Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על subaru b3 r 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם:-)

מה דעתכם על האוטו הזה?

אין לי מושג בכלל במכוניות..

אז לפי דעתי הוא נראה טוב וגם המחיר שלו בסדר

אבל בטכני אני לא יודע איך הוא

אז מה דעתכם?

וכמה שאלות:

תיבת הילוכים טיפטרוניק - זה תיבה אוטומטית וחצי אוטומטית?

ואם יש לי רשיון על אוטומטי (אין לי אבל סתם בשביל השאלה) אני יכול לסוע עם אוטו כזה חצי אוטומטי ואוטומטי?

פורסם

התיבה משלבת אופציה להעברת הילוכים "עצמית" ופשוט לבחור את ההילוך שברצונך לנסוע בו באותו זמן נתון.

אין כאן כל קשר לקלאצ' או משהו בסגנון, לכן, אם יש לך רשיון רק על אוטומט לדוגמא, אין שום בעיה חוקית עם זה. זאת תיבה אוטומטית לכל דבר.

כל אחד והדעה שלו, עד שלא תבצע נסיעת מבחן אחת או שתיים על רכב כזה מהסוכנות, איך תדע? אתה סתם דוגמא לא מתכוון לקנות רכב על סמך המלצות או דעות דרך פורום באינטרנט נכון? :wink:

תזמין נסיעת מבחן או שתיים על הרכב הנ"ל תסחט ממנו תמיץ, תבחן אותו בשיטה שלך ולפי הסגנון נהיגה שלך, רק אז תחליט מה זה ואם זה בכלל מתאים לך, אחריי שמן הסתם עשית נסיעת מבחן על עוד כמה רכבים.

ככה קונים רכב.

בשביל לדעת יותר על הרכב ביותר מידע, תוכל להכנס לכל מגזין רכב באינטרנט כגון: אוטו וכו' ולבדוק האם יש להם כתבה על הרכב (ויש להם).

פורסם

בטכני ?

אם אתה ביצועיסט זה לא האוטו בשבילך אלא אם הוא בגרסאת ה2 ליטר, אבל הוא בהחלט זז.

צריכת דלק בסדר.

תא מטען דיי קטן, קח בחשבון.

ס"כ אוטו טוב, אמין, כנראה הכי נוח בקבוצה (רך כמו משי), ודיי מרווח.

מאובזר בסדר, יפה לטעמי מכל צד, אוטו מעולה למשפחה קטנה שלא צריכה יותר מדי מקום בתא המטען.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
וגרסת 2 ליטר היא מה שאתה מגדיר "ביצועיסטית"?

גם לא, אבל עדיפה על ה1.5, שהיא רק למי שמחפש קצת שקט בנהיגה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא הייתי מגדיר את הB3 בתור הנוחה בקטגוריה.

מדובר ברכב שמצד אחד לא ממש קשיח כשצריך ולא ממש רך כשצריך והכוונה היא בפניות מרגישים תנודות יתר לצדדים של המרכב,צריך לחכות לשלדה שתבצע את הפניה,לגבי נסיעה בעיר המתלים לא בדיוק משככים את המהמורות והרבה פעמים מרגישים אותן בגב.

מדובר ברכב בינוני מאוד,עם אבזור בטיחותי חסר ובשום מקרה לא ביצועיסט גם לא בגירסת ה-2 ליטר ששם המצב של האבזור הבטיחותי טוב יותר,הרכב מגיע עם הנעה 4X4 ומדובר בסיפור אחר לגמרי מבחינת נוחות אבל עדיין לא מבריק.

פורסם
לא הייתי מגדיר את הB3 בתור הנוחה בקטגוריה.

מדובר ברכב שמצד אחד לא ממש קשיח כשצריך ולא ממש רך כשצריך והכוונה היא בפניות מרגישים תנודות יתר לצדדים של המרכב,צריך לחכות לשלדה שתבצע את הפניה,לגבי נסיעה בעיר המתלים לא בדיוק משככים את המהמורות והרבה פעמים מרגישים אותן בגב.

מדובר ברכב בינוני מאוד,עם אבזור בטיחותי חסר ובשום מקרה לא ביצועיסט גם לא בגירסת ה-2 ליטר ששם המצב של האבזור הבטיחותי טוב יותר,הרכב מגיע עם הנעה 4X4 ומדובר בסיפור אחר לגמרי מבחינת נוחות אבל עדיין לא מבריק.

ראשית כל למנוע ה2.0 צמיגים בעלי חתך נמוך יותר, אני לא מצליח להבין למה היא נוחה יותר?

