Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בשעה טובה אני עובר דירה בקרוב ואני צריך רמקולים לא רק לסלון (שם כבר יש L12 של סרווין), החלטתי להחיות את הרמקולים שקיבלתי בירושה

הרמקולים הם sony ss-2030

לינק שלהם באיביי עם המפרט

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130216615654

צרפתי צילום של הנוכחים שלי (אני רוצה לשדרג בינתיים רק את הוופר 8 אינץ שבתמונה - אצלי הם לא מקורים ופשוטים,במקומם מעדיף לשים של סרווין וגה רק לא מוצא בשום מקום)

אני נואש לעזרה, וחייב עוצמה ובס התקציב עד 100-200 דולר לוופרים.

תודה לכל העוזרים!

DSC06044.jpg

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אם אתה בעניין של JBL/אינפיניטי, תוכל להשיג וופרים 8" בהתנגדות של 8-10 אוהם בלי בעיה.

אני דווקא ממליץ לך לגשת למתקני רמקולים ולנסות למצוא אצלהם רמקולים מפירוק.

אני דווקא בעד לשמור על הוינטאג'.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

א. ניתן למצוא אצל מתקני רמקולים כל מיני דברים ומציאות.

ב. www.madisound.com.

עם זאת שים לב שכל מה שתתקין או תזמין הוא מבחינת ניסוי וטעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על הקישור

מה הרעיון בלהתקין רמקול ישן כשהוא יבש?

התיבה שמורה להפליא (ושלי גם שחורה ולא בצבע מזנון ענתיקה)

אבל הרמקול עצמו?

חבל לי להשקיע כסף במשהו שאני אתאכזב ממנו כל פעם שאני אתן ווליום

אגב, אני לא מבין כמה אום אני צריך בשביל לקבל צליל עמוק וחזק לוופרים

או שזאת בכלל לא שאלה ואני צריך לשים כמה אום שהותאם לתיבה (?), אם כן, אשמח לקבל הכוונה והסבר לגבי המונח

תודה רבה :)

פורסם

אפשרי הכל. השאלה באיזה מחיר.

הרמקולים של קיקר מתאפיינים בנצילות נמוכה יחסית של פחות מ90 דיבי כך שזה רעיון נחמד מאד. אבל הנצילות נמוכה והרמקול ישמע נמוך

מה גם שהנפח לא יתאים..

לגבי התנגדות, מגברים ביתיים הם לרוב עובדים בהתנגדות 8-6 אוהם. אז לא משנה מה ההתנגדות של האלמנט שתרצה לשים, תוכל לשים בטור או בשרשור. במידה כמובן אם הטויטר והמיד עובדים באותה התנגדות.

בכל מקרה, גם רמקול ישן ויבש ניתן לחדש. ואני הייתי עושה את זה במקומך.

אחרי הכל, הרמקולים האלה מתוכננים ביחד עם התיבה וחבל לדחוף אלמנט לא מתאים.

שמור על הוינטאג'!!!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

הרמקולים הישנים נראים כל כך שברירים ופשוטים, העיניים לא מאפשרות לי לקנות ישן כשאני יכול לרכוש "טכנולוגיה" חדשה וטריה.

אגב לא הבנתי את ההסבר על האומים ומה שנאמר על הקיקר,(נצילות\ דיבי ושאר מונחים); איך מחשבים את הדברים האלה? מה צריך להתאים מבחינת נתונים לרמקולים המקוריים? (לבל נשכח שאני מעדיף אפילו לשדרג את ההספק והבס, אנילא מרחם על האוזניים שלי)

תודה ;)

• תוכן חדש...