Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה צודק אז אתה יכול להוריד קצת מהקומפוננט אתה יכול ללכת על דוטק אובישן חדש עולה משהו כמו 1000 ש"ח.

ומגבר 4 ערוצים למצוא מגבר טוב ב1500 ש"ח.

ו500 ש"ח "תגרד" מאיפשהו.:wink:

בהצלחה וסליחה על הטעות.

פורסם
פורסם
אני גם חושב שאין צורך לאחוריים ובלי קשר יש לך סכום נאה מאוד למערכת טובה+ אז אל תעשה שטיות עם הכסף אתה בחרת סט מעולה של פוקל אבל,אתה שמעת אותו? אולי אתה לא תאהב את האופי שלו.

הצעה שלי תגיע למפגש הקרוב תשמע כמה מערכות באותו סכום שלך ואז רק תחליט,כי חבל לזרוק כסף סתם(מי כמוני יודע את זה)

לסיכום:תגיע למפגש הקרוב תשמע הרבה רכיבים, ורק אז תחליט אולי גם יהיה לך יותר טוב ללכת על מוצרים יד שנייה. כי יש באמת מציאות בפורום יד שנייה.

תשקיע בHU טוב ומגבר טוב זה הכי חשוב.

הסט שבחרת הוא מעולה אבל תשמע אותו קודם,יש הרבה סטים טובים עם אופי דומה ושונה.

בהצלחה.

נ.ב

אני שוב אומר לך מתוך נסיון אל תיהיה עם ראש מקובע לרכיבים שבחרת, כי יש רכיבים הרבה יותר טובים במחיר זהה.

8 וחצי אלף ורק מערכת טובה + ?

רק מהמשפט הזה לא הייתי קונה מערכת מהבאסה

מה לעשות שלא כל אחד יש לו כסף כל יום להחליף רמקולים :wink:

8.5 אלף זה מערכת מצויינת , לא פחות מזה

פורסם

תלוי למי יש אנשים (כמו אחי) שמוכנים להשקיע כמה פרוטות על מערכת והם חושבים שיש להם מערכת מצויינת ויש אנשים שמערכת ב8K היא מערכת טובה אבל לא מצויינת.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מי ששומע מערכת ב8.5 וחצי אלף שמותקנת טוב ואומר שזה לא נשמע טוב

אז לדעתי זה אודיופיל שכל החיים שלו זה רק לשפר את המערכת ורק לנסות להיות הכי טוב

פורסם

לא נכון ממש לא נכון, קח סתם סיטואציה של מישהו שקנה מערכת שעולה פי שניים מהתקציב המוגדר פה אבל השקיע מעט על התקנה, וקח לעומת זאת מערכת בסיסית נניח בתקציב המוגדר פה שעשו התקנה למופת אך הרכיבים לא הטופ של הטופ איפה נראה לך ישמעו יותר טוב?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בגלל זה אני אמרתי

ב8 אלף שקל מערכת שמותקנת טוב ( הרכיבים ברור שיהיו טובים ) לא תשמע פחות ממצויין לטעמי

• תוכן חדש...