Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, אחרי שהקליאו ספורט 2001 שלי נסע מחדרה ללטרון, לקראת ההגעה ליעד נהיי צליל מוזר מכיוון הדוושות. מעין זימזום צפצפני שכזה שפקד אותי רק כאשר הורדתי את הרגל מהגז בהילוך חמישי (בחיפוש שערכתי שמתי לב שאני היחיד שנתקל בזמזום זה). כאשר נתתי לזימזום להמשך מעל 5-6 שניות ההילוך היה קופץ לניוטרל ומסרב להכנס בלי שימוש בסוג של גז ביניים. הרכב עבר 120K ק"מ וברשותי שנה שבה הוא ידע גם נסיעות רגועות, עם שימוש נכון בגיר הידני וגם נסיעות ספורטיביות עם העברות הילוכים ב6K סל"ד וצפונה. עד היום מעולם לא הייתה בעיה בגיר והמצמד לא הראה שום סימני מצוקה. מה שכן, חוות דעת של מוסכניק ממוחה לדגם טענה כי הקאבל של המצמד דורש החלפה. ביום ראשון הרכב ישלח למוסך, הייתי רוצה למה להכין את עצמי והיכן באזור נתניה\השרון\מרכז ניתן למצוא מוסך שמתמחה בבעיה. אין לי הרבה אמון במרשה ואני בטוח שהם ידחפו לי החלפת מצמד לפני שבכלל יבדקו את שאר האופציות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ראיתי שני מקרים מאוד דומים, למה שאתה מתאר ברנו 19.

בשנהם קפץ הילוך חמישי לניוטראל. לא יודע אם יש קשר בין מבנה הגיר אצלך וב-19.

באחד מהם היה צורך לפרק ולשפץ גיר, בשני לא ידוע לי איך זה נגמר.

פורסם

שהילוך קופץ בגירים של רנו זה אומר שיש חופש במסבי הגיר. לפעמים ניתן להלחיף מסב ללא פירוק הגיר מהמקום אך אני לא זוכר האם לקליאו ספורט זה ניתן.

עריכה, נזכרתי, לקליאו ספורט גיר מחוזק עם מסבים קונים ולכן זה לא ניתן לביצוע שהגיר מורכב ברכב.

פורסם

אם יש משהו שאני לא אוהב בפורום הטכני הוא שאנשים אף פעם לא מעדכנים! אז להלן עידכון:

לאחר נסיעת מבחן קטנה עם ניצן החלטנו שכנראה המשלב של ההילוך החמישי גמור ויש לשפצו או להחליפו. כאשר הגיר פורק התברר שמדובר סה"כ בבורג! הכל בגלל בורג משוחרר בתוך תיבת ההילוכים באזור ההילוך החמישי שהפריע לשילוב ההילוך. הבורג חזר למקומו והחבר'ה במוסך אמרו שהגיר במצב שמור וחדש. מה שכן עוד כמה חודשים צריך להחליף את המצמד, בנתיים השרירים ברגל שמאל הולכים וגדלים :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...