Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יכול לקנות קומוננט של 2000 שקל ולשדך לו מגבר מסכן של 1000 שקל. אתה צריך להשקיע במשהו יותר טוב שגם יחזיק לך את הקומפוננט. אם אתה לא בונה על סאב אז המגבר הזה בגישור יעשה עבודה טובה איתם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הקומפוננט עולה 1100 ש"ח.

אני לא שומע ווליום גבוה וגם לא פותח את כל הדלתות והחלונות ועושה מסיבה מחוץ לרכב.

אני מאוד אוהב סאונד ומנסה במסגרת התקציב (אזור ה 3000 -3500 ש"ח) להשיג את הצליל הכי נקי ואיכותי שאפשר.

אני כן בונה על סאב, אבל לא משהו חזק, רק משהו שימלא את החלל בתדרים נמוכים.

פורסם

תראה, אני מגיע מתחום המחשבים (בונה מערכות מחשב ורשתות) וגם שם העסק דומה:

אדם אומר לי מה הצרכים שלו ומה התקציב שלו ( וזה לא משנה אם התקציב שלו הוא 1000 ש"ח או 10,000 ש"ח)

ואני בונה לו מערכת בהתאם.

אז גם כאן, אומנם התקציב שלי לא מי יודע מה, אבל מכל היצע החלקים שיש בשוק אפשר לנסות ולכוון לכיוון החלקים שיתנו מקסימום איכות שמע.

דוגמא לעשות משהו בסגנון הזה:

הד-יוניט- Pioneer DEH-P5950IB

מחיר: 765 ש"ח ( שלוש שנים אחריות יבואן).

מגבר - Rockford Fosgate P4004

מחיר: 1195 ש"ח.

קומפוננט- Morel dotech ovation 6.5

מחיר:1100 ש"ח.

סה"כ : 3050 ש"ח (לא כולל התקנה וחיווט)

סאב- ייבחר לפני שמיעה.

איך נשמעת המערכת? תענה על הדרישות שלי?

תודה!

פורסם

יש ברכב כרגע פיוניר אבל דגם מאוד פשוט (אפילו הכפתור של הווליום הוא לא גלגלת ואני שונא את זה).

מה אתה ממליץ לי לעשות בנוגע להד-יוניט?

פורסם
תראה, אני מגיע מתחום המחשבים (בונה מערכות מחשב ורשתות) וגם שם העסק דומה:

אדם אומר לי מה הצרכים שלו ומה התקציב שלו ( וזה לא משנה אם התקציב שלו הוא 1000 ש"ח או 10,000 ש"ח)

ואני בונה לו מערכת בהתאם.

אז גם כאן, אומנם התקציב שלי לא מי יודע מה, אבל מכל היצע החלקים שיש בשוק אפשר לנסות ולכוון לכיוון החלקים שיתנו מקסימום איכות שמע.

הכל טוב ויפה, רק שאנחנו שוכחים את הפרט הקטן במשוואה שאיכות עולה כסף, בדיוק אותו הדבר כמו במחשבים.

אם בא אליך בחור שאומר "אני רוצה מחשב חזק למשחקים חדשים אבל יש לי 1,000 שקל" - וואלה, הוא לא יכול לקבל את זה.

גם כאן זה אותו הרעיון. אתה רוצה איכות גבוהה? איכות עולה כסף.

לענייננו.

מה שנאמר לגבי הפולס אודיו והמאק אודיו תחילתו בשרשור כאן. אתה מוזמן לעשות עם עצמך חושבים האם זה אותו מגבר (ואם אתה שואל אותי, אז התשובה היא כן).

עד 1,000 ש"ח אין יותר מדי מציאות בארץ, בטח לא מגברים חדשים. בין 1,000 ל 2,000 ש"ח יש מגברים טובים יותר. לא הייתי הולך על הרוקפורד שהצעת מהסיבה שהוא די חלש, זה פחות יפריע עם סט קומפוננט, יותר יורגש בעבודה עם סאב.

ה JBL-דיוטי-פרי בלשון הפורום הוא מגבר חזק שנותן תמורה מצויינת לכסף, גם כחדש וגם כמשומש. לדעתי ניתן למצוא אותו כחדש סביב ה 1,300 ש"ח.

אם אתה שואל אותי, בטווח בין 1,000 ל 2,000 שקלים כל מדרגה של 100 ש"ח פירושה עלייה באיכות המגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאמרתי איכות התכוונתי ל"איכות יחסית".

כלומר אם נפרוש את כל היצע המגברים בשוק שסובבים סביב ה -1000 ש"ח, מי יספק לי את איכות הצליל הגבוהה ביותר?

(ניתן להתפשר על עוצמת שמע).

במידה והרוקפורד יספק לי איכות צליל ברמה גבוהה מהמתחרים באותו תקציב- אלך עליו ואתפשר על הווליום (במיוחד אם הוא יורגש בעיקר בסאב, אני לא מחפש באסים חזקים).

בנוגע ל JBL, מה המחיר שלו בדיוטי פרי? והאם הוא מספק איכות צליל גבוהה יותר מה MAC AUDIO Z4200?

איך הוא ביחס לרוקפורד?

ולגבי הדוגמא של הבחור שרוצה מחשב למשחקים ב 1000 ש"ח- במקרה זה תהיה התפשרות על רוב החלקים ( מעבד, לוח אם, מארז דיסק קשיח) ויושם דגש על כרטיס מסך כמה שיותר חזק שנכנס בתקציב (כמובן שהוא לא יריץ את המשחקים הכי חדשים). כלומר המחשב יבצע עבודת יישומים סבירה אך יריץ משחקים בצורה טובה (יחסית) בזכות המעבד הגרפי.

ואם נקביל את זה אלי אז תהיה התפשרות בעוצמת השמע מול איכות וניקיון צליל.

פורסם

ה JBL-דיוטי-פרי הוא ה GTO75.4 שכבר כמה חודשים טובים לא נמכר שם. במקומו יש את ה JBL 60.4 או 50.4 או שניהם.

עם זאת ה 75.4 מופיע בכמה חנויות ב zap.co.il. גם ה JBLים שבדיוטי עכשיו טובים, אבל ה 75.4 חזק יותר.

לפי מה שאתה מתאר הרוקפורד יספק אותך, אבל שוב, הוא לא הבחירה הראשונה שלי בסכום שאתה מקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטווח המחיר של עד 1,500 ש"ח הוא אחת הקניות היותר מוצלחות.

זה לא שאין עוד מגברים טובים בסכום הזה, אבל ביחס התמורה \ מחיר הוא אחלה עסקה.

איתמר.

• תוכן חדש...