Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב חדש וההתלבטות כיום עומדת בין הונדה ג'אז וסקודה פביה סטיישן ידניות.

בעקבות חיפוש בפורום נראה שעיקר הטענות נגד ההונדה מתמקדות בעלויות אחזקה גבוהות, ביטוח וטיפולים.

אז היום אחרי בירור אצל סוכן הביטוח עולה שמחירי הביטוח של ההונדה זולים מהסקודה (הוא טוען שזה לא מפתיע לאור הפופולריות שלהם אצל נהגי מוניות).

אחרי בירור בסוכנות הונדה הם הפנו אותי לבדוק את מחירי הטיפולים באתר יבואן הונדה

http://www.aman.co.il/mehiron/searchtipul.aspx

ראשית, הטיפולים כל 10000 ולא כל 15000 כמו בסקודה, אמנם לא יקרים כמו שחששתי אבל נראה לי שהפירוט קצת חסר. לדוג' אני לא מוצא מתי מחליפים פילטר אויר או כל כמה זמן רצועות במנוע (לא טיימינג, יש שרשרת).

אני מפספס משהוא או שבעצם הטיפולים הרבה יותר יקרים והמידע באתר חלקי מאוד שלא לומר מוליך שולל?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

זה בגדול המחיר לטיפולים כמובן ללא מע"מ תוסיף מע"מ ויצא לך המחיר המלא והאמיתי שלפיו אמורים ללכת כל המוסכים המורשים.

רק קח בחשבון שכל 40,000 מדובר כפי שניתן לראות בטיפול גדול שעלותו בהתאם.

אני מצטרף גם להמלצה אם תוכל להמתין לדגם החדש שיכול להיות יצריך טיפול פעם ב15,000 ולא כל 10.

חוץ מזה כבעלים של ג'אז ידנית משנת 2002 אני כיד שנה מחזיק אותה כשנה ויש לי אליה 0 תלונות דבר יחיד שמפריע זו נוחות הנסיעה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות.

אני עדיין לא מבין. או שאין בג'אז רצועות ופילטר אויר או שהם מחומר עמיד במיוחד.:roll:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רפידות בלם לא מתייבשות בניגוד לרצועות גומי וקשה לי להאמין שלאחר 40000 ק"מ אין צורך להחליף מסנן אוויר.

בכל מקרה אני מעריך שהוראות יצרן מדברות על קילומטרז' או פז"מ, הקודם מבניהם.

ה"מחירון" הזה מציג תמונה ורודה מדי של מחירי טיפולים.

בשיחת טלפון לשרות לקוחות של הונדה לא רצו לענות לי ללא מס' רישוי של הרכב...

פורסם

אל תעריך, בדוק מהן ההוראות הספציפיות לרכב שאתה הולך לקנות. יש מי שסותם מסנן אחרי 5000 ק"מ ויש מי שלא סותם אותו גם אחרי 40000 וכנ"ל לגבי מכלולים אחרים, ולכן יש יצרנים שמחליטים לתת את התיזמון של חלק מההחלפות לשיקול דעת של המוסך.

יתכן שיש סיבה לכך שלא רצו לענות לך ללא מספר רכב. קורה שבאמצע החיים של דגם מסוים הוראות הטיפול משתנות ממספר שילדה אחד לאחר ולכן העיון ברשומות הטיפולים נעשה ע"פ נתונים של רכב ספציפי. במקרה שלך מדובר ברכב שעוד לא נקנה ולכן היה אפשר לצפות לגמישות והגדלת ראש מאיש השירות שענה לך. אני מאמין שעם יותר אסרטיביות בפנייה אליהם אתה כן היית מצליח לקבל את המידע שדרוש לך.

פורסם

אגב אם פותח השירשור יבצע חיפוש הוא יראה הודעה שפירסמתי לאחר שרכשתי ג'אז משנת 2002 שמורה מאוד ומטופלת כמו שעון מיום עלייתה לכביש ועד שנרכשה על ידי במוסף מורשה. ביצעתי לה אצל חבר טיפול על פי הספר שכלל החלפה ובדיקה של כל מה שצריך ב120K ואז התגלה לעניינו מסנן האוויר :)))) צירפתי גם תמונות, אז לשאלתך, לדעתי בדיקת מסנן אוויר אפשר לבצע בכל טיפול, קרי כל 10K ולהחליף באם נדרש, כי גם ככה מחירו זניח, תעיף מבט במסנן אוויר שהוציאו מרכבי ותראה במו עינייך מזה מוסך מורשה יבואן.

יום טוב.

כדי לחסוך את הטרחה בבקשה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196753&highlight=%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%9F+%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94

• תוכן חדש...