Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש התחילה תופעה מוזרה של רעשי ברקס , מזכיר רעש של שריקה \ חריטה

חשוב לציין שזה לא קבוע , אבל לאחרונה זה מורגש בתדירות גבוהה מהרגיל , במיוחד בלחיצות עדינות על הברקס

גם לאחרונה התחלתי להרגיש שהבלמים חלשים מצורה מסויימת ( יותר מידי פעמים הABS נכנס לפעולה )

ובמיוחד כאשר יש נוסעים באוטו אז זה מורגש בבירור .

קנינו את הרכב לפני 8 חודשים והוא עבר 7 אלף קילומטר נכון להיום.

האם אני צריך לפנות ליבואן\מוסך מרכזי ?

פורסם

תפנה למוסך מורשה יבואן מכיוון שהרכב עדיין באחריות לצורך בדיקת בלמים, סביר להניח שהבלמים כבר גמורים, ושעה אחת קודם כי זה מערכת בטיחות וזה החיים שלך ושל הנוסעים ברכב הזה.

פורסם

לא הזוי אבל בהחלט לא סביר.

רעש מבלמים יכול להגרם מסיבות שונות ולאו דוקא מבלמים שחוקים, כדאי לבצע חיפוש בנושא בפורום.

פורסם
שלום

לפני כחודש התחילה תופעה מוזרה של רעשי ברקס , מזכיר רעש של שריקה \ חריטה

חשוב לציין שזה לא קבוע , אבל לאחרונה זה מורגש בתדירות גבוהה מהרגיל , במיוחד בלחיצות עדינות על הברקס

גם לאחרונה התחלתי להרגיש שהבלמים חלשים מצורה מסויימת ( יותר מידי פעמים הABS נכנס לפעולה )

ובמיוחד כאשר יש נוסעים באוטו אז זה מורגש בבירור .

קנינו את הרכב לפני 8 חודשים והוא עבר 7 אלף קילומטר נכון להיום.

האם אני צריך לפנות ליבואן\מוסך מרכזי ?

אולי זה מראה שהנהיגה שלך לא כל כך רגועה ולכן שחיקת הבלמים מוגברת.

עד כה היו לי שני רכבים עם ABS (לתקופה מצטברת של כשנה וחצי ו 40K ק"מ) ורק פעם אחת ה ABS נכנס אצלי לפעולה.

גם קצת לפני שנאלצתי להחליף בלמים, לא זכור לי מצב שה ABS נכנס לפעולה בבלימות בנסיעה רגילה.

מצד שני, יכול להיות שיש בעיה אחרת, באמת כדאי לבדוק.

• תוכן חדש...