Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר עשיתי נסיעת מבחן על ה-207 פג'ו. 120 כ"ס אוטומט.

רשמים:

כיאה לצרפתים הרכב נח מאוד. בטיחותי. ומרווח מקדימה אבל צפוף מאחורה (מיני)

הבעיה העיקרית ברכב: הגיר. פשוט זוועה בנהיגה. המנוע או ישן ב1,800-2,200 טורים או קופץ ל-3,700 וצפונה. אין באמצע. זה מה שקורה שיש 4 הילוכים במקום 6.

הבעיה המשנית: הגה חשמלי. אני פשוט שונא את זה.

וכמו האוקטביה, לא ניתן לעשות מבחן על גירסה ידנית בדגם הפשוט (אפילו לא העזתי לשאול על הGT).

אני לא יכול לקנות רכב ב-150,000 ש"ח בלי לבצע נסיעת מבחן עליו. משום מה כל היצרנים חושבים כמו האיש מכירות "הכל אותו דבר חוץ מזה שזה ידני". באמת מדהים! זה כל ההבדל!

אם אני אמצא אוקטביה RS לא קומבי אני אקנה. בנתיים אני ימתין חודש-חודשיים אולי יצוץ איזה אחד. אחרת אני אקח לאון 1.8TSI.

אני חושב שדי מיציתי את כל האפשריות בדרישות המופרזות שלי.

לגבי ה-BMW סדרה 1. הרכב יקר מאוד.

לגבי הגולף. הרכב יקר ודומה בללאון מבחינת הביצועים לכן אין לי עדיפות לכך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפיג'ו יש קטע - כמעט ואין רכבים לנסיעות מבחן. זה מה שהפיל אותם עם ה-206GTI וזה יפיל אותם גם הפעם. אני מסכים איתך שאין לקנות רכב ללא נסיעת מבחן ולכן זה פוסל את ה-207 GT באופן אוטומטי.

אגב - ההגה של ה-207 אמנם חשמלי, אך מלבד אובדן התקשורת הוא דווקא די טוב - משקל טוב, משרה בטחון, נעים לאחיזה, מהירות ודיוק טובים.

חבל שאתה פוסל את האוקטביה RS סטיישן - היא גם מגניבה יותר מהרגילה וגם הרבה יותר שימושית. חכה שתרצה להעביר בה משהו ותבין עד כמה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל שאתה פוסל את האוקטביה RS סטיישן - היא גם מגניבה יותר מהרגילה וגם הרבה יותר שימושית. חכה שתרצה להעביר בה משהו ותבין עד כמה...

אני מעביר רק את עצמי כל יום לעבודה. בגלל שאני דתי, סטיישין לא עושה לי טוב 8) אני זוכר שהייתי דחוס בוולבו סטישין מאחורה. :-)

• תוכן חדש...