Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני להתחיל פרוייקט ואני צריך מכשיר שידמה גנרטור אבל בגודל ממש קטן. אז אני חשבתי שאלטרנטור יעשה את העבודה עכשיו לשאלתי האם יש מכשיר שעושה את אותה הפעולה של האלטרנטור אבל שהמכשיר יהיה יותר קטן?

מחכה לתשובה.

תודה לכל מי שעוזר!!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דינמו, או של אופניים או שתנסה למצא אחד קצת יותר גדול (אם קיים)

ואך תשכח שתצטרך לחבר לו גשר דיודות ומייצב מתח (באלטרנטור של רכב הרכיבים הנ"ל כבר מובנים בתוכו)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אולי אתה יודע מאיפה אני יוכל להשיג דינמו?

תודה לכל מי שעוזר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תנסה בחנויות שמוכרים אופניים

או בACE ובכל הרשתות הענקיות האלה, יש להם שם כל כך הרבה שטויות, אני כמעט בטוח שימצאו לך משהו.

פרטים בה"פ .

פורסם
ואך תשכח שתצטרך לחבר לו גשר דיודות ומייצב מתח

דינמו מוציא מתח ישר. אני לא בטוח ש"דינמו לאפניים" הוא באמת דינמו, אבל לא יהיה קשה לבדוק.

:turn-l:
פורסם

עד כמה שידוע לי לדינמו (הישנים שהיו פעם מרכיבים לאופניים )

לא היה מעגל ייצוב מתח כלשהוא .

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...