Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על subaru b3 r 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחת המכוניות החדשות הגרועות ביותר שיצא לי לנהוג עליה

מנוע אנימי וחלשלוש

גיר איטי

וחרא של שילדה/ כיול מתלים

איפה שהC4 אוחזת בלי להתחיל להראות סימנים של איבוד אחיזה הB3 כבר נוסעת על הצד.

הרכב שנסעתי עליו היה שכור עם 600 ק"מ על השעון והוחזר לחברת ההשכרה עם 1300 ק"מ

היתה לי בעבר לכמה חודשים אימפרזה 07 או 06 1.6 (גם כן מהשכרה) שמאוד אהבתי להבדיל מהנוכחית

בלבולי שכל אני מזמין אותך לקחת איזה סיבוב שאתה רוצה ומתערב איתך שאני אקח אותו יותר מהר מה-c4.

אחלה אוטו שקט מאוד , קצת חלש אבל לא כמו שאומרים פה .

בקשר לגיר לי יש ידני אז אני לא יודע איך זה באוטומט

יצאתי עמבה

פורסם

לפותח השרשור - ביצועיסט וכו', זה אמנם הגדרה שנשמעת לך כאילו "לעשות שטויות" עם הרכב.

אבל אתה חייב להבין משהו שהרבה אנשים בארץ הזאת עוד לא הבינו, רכב חלש, זה רכב שיתקשה לבצע עקיפה, מה יקרה אם תסע לטיול ותתקע מאחורי משאית? לא תעדיף רכב שיצליח לעקוף אותה בזריזות? אני לא אומר שהסובארו לא תצליח, אבל רכבים אחרים רבים יעשו את זה זריז יותר ובטוח יותר.

כנל האחיזה של הרכב, כשתחליק בסיבוב - תבין, ולא צריך לנסוע מהר, גם ב30 קמ"ש אפשר לסיים בעמוד.

ועוד משהו, רכב חלש יותר דורש יותר לחיצה על הגז בשביל להתקדם - כמה שיותר אתה לוחץ על הגז, ככה אתה שורף יותר דלק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפותח השרשור - ביצועיסט וכו', זה אמנם הגדרה שנשמעת לך כאילו "לעשות שטויות" עם הרכב.

אבל אתה חייב להבין משהו שהרבה אנשים בארץ הזאת עוד לא הבינו, רכב חלש, זה רכב שיתקשה לבצע עקיפה, מה יקרה אם תסע לטיול ותתקע מאחורי משאית? לא תעדיף רכב שיצליח לעקוף אותה בזריזות? אני לא אומר שהסובארו לא תצליח, אבל רכבים אחרים רבים יעשו את זה זריז יותר ובטוח יותר.

כנל האחיזה של הרכב, כשתחליק בסיבוב - תבין, ולא צריך לנסוע מהר, גם ב30 קמ"ש אפשר לסיים בעמוד.

ועוד משהו, רכב חלש יותר דורש יותר לחיצה על הגז בשביל להתקדם - כמה שיותר אתה לוחץ על הגז, ככה אתה שורף יותר דלק.

מסכים מילה במילה, חוץ מהאחיזה, לרכב הזה יש אחיזה מדהימה על הכביש, גם בגלל שהוא לא בדיוק מתאמץ לאבד אותה, אבל הוא עומד יציב מאוד על הקרקע

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
זה שיש לו אחיזה מעולה בזמן עמידה זה מצויין,העניין הוא שבנסיעה היא הרבה פחות טובה ממה שאתה מתאר לגבי העמידה :p

בעמידה יש גם לנוצה אחיזה של 30 טון מתכת... (ל-30 טון חלב יש פחות אחיזה אז ויתרתי .. P: )

ובנסיעה האחיזה דיי טובה (לפחות בשבילי), ובלי צחוקים :wink:.

אני לא הרגשתי בנסיעת מבחן שהוא מתרומם יותר מדי בפניות או שהוא לא מספיק נשלט, ההגה שלו מדויק מאוד, ומאוד קל לנהוג באוטו, במיוחד בגלל האיפוק שבמנוע..

