Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיליפ, שים לב לדרישותיו של פותח הת'רד...

C.Drive - צמיג לא רע בכלל. לך על זה :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

OK, תודה על המידע. אני אלך על ה-Yokohama. אני אעדכן למען האחרים היכן קניתי ובכמה.. שוב תודה על המידע.

פורסם

ה Yokohama C.Drive זה הצמיג שאני רציתי לקנות לפני שהחלפתי צמיגים אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתאריך טוב אז בסוף הלכתי על Kleber HP2...מתחרט שלא חיפשתי קצת יותר :-(

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם
לאחר יצירת קשר הן עם אנטון והן עם צמיג ישיר, הוצעו לי צמיגים של Dunlop או Good Year במחיר די טוב של 2,800 ש"ח (לרביעיית צמיגים). אלא מה... כל הצמיגים יוצרו ב-2006. לא מתאים לי.

אני מעדיף לשים צמיגים של החברות הידועות כאמור.

כעת נקלעתי למבוי סתום, מכיוון שהשלב הבא הוא כבר לקפוץ למחיר של כ-3,400-3,500 ש"ח. המון כסף.

הצעות?

ללכת על ה-Viking? די מרתיע...

רק לידע כללי, אני יודע שבצמיג ישיר יש אפשרות להזמין צמיג טרי, אני ביקשתי ואני מחכה להזמנה שלי ...

אז אני מניח שמי שמבקש - יחכה ויקבל.

פורסם

של איזו חברה ואיזו מידה? הוסבר לי בכמה מקומות שהמידה שלי אינה נפוצה מדי ולכן המלאים לא תמיד מרועננים. אני מניח שבמידות קטנות יותר התחלופה מהירה בהרבה.

פורסם

טוב העניין נסגר כך: קניתי 4 צמיגים של Yokohama מדגם C.Drive. תאריך ייצור לכל 4 הצמיגים 1108 - צמיגים טריים ללא ספק. מחיר כולל הכל 2,300 ש"ח (כולל הרכבה ומע"מ - כמוב ל-4 צמיגים). נקנה בצמיג ישיר בפתח תקוה - תודה גיא!! (אם אתה קורא כאן) (אגב האחרים הציעו את אותם צמיגים בטווח של 2,500-3,000 ש"ח) המון תודה לכל העוזרים.

פורסם

חייב להיות כתוב

אם הסולייה היא עם כיוון הנסיעה, בדוק בזוג הצמיגים מהצד השני של הרכב, כי בשני הצדדים הדופן היא שונה, כמובן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...