Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

היננתי חבר חדש באתר , למרות שכבר קראתי המון מאמרים כאן היום ובעבר...

ברשותי סובארו DL שנת 88 , מכהגעתי למסקנה שעדיף לי לא למכור אותה כי התמורה שלה גבוהה מהסכום שהיא שווה ( 121,000 ק"מ כן כן - היא הייתה שייכת לסבתא והיא יד ראשונה שמורה אוטו' מראות חשמליות וכו')

ולכן אני רוצה להתקין חלונות חשמליים זה כרגע מה שחסר לי ומפריע לי

קראתי את השרשורים לגביי הח"ח אך יש מספר דברים שלא היו לי ברורים מפאת התייחסות ספציפית לדגמים מסויימים

קודם כל בראש הרשימה האם ח"ח , כל המנגנון ובכלל האם הוא יכול לגרום לבעיות חשמל אחרות והאם הבלאי שלהם מהיר

יש הרבה שטוענים שהדבר מתקלקל מהר ויש כאלו שטוענים שזה נע בין 2-3 שנים

אני יודע ש SPAL היא החברה המוביליה ושכמובן עליי להשתמש ב SPAL מחוזק

אני גר בר"ג אם למישהו יש המלצות על מתקין ספציפי שידוע כמתמחה בתחום אני אשמח לעזרה

וכן עד כה ההצעות נעו בין 800-1100 כולל התקנה מע"מ והכל השאלה היא אם המחיר מוצדק כי יש פה הבדלים של 300 שקל ויותר

תודה רבה מראש והמשך יום מהנה

רון רחמני

פורסם

כדי להנות מחלונות חשמל של ספאל , יש צורך בהתקנה מאוד מדוייקת, כי בכל מקרה הספאל יעבוד , ולכאורה מצויין, גם אם ההתקנה "רשלנית".

לצורך כך, מאוד חשוב מיקום מנוע הספאל והרצועה שלו, שכן, המיקום הזה, ואופן "סלילת" הרצועות, הם המתכון לחיים ארוכי שנים ופעילות רצופה, חלקה ,ומהירה.

גם נושא החיוט חשוב, אך דווקא זה המקום, בין הבודדים, שהדגש הוא על מה שרשמתי בתחילה, מבלי כמובן לזלזל בעבודת החיוט, והתקנת המפסקים.

אם כבר חלונות חשמל, אני מציע שתחבר נעילה מרכזית ל4 הדלתות, עם שלט. כאשר ריפודי דלתות קדמיות מפורקים, כמו כן, פלסטיקים מעל הדוושות, לצורך חיבורי חשמל, עבודת התקנת הנעילה (לפחות לשתי הדלתות הקדמיות, ) מתקצרת לחצי מהזמן.

טרם התק' חלונות החשמל, יש לוודא כי המנגנונים המכנים המקוריים הקיימים ברכב, פועלים כשורה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום

דבר ראשון תודה על תשובתך המהירה....

שנית לא כ"כ הבנתי את כוונתך.... כאילו הבנתי אבל לא אני הוא זה שמתקין אני כמובן אלך לבעל מקצוע לכן אם אני אמור לדעת אם הוא באמת מתקין זאת בצורה הטובה ביותר ??

אם יש לך המלצות אשמח לקבל , אם זה לא נהוג כאן , אז אפילו בפרטי :)

יש לך מושג כמה זמן זה אמור להחזיק ??

שוב תודה

פורסם

אתה לא יכול לדעת ולהבין את איכות ההתקנה, צריך מתקין טוב, ולא רק מקום טוב, אלא המתקין עצמו טוב ומנוסה.

אם תציין מאיזה איזור אתה, יתכן ונוכל להמליץ. יתכן.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אכן רשם.

בכל אופן, לא מוכרים לי מתקינים באיזור ההוא.

המתן להמלצות של אחרים, או, פתח את נושא ההמלצה בפורום ה"אודיו" ,שם תוכל לקבל המלצות רבות יותר. כך נראה לי.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יכול להגיד שאני התקנתי את הספאל המחוזק, כמעט לפני שנה והם עובדים מצויין עולים ויורדים מהר מאוד ללא שום בעיות או רעשים ולא היו איתם שום בעיות גם בחורף בגשמים.

לי כולל מרים שמשות עלה איזה 1400 ש"ח אצל מתקין איכותי (לפחות עד כמה שידוע לי)

ולדעתי למרות הסכום הגבוהה הנוחות שווה כל שקל.

תוסיף נעילה מרכזית עם שלט ותהיה מסודר.

פורסם

לפני כשנתיים וחצי התקנתי לעצמי בפיבוריט סט חלונות חשמל זול לא של ספאל.

כעבור כמעט 3 שנים החלונות עדיין מתפקדים. קצת איטיים אבל עובדים ללא בעיות. (ואני אחד שמרבה לפתוח ולסגר את החלונות).

בזמנו הסט עלה לי 500\550 שקל לא זוכר בדיוק והתקנתי לבד!

ככה שבשביל ספאל מחוזק כולל התקנה מקצועית שהיא לא פשוטה כל כך 800 שקל זה ממש זול עד כדי מחשיד.

תקנו אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...