לגבי הנוחות אני ממש לא מסכים איתך, הB3 היא אולי המכוניות הרכה ביותר בקטגוריה (האמת עם התחרות של הדור החדש של המכוניות הצרפתיות, התחרות בתחום הזה קלה מבעבר) ולזוכתה מהלך מתלה (מתלים נפרדים מסוג עצמות עצה כפולות) שתרום אף הוא למעבר בכבישים משובשים. בתחום הזה אפילו הפוקוס והמגאן קצת פחות טובות. לגבי תנודת הייתר בסיבובים מסכים מאוד, פה בעצם נכנס הייתרון הספורטיבי של הB3 2.0 שמצד אחד מספקת רמת נוחות גבוהה מאוד לצד יכולת דינאמים טובים יותר. (הנעה כפולה, צמיגים רחבים יותר, ברקסים חזקים יותר ומע' בקרת ייציבות)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
ראשית כל למנוע ה2.0 צמיגים בעלי חתך נמוך יותר, אני לא מצליח להבין למה היא נוחה יותר?

לגבי הנוחות אני ממש לא מסכים איתך, הB3 היא אולי המכוניות הרכה ביותר בקטגוריה (האמת עם התחרות של הדור החדש של המכוניות הצרפתיות, התחרות בתחום הזה קלה מבעבר) ולזוכתה מהלך מתלה (מתלים נפרדים מסוג עצמות עצה כפולות) שתרום אף הוא למעבר בכבישים משובשים. בתחום הזה אפילו הפוקוס והמגאן קצת פחות טובות. לגבי תנודת הייתר בסיבובים מסכים מאוד, פה בעצם נכנס הייתרון הספורטיבי של הB3 2.0 שמצד אחד מספקת רמת נוחות גבוהה מאוד לצד יכולת דינאמים טובים יותר. (הנעה כפולה, צמיגים רחבים יותר, ברקסים חזקים יותר ומע' בקרת ייציבות)

אני לא יודע מה איתכם, או שלא נהגתם מספיק על האוטו או שלא יודע ..

אני בעל מרוצה של אימפרזה 2007, 1.5 ליטר שכידוע היא רכב באותה מידה, ואם להגיד את האמת, מתנדנדת היא לא ...

אולי משהו השתנה חוץ מהשלדה בB3, אבל כעקרון גם שם לא אמור להיות גרוע כל כך.

לזה שאמר שהיא לא בין הנוחות בקט' - ישבת בה שאתה אומר שהיא לא משככת את המהמורות בעיר ? מתלים רכים = שיכוך טוב יותר במהירויות בינוניות - גבוהות, במהירויות של עד 35-40 קמ"ש אין אוטו שמשכך כמו שצריך, אז הוא לא יוצא דופן + מושבים רכים מכל שאר המכוניות בקט', לפעמים טוב לפעמים לא, אז על איזה מכה אתה מדבר בדיוק ?

וכמו שנאמר, הB3 לוקה בחסר מבחינת בטיחות בדגם 1.5 - יש בה הכל, ומבחני הריסוק שלה היו מעולים, אך חסר בה ESP (מערכת בקרת יציבות)

מגרסא 2.0 הבסיסית יש ESP, ככה שהאוטו בטיחותי מאוד.

ושוב, רוצה ביצועים, קנה STI, בינתיים אין פה ביצועים גבוהים מדי ..

פורסם

אחת המכוניות החדשות הגרועות ביותר שיצא לי לנהוג עליה

מנוע אנימי וחלשלוש

גיר איטי

וחרא של שילדה/ כיול מתלים

איפה שהC4 אוחזת בלי להתחיל להראות סימנים של איבוד אחיזה הB3 כבר נוסעת על הצד.

הרכב שנסעתי עליו היה שכור עם 600 ק"מ על השעון והוחזר לחברת ההשכרה עם 1300 ק"מ

היתה לי בעבר לכמה חודשים אימפרזה 07 או 06 1.6 (גם כן מהשכרה) שמאוד אהבתי להבדיל מהנוכחית

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

טוב, בוא נקרא לילד בשמו:

סבארו פיספסו עם הb3 בכלל ועם המנוע 1.5 בפרט.

מנוע קצת חלש עם הגיר האוטומטי בכלל חלש, כאן בהחלט יש עדיפות למנוע 2 ליטר, אבל זה תקציב אחר גם.

התנהגות כביש מעט בעייתית, רכה מדי, מתנדנדת קצת.

עם כבר b3 - אז מנוע 2 ליטר עם גיר ידני בלבד.

פורסם

בס"ד

האוטו הזה טוב למחיר שלו?

