Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק הפרשי אבזור - ההפרש במחיר שאתה מדבר עליו הוא בין הגרסה הפשוטה של ה-207 ל-GT המאוד מאובזרת. רוב הסיכויים שההפרש באירופה הוא בין הגרסאות המאובזרות של שני הדגמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצד אחד אתה פוסל איביזה קורפה כי היא קטנה מידי אבל מצד שני אתה בודק קליאו ספורט ו-207 שהן מאותה קבוצת גודל.

האיביזה החדשה עדיין לא נמכרת בארץ. אחרת אולי הייתי שוקל אם המחיר היה בטווח.

חדש וקטן או בן שנה וגדול.... שאלה טובה.

פורסם
בדוק הפרשי אבזור - ההפרש במחיר שאתה מדבר עליו הוא בין הגרסה הפשוטה של ה-207 ל-GT המאוד מאובזרת. רוב הסיכויים שההפרש באירופה הוא בין הגרסאות המאובזרות של שני הדגמים.

רוני

יכול להיות. אני יקפוץ לעשות נסיעת מבחן. אני מקווה שלא יהיה לי את אותו הסיפור כמו עם האוקטביה RS.....

פורסם

קודם כל אתה יכול לחכות עד שתגיע האיביזה החדשה.

ובגלל שהולכת להגיע חדשה יכולים לעשות לך הנחות משמעותיות על הישנה.

ככה שאתה לא ממש תפסיד בשתי המקרים.

למה חשוב לך שהרכב יהיה גדול? כדי שיהיה מרווח? או בגלל שאתה אוהב את הצורה של הרכבים הגדולים?

כי יש מוסטאנג 2007 שמשהו מוכר ביד2 ב140 אלף

S2000

פורסם

לפי האתר של פיג'ו - ה-308 אמורה להגיע גם עם תיבה ידנית. עם זאת - אין שם ממש מפרט שאפשר לבדוק את זה. גם בנטקאר לא מופיעה גרסא ידנית.

אם אתה מגיע לשם, שווה אולי לבדוק אם אכן יש את ה-308 עם מנוע 1.6 טורבו וגיר ידני.

פורסם

מה בדיוק ספורטיבי ב 308 עם מנוע 1600?

140 כ"ס יש גם בהונדה סיויק (נמכר גם ידנית), בגולף TSI.

לסובארו B3 מנוע 2000 ידנית יש 150 כ"ס.

אבל בשירשור הזה מדברים על הרכבים ספורטיביים מסוג אחר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קודם כל אתה יכול לחכות עד שתגיע האיביזה החדשה.

ובגלל שהולכת להגיע חדשה יכולים לעשות לך הנחות משמעותיות על הישנה.

ככה שאתה לא ממש תפסיד בשתי המקרים.

למה חשוב לך שהרכב יהיה גדול? כדי שיהיה מרווח? או בגלל שאתה אוהב את הצורה של הרכבים הגדולים?

כי יש מוסטאנג 2007 שמשהו מוכר ביד2 ב140 אלף

4 מטר זה לא ממש גדול. בשביל הביטחון שלי. אני אוהב תחת גדול :lol:

אני לא יודע מתי תגיע האיבזה החדשה ואני לא יודע מתי תגיע גרסת הFR שלה.

מוסטאנג נראה לי שתיין לא קטן. לא מתאים לי.

פורסם
מה בדיוק ספורטיבי ב 308 עם מנוע 1600?

140 כ"ס יש גם בהונדה סיויק (נמכר גם ידנית), בגולף TSI.

לסובארו B3 מנוע 2000 ידנית יש 150 כ"ס.

אבל בשירשור הזה מדברים על הרכבים ספורטיביים מסוג אחר .

לא ממש. מנוע TSI אכן פוגע במטרה מבחינתי. כוחני, חסכוני בדלק וטורבו כפול. היום גיליתי בעזרת sronis שגם לפג'ו יש כזה יחד עם BMW. ניקח אותו לסיבוב.