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מסכים עם קודמי, הרכב באמת חלש לאומת מתחרותיו, לפי מה שקראתי במבחנים.

ומבחינה דינמית גם הרכב לא מצטיין.

איך אתה מסכם את ההתרשמות שלך על הרכב, אם אתה לא נסעת עליו? זה לא קצת סותר את חוקי הפורום?

לגבי השטות על האחיזה, אין כיום כמעט אף מכוניות סידרתית שאין לה מקדמי אחיזת כביש גבוהים למדי. יותר מזה, נדירות המכוניות המודרניות שניתן להפוך אותם על כביש חלק (הכוונה ללא הפרשי גובה)-הסובארו ממש לא יוצאת מהכלל וכאשר מכניסים את המתלים הנפרדים וסוג המתלים המודרני והספורטיבי, מתקבלות יכולת דינאמיות גבוהות וטובות בנוסף למערכת היגוי טובה (בהשוואה לסטנדרט המקובל כיום). נכון הדבר שסובארו כיילו את המתלים למצב רך (מאוד?) דבר היוצר רכינת גוף גבוהה-אבל עדיין שולי האחיזה של הB3 גובהים למדי ואפילו ניתן להנות מהרכב, על אף המנוע החלש.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
איך אתה מסכם את ההתרשמות שלך על הרכב, אם אתה לא נסעת עליו? זה לא קצת סותר את חוקי הפורום?

לגבי השטות על האחיזה, אין כיום כמעט אף מכוניות סידרתית שאין לה מקדמי אחיזת כביש גבוהים למדי. יותר מזה, נדירות המכוניות המודרניות שניתן להפוך אותם על כביש חלק (הכוונה ללא הפרשי גובה)-הסובארו ממש לא יוצאת מהכלל וכאשר מכניסים את המתלים הנפרדים וסוג המתלים המודרני והספורטיבי, מתקבלות יכולת דינאמיות גבוהות וטובות בנוסף למערכת היגוי טובה (בהשוואה לסטנדרט המקובל כיום). נכון הדבר שסובארו כיילו את המתלים למצב רך (מאוד?) דבר היוצר רכינת גוף גבוהה-אבל עדיין שולי האחיזה של הB3 גובהים למדי ואפילו ניתן להנות מהרכב, על אף המנוע החלש.

מדובר ברכות יתר, שמובילה אותך בחלק מן הפניות, סיבובים לנדנוד המרכב כולו.

זאת הבעיה.

בנוסף יש לא מעט פרמטרים נוספים, שהרכב מאכזב.

ניתן לשקול b3 מנוע 2.0 rxi, אשר לו כיול שונה, עדיף.

פורסם

גבי אתה בערך אומר את מה שאני אומר, אז אני מבין שאנחנו לא חלוקים על הנושא הזה:wink:.

אגב, חשוב לציין שבצד השני של המטבע, אותו רכות מתלים המשתלבים בצמיגים בעלי החתך הגבוה, מע' המתלים העצמאיים-תורמים לרמת הנוחות אולי הגבוהה ביותר בקטגוריה, מהבחינה הזאת אני לא רואה לB3 מתחרים שמגיעים לרמת הנוחות שלה (גם לא הפוקוס והמגאן).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
גבי אתה בערך אומר את מה שאני אומר, אז אני מבין שאנחנו לא חלוקים על הנושא הזה:wink:.

אגב, חשוב לציין שבצד השני של המטבע, אותו רכות מתלים המשתלבים בצמיגים בעלי החתך הגבוה, מע' המתלים העצמאיים-תורמים לרמת הנוחות אולי הגבוהה ביותר בקטגוריה, מהבחינה הזאת אני לא רואה לB3 מתחרים שמגיעים לרמת הנוחות שלה (גם לא הפוקוס והמגאן).

נכון, למעשה אין לנו חילוקי דעות, מלבד משהו קטן אולי:

הרכות היתר שגורמת לנידנודים, מעט פוגעת גם בנוחות הנסיעה, נכון במהירויות גבוהות קצת יותר, שספק שרוכשי הרכב הנ"ל מגיעים אליהן.

