Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם USB למאזדה 3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש מתאם usb שמתחבר לHU הקבוע ברכב,נאמר לי על ידי שלושה מתקינים שונים כי יש בעיות עם המתאמים האלה ,לטענתם ברכבים עד שנת ייצור 2007 המתאם נתקע אחרי 20 שירים ואין אפשרות לדפדוף בתיקיות.

בחיפוש לא מצאתי מישהו שמתאם כזה עובד אצלו תקופה ארוכה.

האם יש מישהו שמותקן אצלו מתאם כזה ויכול לתת חוות דעת לגבי המתאם ,דרך אגב יש הרבה סוגים(audio link, xcrlink)

איזה דגם עדיף,מה המחיר בעקך ואיפה אפשר לקנות.

בתודה מראש:עופר

פורסם

ראיתי כאן בפורום מתאם aux די טוב יכול לעזור לך יותר.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

מתאם ה AUX גם פחות איכותי.

וגם עזוב את זה שמתאם ה AUX פחות איכותי, המערכת עצמה גם לא משהו. חטא על פשע בקיצור.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
מתאם ה AUX גם פחות איכותי.

וגם עזוב את זה שמתאם ה AUX פחות איכותי, המערכת עצמה גם לא משהו. חטא על פשע בקיצור.

מה הקשר בין מה שאתה אומר למה שהבן אדם שאל ?

חטא על פשע ? הוא לא שאל על איכות המערכת הקיימת , הוא שאל בנוגע למתאם. אם אין לך מה להוסיף בעניין אתה לא חייב להגיב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...