Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

msigal: הלאון בהחלט נראת מצויין בשבילי (אם כי מפריע לי שהיא לא 5 כוכבים במבחני ריסוק)

האוקטביה היתה הבחירה הראשונה שלי אבל לא הצלחתי לעשות עליה נסיעת מבחן ומנהל הסוכנות אמר לי שנכון להיום אפשר לספור על יד אחת את מס' המכוניות שנמכרו מהסוג הזה. לא ממש אטרקיבי לכן.

הסיוויק 5 דלתות בהחלט יפה מאוד אבל כמו שציינת... ארסית בנשמה. אני מנהל חברה אני יכול להרשות לעצמי להיראות ספורטיבי אבל לא ארס. אל תשכח כרגע אני נוסע על קאדילק CTS מכובדת שמשיגה את הרושם הנכון (אין מה לעשות. בתחום עיסוק שלי הרושם הוא חובה.) חוץ מזה רק גירסת ה-R שווה התייחסות והמחיר שלה גבוה. הגולף GTI עדיפה במחיר הזה.

יונדאי קופה שתיינית דלק גדולה ולכן לא אופציה.

מיאטה רכב קטן ונמוך. לא אוהב את זה מפחיד אותי להיתקע מתחת למשאית :roll:

VTS C4 אופציה גם מעניינת אבל אין בנמצא. ראה ערך אוקטביה.

מיני ראה סעיף מיאטה.

ככה שבאמת האופציות היחידה זה לאון TFSI 2.0 עם 185 כ"ח. הבעיה שאני לא יודע מה המפרט והביצועים של הרכב מכיוון שהוא לא נמכר יותר. מישהו יודע כמה הוא עלה חדש?

תודה לכל המסייעים!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
msigal

הסיוויק 5 דלתות בהחלט יפה מאוד אבל כמו שציינת... ארסית בנשמה. אני מנהל חברה אני יכול להרשות לעצמי להיראות ספורטיבי אבל לא ארס. אל תשכח כרגע אני נוסע על קאדילק CTS מכובדת שמשיגה את הרושם הנכון (אין מה לעשות. בתחום עיסוק שלי הרושם הוא חובה.) חוץ מזה רק גירסת ה-R שווה התייחסות והמחיר שלה גבוה. הגולף GTI עדיפה במחיר הזה.

לא ברור איך הסקת את המסקנות, הן לדעתי לא במקום.

סיוויק 5 דלתות "ארסית" לטענתך, עם המיאטה אתה מפחד להיתקע מתחת למשאית...

הדרישות מתחילות לסתור את עצמן.

פורסם

עיינתי בכל השרשור הזה ואני מאוד ממליץ באמת על הC4 מנוע 2.0 בלבד.לי ,יצא לנהוג על הרכב הזה (בליסינג!) והיא מהנה וחזקה ברמות ,שמזכירות את ה306 GTI6 רק בצורה עדינה יותר(בהגה במיוחר :-)).

חוץ מזה שהצורה שלה יוצאת מהכלל, אני מאמין שעם קצת סובלנות תוכל למצוא.

מה לגבי פולו GTI? אומנם קטנה אבל יפה ונותנת הרבה תמורה למחיר.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אני חושב שאתה ממהר לשלול רכבים שאתה כן תיהיה מרוצה מהם.

אתה לא תוכל לקבל רכב שיש בו את כל מה שציינת בצורה מלאה קח את זה בחשבון שאין רכב מושלם במיוחד שאתה מחפש רכב שנוטה להיות ספורטיבי הוא יורד באספקטים אחרים.

לדוגמא יודנאי קופה 1:9 צריכת דלק משולבת, זה לא נתון גרוע זה גם לא הכי חסכוני אבל אתה לא תמצא מכוניות יותר חסכוניות בהרבה אם אתה הולך לכוון הזה.

אני חושב שכן כדי לך לבדוק את הרכבים שחברי הפורום פה מציאים כי יותר מידי אופציות לא יהיהו לך אלא אם כן אתה יכול לרדת בשנתון ולדוגמא אתה יכול לקנות אודי A4 1.8T (שהיא לדעתי מספיק ארוכה) ואז הרכב די מתאים למה שאתה מחפש.

S2000

פורסם
לא ברור איך הסקת את המסקנות, הן לדעתי לא במקום.

סיוויק 5 דלתות "ארסית" לטענתך, עם המיאטה אתה מפחד להיתקע מתחת למשאית...

הדרישות מתחילות לסתור את עצמן.

