Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאני מכיר, הציע לי לקנות ממנו סאב של נאקאמיצ'י אם אני לא טועה בין 200 rms ל- 300 rms אני מאמין

עכשיו הבנתי ממנו שהסאב הוא משנת 1992!

הוא גם טוען שהאיכות והעוצמה של הסאב לא מתקרבות ל " רוקפורד " ולא ל jbl ולא לעוד המון חברות שהוא זרק...

עוד משהו שרציתי לדעת מהמילים שלו... : הוא טוען שהסאב עם תיבה מעץ! ולא mdf. הוא אומר שעץ נותן תפוקה הרבה יותר טובה מכל חומר אחר לאיכות ה " דפיקה " של הסאב... רציתי לדעת אם זה באמת נכון שהחומר ממנו עשויה התיבה הוא באמת אחד הדברים שהכי משנים באיכות הצליל של הסאב?

תודה ויום טוב

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

זה נראה לך הגיוני לקנות סאב לפני 700 שנה?

שיהיה הכי טוב בעולם , אז מה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

צהריים טובים.

מסכים עם הנאמר, קשה לי להאמין שבמשך 16 שנה חברות כמו JBL או רוקפורד לא הצליחו להגיע של החברה הנ"ל. יתרה מכך, אפילו חברות פיוניר וקנווד וכו' שזוכות כאן כל פעם לביקורת, די קשה אפשר לומר, על הסאבים שלהן, אני מניח שהגיעו לרמה אפילו יותר טובה מאשר החברה ההיא,שכבודה במקומה מונח.

אשאל אותך כזה דבר, קח BMW משנת 92', לצורך העניין 1600-דגם 316I

תעמיד את הדגם הזה מול כל מכונית בסדר גודל הזה שמוכרים היום- יש לך ספק בכלל שהחדשות יותר טובות, קח אפילו יונדאי אקסנט הוא יהיה יותר טוב בכל תחום אני מניח.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

לא תמיד זה ככה,

יכול להיות שהישן טוב יותר,תלוי באיזה רמה היה הסאב,כמה הוא עלה וכמה הוא רוצה עכשיו.

לדוגמא מגברים ישנים של רוקפורד לאומת מגברים חדשים של חברות שונות.

פורסם

קשה לי להאמין שסאב כל כך ישן עדיין במצב טוב. בכלל, אני לא מאמין שזה סאב משנת 92'.

אם אכן מדובר בפיסת היסטורייה, יש לכם מושג מה עבר על סאב לרכב במשך 16 שנה? עזבו, אפילו אם הוא לא היה בשימוש, סתם זרוק בתוך הבגאז' של האוטו.

:roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדוק שנית מאיזה שנה הסאב, זה נראה לי קצת מוגזם. בהנחה שאכן הוא מ92:

1. ודאי הממברנה יבשה לחלוטים ודפיקה או שניים בעוצה בינונית תקרע אותה.

2. אולי שווה לקנות אותו בתור סאב אספנות ב2012 שוויו יהיה הון - פנה למועדון ה5:wink:. צוחק.

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים...

אבל הוא כל כך התלהב מהסאב ככה וככה וככה הוא נותן פעימות יותר טובות מכל סאב הכי חדש והכי טוב שיש

אז אמרתי אני אברר קודם על מה מדובר אני לא קונה חתול בסק

אבל בכללי... מישהו מכיר את החברה הזו? נאקאמיצ'י? או משהו דומה?

פורסם

הבחור מנסה למכור לך מוצר ולכן הוא מאדיר אותו.

כמו שאמרו לא הייתי קונה סאב כל כך ישןץ

ולגבי רמת ההבנה של החבר שלך בתחום - אם הוא טוען שעץ כל כך טוב יותר מ MDF הוא מוזמן לחולל מהפכה בתחום שכן הרוב המוחלט של רמקוליים בנוי מ MDF ואין שום בעיה עם זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לי יש סאב שלהם משנת 96 סאב מדהים רך ומלטף סאב מצויין שלי 150 RMS.

הרבה סאבים חדשים גם של רוקפורד ובטח ובטח של פיוניר או קנוד לא מגיעים לרמה שלו והסאב שלי לא מזמן חגג 12 אביבים.

נכון זה סאב ישן אבל הוא נותן בראש כמו גדול.

פותח השרשור כמה דורשים ממך על סאב כזה?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
צהריים טובים.

מסכים עם הנאמר, קשה לי להאמין שבמשך 16 שנה חברות כמו JBL או רוקפורד לא הצליחו להגיע של החברה הנ"ל. יתרה מכך, אפילו חברות פיוניר וקנווד וכו' שזוכות כאן כל פעם לביקורת, די קשה אפשר לומר, על הסאבים שלהן, אני מניח שהגיעו לרמה אפילו יותר טובה מאשר החברה ההיא,שכבודה במקומה מונח.

.

למה לזרוק סתם תגובה חסרת טעם ומשמעות.

קודם כל החברה ההיא קוראים לה גברת נקמיצ'י על שם המנוח (Nakamichi Kenkyujo Kabushiki Kaisha ) ייסדו את החברה בתקופת קום מדינת ישראל 1948. ולפני לידת פיוניר וקינווד

לינק מידע על נקמיצ'י לא יזיק לך.

לפותח הת'רד, תרד מהנושא זה סאב/רמקול/וופר, שלא שווה לקנות משומש ובמיוחד תקופה כל כך ארוכה.

פורסם

לא צריך עזרה ממך כדי לדעת מי זו החברה

זה שזו חברה יותר ותיקה לא משנה כלום...

הסיכוי שבסאב מלפני 16 שנה ישמעו כמו או יותר טוב מסאב מודל 2008 של רוקפורד קלוש עד אפסי

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אמיר אתה מוזמן להביא סאב של רוקפורד עדכני ואני יביא את הסאב ה"זקן" שלי ותחליט אתה לפי שמיעה לא לפי השארות

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
לא צריך עזרה ממך כדי לדעת מי זו החברה

זה שזו חברה יותר ותיקה לא משנה כלום...

הסיכוי שבסאב מלפני 16 שנה ישמעו כמו או יותר טוב מסאב מודל 2008 של רוקפורד קלוש עד אפסי

אל תעלב זה לא אישי, הכוונה לא שהחברה זקנה, אלה רציתי שתקרא קצת על ההיסטוריה שלהם ובמיוחד ההצלחות וההישגים שצברו במשך כל התקופה הזאת.

ורוקפורד סאב הכי טוב שלהם לא יגיע למדוייקות של נקמיצ'י

פורסם

אתם יודעים שאתם פשוט רק בילבלתם אותי יותר ויותר?

אתם מתווכחים בכל שירשור מחדש... ובלבלמים את פותח השירשור

אני עכשיו אומר לעצמי רגע אם פתאום יקרע לי הסאב כי הוא ישן באמת?

רגע אבל אם הוא באמת איכותי כמו שכמה אמרו פה ושווה לא לקנות אותו?

תמתנו את עצמכם קצת

• תוכן חדש...