Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! מקווה שהגעתי למקום הנכון שבו אוכל לקבל את הייעוץ הנכון. :-)

הדרישות שלי ברכב שאני מחפש (בסדר יורד מהחשוב ביותר):

אמינות - הכי חשוב מבחינתי שיחזיק כמה שיותר, ויהיו לו כמה שפחות בעיות ותיקונים. ואם כבר יש טיפולים לא זולים, אז שיהיו שווים את הכסף. סטיגמה או לא, אבל יש העדפה משמעותית ליפניות. כמובן שיש אמונה גם ביצרנים אחרים, ופה אני מקווה לקבל הכוונה.

צריכת דלק - בממוצע ביום אני נוסע כ-45 ק"מ, כ-70% מזה בכביש מהיר. אני עדיין נהג חדש כך שאפשר להגיד שאני נצמד לתמרורי המהירות. 13 ק"מ לליטר זה אופטימלי. יש לציין שאני רוצה רק אוטומט.

מראה, נוחות ואבזור - קודם כל, שייראה טוב (או כמו שמתארים בהרבה מקומות, "מתאים לצעירים") ולא יהיה קטן מדי כי אני די גבוה כך שיש מכוניות שפשוט לא נוח לי בהן. שנית, שלא יהיו בעיות כרוניות עם מזגן וחלונות חשמליים (כמו שקראתי בהרבה מקומות על פולו).

שנתון - כמה שיותר חדש, אבל רק אם יש הבדלים משמעותיים בדגמים. אני גם מעוניין למכור אותו כעבור כמה שנים בכסף טוב.

(אגב, כבר פסלתי כמה רכבים כגון פונטו, גטס ופולו)

ניסיתי לכתוב כמה שיותר פרטים על מנת להבהיר את עצמי ולעזור לכם לעזור לי, ומקווה שזה בסדר. תודה מראש על כל עצה שתתקבל!

פורסם

מדוע פסלת את הפונטו והפולו אם אפשר לשאול?

לדעתי סופרמיני תענה לך יופי על הדרישות.

אני ממליץ על הפונטו, 206, פאביה.

עם הפונטו יש לי נסיון אישי של 5 שנים~, והיכרות טובה מאוד עם הפאביה וה206 (לשני חברים קרובים יש כאלה).

תריץ חיפוש קצר, שרשורים עולים כל יום עם דרישות דומות לשלך.

!AWDSOME

פורסם

רק כדי להבהיר, חרשתי על הפורום הזה ועוד כל מיני דיונים ישנים, והפקתי הרבה מידע, רק שהייתי צריך תשובות ממוקדות יותר למה שאני מחפש. מתנצל אם זה מסוג השאלות שמטריחות משתמשים קבועים על בסיסי יומי, אבל חשוב לי נורא לקבל דעות ועצות.

לנושא:

כמו שציינתי בהודעה הראשונה, על פולו קראתי יותר מדי סיפורי תקלות, ואני לא מוכן להמר עם הכסף שלי. פונטו אני לא אוהב בכלל וזו אחת הגחמות היחידות שיש לי.

תודה על ההמלצות. מפני 206 אני גם חושש בגלל הסטיגמה של הצרפתיות שבהרבה מקרים מתבררת כמציאותית. נתקלתי בסקודה פאביה כמה פעמים אבל התעלמתי משום מה. עכשיו עשיתי חיפוש ואני מוצא הרבה סימנים חיוביים באוטו הזה.

עוד בבקשה!

פורסם

מאחר ואתה מלא סטיגמות על כל מיני רכבים והתקציב שלך דל מדי בשביל רכבים יפניים אוטומטיים מודרניים יחסית (יאריס, ג'אז)

ורכבים כמו שרייד או סיריון דור ראשון יהיו צפופים בשבילך, אני חושב לתצטרך להתפשר על משהו:

1. תקציב (להוסיף ולחפש יאריס\ג'אז - שמירת ערך מצויינת,אמינות טובה מאוד).

2. לוותר על הסטיגמות (ולקנות פול\קליאו\206\פונטו).

3. מרחב פנים (להדחף לשרייד\סיריון\סוויפט).

4. חיסכון (ולקנות יפנית משפחתית: אלמרה, לאנטיס, אימפרזה וכו..)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למען האמת, אני די נמשך לפיג'ו 206, אבל הדבר שהכי מרתיע אותי זה האמינות. יש הבדלים בדגמים מסוימים מהבחינה הזאת (האמינות)?

אם יש כאן בעלים גאים של הרכב הזה, אשמח לשמוע את דעתם בקשר לאוטו הזה בפרט והסטיגמה של רכבים צרפתיים בכלל.

ועוד, איך היא מבחינת צריכת הדלק? (בהתחשב במה שכתבתי בהודעה הראשונה)

פורסם

השד הצרפתי לא כל כך נורא כמו שאולי נדמה לך.

הבעיה שלך עם ה206 צריכה היא בדרישה שלך לגיר אוטומטי. הגיר ב206 הוא מסוג AL4 ולא כולם מסתדרים עם האופי המיוחד שלו. כשהוא משודך למנוע ה1400 מתקבל רכב כבד ולא מרשים בביצועי הכביש לו.

תעשה סיבוב על אחת כזאת לפני שאתה מחליט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר גם חוות דעת על פולו 1.4 2001 וסיוויק 1.4 98 ומעלה האטצ'בק? (שתיהן אוטומט)

שוב, מבחינת האמינות וצריכת הדלק בעיקר.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...