ה-B3 גם שתיין לא קטן ועם מומנט נמוך יחסית.

פורסם
גרסאות הספורט של האיביזה החדשה לא יצאו עדיין אפילו בחו"ל.

כלומר לזה תצטרך להמתין לפחות כשנה, אני מעריך.

הבנתי. ככה שהאיביזה ירדה מהפרק. בכל מקרה אני לא הולך להוציא 140,000 ש"ח על רכב ישן שמחליפים אותו. (לגבי השאלה אם לקנות בהנחה את הדגם היוצא)

פורסם

צריך לשקול לגופו של עניין. (מה למשל גודל ההנחה)

במקרה שלך אתה צודק.

יש יותר מידי שינויים בדגם החדש, כדאי לקחת אותו - כשזה יתאפשר.

פורסם

מר ויז היקר - נראה לי שהלאון היא באמת האופציה הכי טובה מבחינתך - מודרנית, יפה מאובזרת וחזקהמאוד, עם אופציה לשיפור ע"י העלאת הגדישה וכו'. הרכב מאובזר מאוד ובטיחותי, ומצד שני גם לשינוע האישה והילדים הוא יותר ממספיק :) יש סיכוי לא רע שהיא תיקח לך אותו!

ביחס לשאר ההצעות - ה-C4 חלשה בגרסת ה-1600 וחזקה ב-2000, אבל לא מתקרבת מבחינת הספורטיביות והכח ללאון. יפה אבל לא ממש אופה, ומבחינת הסחירות - שלא נדע. בחברה נשארו בזמנו כמה חתיכות אחרי שנה (!) שלא הצליחו למכור - לי זה אומר הרבה.

האוקטביה בהחלט מוצלחת אבל הרבה יותר סולידית מהלאון ואין כמעט סיכוי למצוא אחת.

פיז'ו 308 בהחלט יפה, מאובזרת וכו', אבל כמו הגולף TSI - ספורטיבית היא לא.

מה לגבי סיוויק 5 דלתות 2007? אמנם לא ידנית, אבל נראית מאוד מושכת ויזואלית בגרסה המקוצרת ובעלת ביצועים לא רעים. מבחינת המחיר - נכנסת בול. הבעיה - ערסית למדי.

יוד אופציה - יונדאי קופה בגרסת ה-2 ליטר. אם בטופגיר חשבו שהיא מ-א-ו-ד מוצלחת, כנראה שיש בה משהו.

לדוגמא - זו למכירה ביד2 ונראית טוב

1_1_1_79016_20080603220646.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתה בטוח שיש גרסת 2 ליטר? כי אני מכיר רק 2.7 ליטר...

בכל מקרה, הגרסה שנבחנה בטופ גיר היא ה 2.7 ליטר . מלבד זאת, המנועים של יונדאי ידועים בזלילתם ותאוותם לדלק - ככה שזו לא ממש אופציה כמו שהוא חיפש.

אני דווקא כן הייתי הולך על הסיביק 5 דלתות ( ויש גרסה ידנית עם שישה הילוכים ומנוע 1800).

פורסם

אני מצטרף לאופציית הלאון טורבו והאוקטביה RS (אני יכול לקשר אותך למישהו שמוכר אחת סטיישן יפיפייה)

לגבי 207GT, זו מכונית חביבה, מאובזרת, חזקה אבל ממש לא ספורטיבית. את זה הם משאירים ל- RC.

מיאטה נשמעת לי גם כפתרון שבא בחשבון.

והתוספת שלי היא מיני, גם הפשוטות והחלשות מספקות שפע פאן לשקל.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני ממליץ לבדוק יונדאי קופה, 2.7 ליטר, ידני 6 הילוכים שנתון 2007.

צריכת הדלק סביב 1 ל 8.

גם ה VTS C4 מגניבה ותיכנס לתקציב (קצת פחות ארוכה :-o )

Coupe1.jpg

Citroen_C4_VTS.jpg

• תוכן חדש...