבר הודות לגלובוליזציה.

זה שאנשים מקבלים ציוד בהנחה או אפילו חינם כדי לדחוף אותו בפורום, לי אישית התופעה נראת פשוט מגעילה.

התרומה שכן יכולה לבוא מצד היבואנים היא אירגון תחרויות עם דגש על שופטים בלתי תלויים (אם זה אפשרי בארץ הקומבינות), אירגון מבחנים לציוד שהם מוכרים או מסירה לצורך בדיקה והשוואה. (את זה לא ניראה בזמן הקרוב לפי דעתי).

אולי אני תמים או לוקח את התחום רציני מידי, אבל היתי רוצה לראות פורום ללא אינטרסים מסחריים אלה רק דעות שבאות מתוך ניסיון והיכרות אישית.

פורסם

זה שמגיעים מוצרים נוספים שנמכרים במחירים שקרובים מאוד למחירים של חול זה מאוד לטובתנו וכן מקדם את הענף.

לא כל דבר משתלם להביא מחול ולא תמיד ולא כולם רוצים ויכולים להתעסק עם משלוח מחול ולקחת את הסיכונים שבעניין.

מעבר לזה שעוד מותגים שיש להם יבואן רציני מקדם אותי בזה שאם אני רוצה ציוד מסוים אני יכול לנסות אותו ברכב שלי וזה הרווח הכי גדול שיש מהעניין. יבואן שמכניס ציוד לתחום מאפשר לכולנו לשמוע את הציוד ולהתרשם ממנו - אם אני יאהב אני יקנה אותו . ואם לא אז לא.

זה לא יתרון גדול ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אמנם אני יחסית חדש פה לעומת רובכם:o

אבל.. (מנקודת המבט שלי כמובן)

הרבה פעמים אנשים שכותבים פה רוצים הכוונה איך לעשות דברים לבד

ונוהגים למהר ולשולח אותם למתקינים אז נכון לפעמים זה הדבר הנכון לעשות

כדי לקבל תוצאות \ למנוע טעויות כואבות בכיס וכו אבל לפעמים אולי כדאי להדריך קצת

ואפילו לעשות טעויות לבד אבל על הדרך ללמוד משהו

ללכת על כל שטות לבעל מקצוע אני לא חושב שזאת הדרך לקדם את הידע.

עד כאן הנקודונת שלי:p תודה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...