המיאטה הוא רכב נמוך ובכלל לא שייך מבחינתי.

הסיוויק אני פשוט לא אוהב העיצוב שלה.

לא סותר.

פורסם
אני חושב שאתה ממהר לשלול רכבים שאתה כן תיהיה מרוצה מהם.

אתה לא תוכל לקבל רכב שיש בו את כל מה שציינת בצורה מלאה קח את זה בחשבון שאין רכב מושלם במיוחד שאתה מחפש רכב שנוטה להיות ספורטיבי הוא יורד באספקטים אחרים.

לדוגמא יודנאי קופה 1:9 צריכת דלק משולבת, זה לא נתון גרוע זה גם לא הכי חסכוני אבל אתה לא תמצא מכוניות יותר חסכוניות בהרבה אם אתה הולך לכוון הזה.

אני חושב שכן כדי לך לבדוק את הרכבים שחברי הפורום פה מציאים כי יותר מידי אופציות לא יהיהו לך אלא אם כן אתה יכול לרדת בשנתון ולדוגמא אתה יכול לקנות אודי A4 1.8T (שהיא לדעתי מספיק ארוכה) ואז הרכב די מתאים למה שאתה מחפש.

תסכים איתי שיונדאי קופה 2.7L עם נתוני צריכה ממוצעת של 10 מול הלאון TSI 1.8 שצורך 13.4 בכל זאת זה הבדל משמעותי ביותר. במיוחד שהם מיצרות את אותו כח. 160 כ"ס.

אני יבדוק את הפ'גו 207 החדשה. וכן אני יעשה סיבוב על הלאון 1.8 TSI. השאלה האם למישהו יש נתונים טכנים על הלאון 1.8 TSI ? צריכת דלק בעיקר...

פורסם
תסכים איתי שיונדאי קופה 2.7L עם נתוני צריכה ממוצעת של 10 מול הלאון TSI 1.8 שצורך 13.4 בכל זאת זה הבדל משמעותי ביותר. במיוחד שהם מיצרות את אותו כח. 160 כ"ס.

אני יבדוק את הפ'גו 207 החדשה. וכן אני יעשה סיבוב על הלאון 1.8 TSI. השאלה האם למישהו יש נתונים טכנים על הלאון 1.8 TSI ? צריכת דלק בעיקר...

ראשית, לא המלצתי על קופה בגרסת ה-2.7 (מנוע זהה לטוסון שלי) אלא על ה-2 ליטר וידנית. לדעתי תגיע בקלות לממוצע של 1:11 אם בהשוואה הטוסון עם מנוע גדול יותר, אוטומטי והנעה 4 על 4 צורך 1:7 בממוצע.

לגבי הצורך ברכב מרשים - בתקציב שלך לצערי לא תמצא משהו טוב. יש לי לקוח/חבר שמנהל חברה משפחתית ונסע עד היום על 530, אח"כ על 645 ולאחרונה החליף ל911. זה מ-ר-ש-י-ם.

לי יש אותה בעיה - אני צריך רכב מרשים (המעמד מחייב, לכאורה) אבל לא יותר מדי, אחרת הלקוחות ירימו גבה. אני רוצה ספורטיבי, אבל זה לא ישדר את המכובדות. זו הסיבה שמשך שנים נסעתי על אלפא 156 ואאודי A6. המסקנה - חפש A4 טורבו או אפילו אלפא 156/GT ותקבל "מכובדות" מחד וספורטיביות מאידך. ומה לגבי איזו בימר בת 3-4?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ראשית, לא המלצתי על קופה בגרסת ה-2.7 (מנוע זהה לטוסון שלי) אלא על ה-2 ליטר וידנית. לדעתי תגיע בקלות לממוצע של 1:11 אם בהשוואה הטוסון עם מנוע גדול יותר, אוטומטי והנעה 4 על 4 צורך 1:7 בממוצע.

לגבי הצורך ברכב מרשים - בתקציב שלך לצערי לא תמצא משהו טוב. יש לי לקוח/חבר שמנהל חברה משפחתית ונסע עד היום על 530, אח"כ על 645 ולאחרונה החליף ל911. זה מ-ר-ש-י-ם.

לי יש אותה בעיה - אני צריך רכב מרשים (המעמד מחייב, לכאורה) אבל לא יותר מדי, אחרת הלקוחות ירימו גבה. אני רוצה ספורטיבי, אבל זה לא ישדר את המכובדות. זו הסיבה שמשך שנים נסעתי על אלפא 156 ואאודי A6. המסקנה - חפש A4 טורבו או אפילו אלפא 156/GT ותקבל "מכובדות" מחד וספורטיביות מאידך. ומה לגבי איזו בימר בת 3-4?

