Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראן פרי הונגריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון הקרוב יערך בהונגרורינג, בודפשט מרוץ הגראן-פרי ההונגרי בעונת הפורמולה-1 ואני לא אהיה שם לראשונה מזה מספר שנים.

לואיס המילטון נמצא בפורמה טובה ובמצב רוח מצויין ואסור לשכוח שניצח פה גם בשנה שעברה.

באם לא יהיה מזג אויר רטוב , המסלול ההונגרי יספק לנו מרוץ...משעמם, פשוט אין מספיק מקומות לעקיפה במסלול הזה ועד כמה שזה קשה במכונית פורמולה-1 מודרנית במסלול ההונגרי זה קשה שבעתיים.

לפני שנתיים, אל מול עיננו צפינו ברוברט קוביצה בהופעת בכורה בפורמולה-1, הופעה אמיצה ואגרסיבית ומרוץ בלתי נשכח שבסופו ניצח ג'נסון באטון בהונדה, הניצחון היחיד עד כה עבור הקבוצה היפאנית שנראה ששכחנו לגמרי מקיומה, שלא לדבר על באטון.

מיכאל שומאכר נאבק אז באלונסו ושחק את צמיגיו לחלוטין, מרוץ מדהים ו...גשום.

בשנה שעברה היתה המלחמה התוך-מקלארנית ו"קרב" החסימות בפיטס שבזכותו הנהג הספרדי הורד בדרוג לקראת הזינוק, מה שסייע להמילטון לטוס לעבר הניצחון, שוב ניצחון של נהג אנגלי .

מה יהיה השנה ? נראה בהמשך הסופ"ש .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הזמן שלוקח להגיע ממרכז בודפשט למסלול הוא כרבע שעה, לא יאומן אבל השנה אני לא אעשה את הדרך הזו וגם לא אריח את הבשר על האש על הבוקר כשנכנסים למסלול או את כוסות הבירה הענקיות, אני פשוט לא אהיה שם.

הקפה של מסלול הונגרורינג אורכה כ-4.4 ק"מ שלעיתים יכולה להיות משעממת מאד, אני רוצה גשם ביום ראשון.

המרוץ ההונגרי נכנס לסבב בשנת 1986 והמנצח הראשון היה לא אחר מאשר נלסון פיקה, זה שהבן שלו סיים שני במרוץ בגרמניה לפני שבועיים.

הסיבוב ה-11 באליפות יערך 70 הקפות ונקודה מעניינת היא שצמד נהגי קבוצת הונדה ניצחו כבר על המסלול הזה - באטון כבר ציינתי אבל גם בריקלו עשה את זה במדי פרארי ב-2002 , נחמד.

מחר בבוקר יערך מקצה האימון הראשון. המסלול ההונגרי לא נמצא בשימוש גדול מדי במהלך העונה מה שיוצר שכבת אבק עליו גם בקו הנסיעה. הנהגים יצטרכו לנקות אותו טוב לקראת המקצים של שבת .

דובי

פורסם

מקווה למירוץ יבש...אני שוא מירוצים גשומים כי כל 2 הקפות יש SC

עדכון לגבי התנאים במירוץ:

http://www.formula1.com/news/headlines/2008/7/8168.html

בחירת הצמיגים של ברידג'סטון:

http://www.formula1.com/news/features/2008/7/8171.html

תאריך המירוץ: 03 אוגוסט 2008

מספר הקפות: 70

אורך המסלול: 4.381 km

אורך כללי של המירוץ: 306.663 km

הקפה הכי מהירה: 1:19.071 - 2004 , מיכאל שומכאר

circuit_image_15.jpg

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

אין מגיע בספורט, לדעתי לפחות.

תקלות הן חלק בלתי נפרד מהספורט האכזרי הזה שקרוי ספורט מוטורי וכנראה שתמיד יהיו.

מאסה זינק מצוין ובהמשך שמר על מרחק די בטוח מהמילטון. המרוץ שלעצמו היה די שגרתי, מאד הונגרי אבל כנראה שזה בהחלט לא המסלול של פרארי . שומאכר לפני שנתיים שחק את צמיגיו למוות פה ושנה שעברה היה זה המילטון שניצח .

לאחר התקר אצל המילטון מאד שמחתי לראות שקובליינן מסוגל להיות שם כשצריך אותו ואולי הוא הוריד סוף-סוף את הקוף מהגב, כמו שאומרים.

קובליינן היה יותר רגוע במהלך הסופ"ש מכיוון שהחוזה שלו במקלראן הוארך לעוד עונה, כנראה שבכל זאת מעריכים מעט את היכולת שלו ויודעים שהוא יכול להיות מס'-2 קלאסי להמילטון.

טויוטה בהחלט מראים שיפור ומעלים נהג נוסף אל הפודיום - הפעם זה טימו גלוק שנהג מהיר ועקבי, יופי לו .

מרוץ שני ברציפות שנהג "רוקי" מסיים על הפודיום.

רייקונן - אולי באמת עדיף שיעבור לראלי ויחפש עניין חדש...

דובי

פורסם

אני פשוט לא מאמין כמה ספורט מוטורי יכול להיות...מילא התקלקל המנוע אבל 2 הקפות לסוף??!??זה פשוט מחרפן אותי

כל הכבוד לגלוק , מירוץ פנטסטי

פתיחה חלומית של מאסה , רייקונן נרדם על ההגה והוא ממש לא מראה יכולות של אלוף עולם

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

הנה סירטון למקרה עוד יותר מעצבן שבו האקינן מאבד את המנוע בהקפה האחרונה:

לפי דעתי, בתור אוהד של רייקונן, הוא מבזה את עצמו, אם הזה בזינוק או העובדה שהוא יכול לעקוף בעיקר בעצירות תידלוק והכי מעצבן זה שאלוף העולם לא מסוגל לעקוף נהגים פחות מהירים ממנו.

• תוכן חדש...