פורסם

מילה במילה.

נכון, למעשה אין לנו חילוקי דעות, מלבד משהו קטן אולי:

הרכות היתר שגורמת לנידנודים, מעט פוגעת גם בנוחות הנסיעה, נכון במהירויות גבוהות קצת יותר, שספק שרוכשי הרכב הנ"ל מגיעים אליהן.

תראה, כעקרון כמו שהמנוע של ה1.5 חלש יחסית, ככה המשפחתיות שלו גבוהה.

אם כבר הוא לא בדיוק מנוע לביצועים גבוהים, לפחות שהאוטו יהיה בין הנוחים, אם כבר סובארו שילבו שוב את המנוע הזה, אז החליטו לכייל את המתלים למצב רך, ככה שגם לא תמיד תהיה חייב להגיע למצב של נדנוד יתר (לפחות לא קהל היעד של הרכב) וגם תקבל רכב נוח ומרגיע מאוד.

למען האמת אף רכב בישראל לא אמור להגיע למהירות שתגרום למתלים של האימפרזה לפגוע בנוחות..

צריך להבין שבגלל הרכות (יתר) של המתלים שלה האוטו נוח ברמה של הC5 החדשה (לפחות לדעתי)

ובזה נגמר העניין מבחינתי.

אגב עכשיו שמתי לב למשהו :

יוני לא כדאי שתנדה את עצמך מהפורום לעד ותחסוך מעצמך את הבושה ?, מה זה רכב 4X4 בגובה 20 מטר ורוחב מטר שנוסע במהירות 120 קמ"ש ? מה זה נוסע על הצד ?

תתחיל להרגע עם השטויות שאתה פולט מהפה המלוכלך שלך, אפילו רכבי 4X4 ענקיים משנות ה80 מציעים אחיזה גבוהה ממה שאתה מציג.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני לא יודע מה איתכם, או שלא נהגתם מספיק על האוטו או שלא יודע ..

אני בעל מרוצה של אימפרזה 2007, 1.5 ליטר שכידוע היא רכב באותה מידה, ואם להגיד את האמת, מתנדנדת היא לא ...

אולי משהו השתנה חוץ מהשלדה בB3, אבל כעקרון גם שם לא אמור להיות גרוע כל כך.

לזה שאמר שהיא לא בין הנוחות בקט' - ישבת בה שאתה אומר שהיא לא משככת את המהמורות בעיר ? מתלים רכים = שיכוך טוב יותר במהירויות בינוניות - גבוהות, במהירויות של עד 35-40 קמ"ש אין אוטו שמשכך כמו שצריך, אז הוא לא יוצא דופן + מושבים רכים מכל שאר המכוניות בקט', לפעמים טוב לפעמים לא, אז על איזה מכה אתה מדבר בדיוק ?

וכמו שנאמר, הB3 לוקה בחסר מבחינת בטיחות בדגם 1.5 - יש בה הכל, ומבחני הריסוק שלה היו מעולים, אך חסר בה ESP (מערכת בקרת יציבות)

מגרסא 2.0 הבסיסית יש ESP, ככה שהאוטו בטיחותי מאוד.

ושוב, רוצה ביצועים, קנה STI, בינתיים אין פה ביצועים גבוהים מדי ..

מבחני ריסוק מעולים??

מעולים זה לא! זה בטוח, אולי טובים- עם 4 כוכבים בלבד (שהיום בלי 5 אתה לא נחשב כימעט, לפחות לאוטו משפחתי)

נכון פעם שכל המכוניות היו מסימות מבחני ריסוק עם גג 2-3 כוכבים אז 4 זה היה הרבה

אבל היום שפיאט 500 וקאיה סיד זוכות ל5 כוכבים בטיחות 4 זה פשוט לא מספיק ובמיוחד על אוטו שאמור להגן על משפחתך! לפחות זאת דעתי!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...