ראיתי את האלפות אבל המחיר שלהן גבוה מאוד. הייתי רוצה אלפא שלא שותה יותר מדי ולא עולה יותר מדי. רכבים מאוד מפנקים. מה עלויות אחזקה של אלפות?

המנוע שבאודי טורבו 1.8 זה מה שיש בסיאט/פאסאט. אין לי שום סיבה לשלם יקר כל כך על איבזור דל כל כך.

A6 זה כבר גדול מדי. אני נוסע 99% מהזמן לבד, מלבד אם יש טרמפיסטים בדרכים.

פורסם

המנוע שבאודי טורבו 1.8 זה מה שיש בסיאט/פאסאט. אין לי שום סיבה לשלם יקר כל כך על איבזור דל כל כך.

לא אמרת שאתה רוצה רכב שמשדר תדמית יוקרתית? אז על תדמית צריך לשלם. תחליט מה יותר חשוב - התדמית או התמורה לכסף?

פורסם

מה לגבי S60 T5 ? (אמרת שאתה מחפש תדמית),

נותן מענה גם לבטיחות, נוסע נחמד וגם אם אתה יורד מ-CTS

מרכיב הדלק לא אמור להפריע :?

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

קרמבו הציע לקשר אותך למישהו שמוכר אוקטביה סטיישן (ניחוש - אקרמן?) - נשמע כמו האוטו האופטימלי עבורך.

בכל הנוגע לצריכת דלק - תעשה טובה. אתה רוצה רכב ספורטיבי עם מנוע טורבו חזק (לאון, אוקטביה וכדומה) או V6 מגודל (יונדאי קופה - שאגב גם אצלה המנוע הזה עושה 1:7 בקלות) - ומבקש צריכת דלק טובה? אין ארוחות חינם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קרמבו הציע לקשר אותך למישהו שמוכר אוקטביה סטיישן (ניחוש - אקרמן?) - נשמע כמו האוטו האופטימלי עבורך.

בכל הנוגע לצריכת דלק - תעשה טובה. אתה רוצה רכב ספורטיבי עם מנוע טורבו חזק (לאון, אוקטביה וכדומה) או V6 מגודל (יונדאי קופה - שאגב גם אצלה המנוע הזה עושה 1:7 בקלות) - ומבקש צריכת דלק טובה? אין ארוחות חינם.

רוני

אני יודע שאין ארוחות חינם אבל מנוע קטן + טורבו נותן מענה לצריכת דלק שפויה. כמו כל משפחתית 1.6 אחרת פחות או יותר. לכן המנוע של פ'גו-BMW והמנוע TSI של VW עונה על ההגדרה.

לגבי האוקטביה, ממש לא מתאים לי סטשיין. אוקטביה רגילה משדרת טוב. סטשיין משדר משאית ילדים :wink: (בארץ)

מה לגבי S60 T5 ? (אמרת שאתה מחפש תדמית),

נותן מענה גם לבטיחות, נוסע נחמד וגם אם אתה יורד מ-CTS

מרכיב הדלק לא אמור להפריע :???:

זה בדיוק הסיבה למה אני מוכר את הקאדילק :oops: מרכיב הדלק כבד מדי.

אני הצבתי לעצמי כללים שאני לא קונה רכב מעל קבוצה 4, ולא מוציא יותר ממשכורת מינימום על רכב לחודש (כולל דלק, ביטוח ,טיפולים וירידת ערך) ככה שהדלק צריך להיות לא יותר מ-1,200 ש"ח לחודש. מכיוון שהדלק יתיקר מאוד אני נאלץ להחליף לרכב חסכוני יותר.

אני לא מחפש לשדר יוקרה, אני מחפש לשדר רצינות ואפשר בחור צעיר. הונדה 5 דל' הינה מכונית קיצונית מבחינת עיצוב ומבחינת הדאווין שהיא משדרת. אולי אני שמרני מדי, אבל אני לא אוהב את העיצוב.

פורסם

אני אישית הייתי בוחר באוקטביה, לדעתי הסטיישן יותר

מיוחדת מהרגילה שלא לדבר על פרקטיות.

מה לגבי BMW סדרה 1 ידנית?

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

חבל שאתה פוסל את האוקטביה - באמת אחלה של אוטו. אם אלו הדרישות שלך קנה 308 או גולף TSI - ברר אם אפשר לקנות אותן ידניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...