Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב עם הדרישות הבאות:

א. אוטומטי

ב. מנוע בנזין

ג. חסכוני בדלק עד כמה שאפשר

ד. אמין

ה. מזגן חלונות חשמל.. הדברים הרגילים

בעיקר לנסיעות בתוך העיר ככה שעדיף שזה לא יהיה משהו משפחתי גדול.

תודה

פורסם

טויוטה יאריס!!!!

יהיה לך נורא קשה למצוא, אבל אם תתמיד- זה רכב מדהים, עם שמירת ערך מדהימה, צריכת דלק נמוכה, 0 תקלות נוח ויפה. מכרתי כזה לפני שבועיים- ביום שפירסמתי את המודעה- כ-50 טלפונים. תוך פחות שעתיים הרכב כבר לא היה אצלי....השנתון שתוכל ללכת עליו-2000-2001

פורסם

אני מניח שב-40K אפשר לקנות רק יאריס 1000סמ"ק או עם קילומטרז' גבוהה. כדי למצוא יאריס אוטומטית עם מנוע 1.3, צריך לפחות 50K~45K. למרות שאפשר למצוא 1.3 אוטומטית במחיר של קצת פחות מ-45K, אבל הוא יהיה שנת 2000 כניראה.

באופן כללי, כמו שאמר קודמי, ליאריס יש שוק מעולה, מאוד קל למכור. שמירת ערך בהחלט מדהימה ליאריס, הייתי אומר אפילו שערורייתית. מכוניות יפניות קטנות, מחירים שלהם ניזונים בסטיגמות. מצד שני, במציאות ישראלית עם מיסים ומחירי דלק, המחירים האלו הגיוניים.

גם, ממליץ להוסיף לרשימה פונטו ספייס, הוא קיים בגירסא אוטומטית. ב-40K אפשר למצוא בערך שנת 2002 וקצת צפונה.

לאומת יאריס שנת 2002, שעולה בסביבות 60K+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השוק הטוב והחזק של היאריס אכן מעולה כשאתה רוצה למכור את הרכב, אבל עובד חזק מאוד נגדך כשאתה מחפש אחת. קשה למצוא יאריס אוטומטית למכירה, אלו שכן מוצאות למכירה נחטפות במהירות הבזק ובמחיר שלדעתי לא מצדיק את התמורה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...