111,500 זה המינימום

כמה שנים הוא יחזיק?

כשאתם אומרים ביצועיסט אתם מתכוונים לעשות איתו שטויות בכביש?

אם כן ברור שאני רוצה לעשות את זה אבל מה זה אוטו לא ביצועיסט? שלא נוח לעשות איתו או שהוא לא יכול לעשות?

פורסם
בס"ד

האוטו הזה טוב למחיר שלו?

111,500 זה המינימום

כמה שנים הוא יחזיק?

כשאתם אומרים ביצועיסט אתם מתכוונים לעשות איתו שטויות בכביש?

אם כן ברור שאני רוצה לעשות את זה אבל מה זה אוטו לא ביצועיסט? שלא נוח לעשות איתו או שהוא לא יכול לעשות?

טוב, הנה לך תחזית:

לאחר שנתיים 3 חודשים ו12 ימים בשעה 12:48 כאשר בדיוק תהיה על נתיבי איילון הרכב יתחיל להתנהג מוזר.

בקושי יגיב על לחיצה על הגזת יתחיל לגמגם. הסיבה תהיה תקלה בסלילי הצתה.

כחצי שנה לאחר מכן בשעה 14:32 בדרכך לירושלים יהיה לך פנצ'ר

4 שנים לאחר הרכישה הרכב יזדקק להחלפת מחשב ניהול מנוע.

וזה בדוק, אבל יתכן שטעיתי בכמה דקות.

בסכום הנקוב מעלה יש אופציות יותר הגיוניות.

אם תגדיל את התקציב לעד כ120000 אז נפתחות אפשרויות אחרות, עדיפות בהרבה.

פורסם
טוב, הנה לך תחזית:

לאחר שנתיים 3 חודשים ו12 ימים בשעה 12:48 כאשר בדיוק תהיה על נתיבי איילון הרכב יתחיל להתנהג מוזר.

בקושי יגיב על לחיצה על הגזת יתחיל לגמגם. הסיבה תהיה תקלה בסלילי הצתה.

כחצי שנה לאחר מכן בשעה 14:32 בדרכך לירושלים יהיה לך פנצ'ר

4 שנים לאחר הרכישה הרכב יזדקק להחלפת מחשב ניהול מנוע.

וזה בדוק, אבל יתכן שטעיתי בכמה דקות.

בסכום הנקוב מעלה יש אופציות יותר הגיוניות.

אם תגדיל את התקציב לעד כ120000 אז נפתחות אפשרויות אחרות, עדיפות בהרבה.

ח ? ניסית להצחיק או משהו ?

ביצועיסט = סלנג עברי = לא לחולי ביצועים, אלא למשפחות שרוצות נסיעה רגועה.

יכול להגיע למהירויות לא חוקיות, אבל בלי יותר מדי כוח G על הגוף שלך ובלי התנהגות ספורטיבית. (במקרה של ה1.5 - 170 קמ"ש לערך)

יוני מה הבעיה עם הכיול מתלים בדיוק ?

אני מאוד התלהבתי מהאוטו בניגוד לאימפרזה 07 1.5 שיש לי (גם אותה אני אוהב, אבל היא בסיסית לחלוטין, להבדיל מהחדשה)

מנוע מעט אנמי, אבל לא חלשלוש, הוא יביא אותך למהירות שיוט גבוהה מספיק, גם ככה אסור בארץ ליסוע יותר מ120 קמ"ש, אז מה הבעיה ?

שאסי לא בסדר ? מה אתה מתחרה בתחרויות ובמרוצי ראלי ? מה זה שאסי לא בסדר ? אתה מרגיש אם השאסי לא בסדר רק אם אתה יוצר תתי היגוי במהירויות ספין שאז עוד אפשר לדבר על זה.

אולי המתלים רכים, אבל שאסי ? מה הקשר ?, אגב, אני מסכים איתכם שהמתלים רכים מדי, אבל לפעמים זה טוב, בשביל כבישים כמו בארצנו הקטנטונת.

אגב, נכון שאני מעט משוחד, אבל אם הייתי משווה למכוניות מתחרות כמו I30 (אחלה מכונית רק שאותה ובכללי את החברה אני לא אוהב מבחינת איכות, עבר, המוניות, נוחות) או פורד פוקוס (לדעתי מתחרה ישיר שאני פשוט מתלהב מהאוטו) אני יעדיף את הB3, פשוט זאת הההרגשה שלי, ולדעתי כדאי שפותח השרשור ילך לעשות נסיעת מבחן ויראה אם הוא אוהב את האוטו כמו שאני אוהב.

• תוכן חדש...