Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכם!

אז ככה, הלך לי ההארדיסק במחשב וקניתי אחד חדש והתקינו לי עליו ווינדווס מסוג XP MEDIA CENTER,

והמחשב עובד יפה, עד כאן הכל טוב ויפה, אני מחובר לאינטרנט דרך הספק נטוויז'ן והתשתית

של הוט (מודם מסוג "טראיון", אין לי ראוטר וכאלה).

התקנתי את החייגן מחדש והתחברתי לאינטרנט ופה התחילה הבעיה, אחרי ההתחברות המחשב תקוע כמעט לחלוטין וריסטרטים לא ממש עזרו לפתרון הבעיה, ניסיתי גם ללחוץ בהעלאת המחשב על F8 ובחרתי את ההגדרות האחרונות הטובות של המחשב וגם זה לא הניב פרי, אחרי שהמחשב נתקע ניסיתי לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת כדי לראות אם אולי הבעיה היא במודם ואכן אחרי הפעולה הזו המחשב חזר לעצמו והחלטתי להתקשר להוט שישלחו לי טכנאי שיחליף לי את המודם כי הסקתי מכך שכנראה זו הבעיה, התקשרתי אליהם והם אמרו שה-IP שלי בסדר ושהם לא רואים שום בעיה ושמודם לא אמור לתקוע את המחשב ואמרתי להם שהמחשב עובד ממש טוב עד הרגע של החיבור לאינטרנט ולהם גם היה מוזר הדבר והם התקשרו לנטוויז'ן תוך כדי שיחה איתי ועשינו שיחת ועידה, מיותר לציין שהם ביקשו ממני כל הזמן לעשות את הפקודות CMD,PING כדי לבדוק את תקינות הדברים בחיבור שלי ולכאורה הכל היה תקין אבל פעם אחר פעם המחשב המשיך להיתקע והייתי צריך לעשות ריסטים כל פעם, הבחור של הוט אמר אולי אני אנסה לחבר את המודם ב-USB למחשב כי אולי הבעיה היא בכרטיס רשת אבל לא הצלחתי להתקין את המודם דרך ה-USB כראוי.

שום דבר לא עזר והוט גם לא התלהבו בלשלוח לי טכנאי כי אין כביכול סיבה,

בסוף דיברתי עם עוד נציג של נטוויז'ן שעזר לי להתקין הגדרות מסוימות לחייגן שגם זה לא עזר ובסוף סיימתי איתו את השיחה, המחשב נתקע כמובן אחרי ההתחברות בפעם הלא יודע כמה ועשיתי ריסטרט למחשב ואמרתי אולי אנסה שוב ולהפתעתי התחברתי וזה נכנס לי לדפדפן ושמחתי כמובן שהמחשב לא נתקע ואמרתי לעצמי שבטח ההגדרות שלו עזרו אבל מצד שני זה מוזר שבגלל הגדרות כל המחשב ייתקע, עבדתי קצת במחשב, הגדרתי לי אימייל מחדש ואח"כ כיביתי אותו,

באתי שוב פעם להפעיל ולהיכנס לאינטרנט ולדאבוני שוב פעם אותה הבעיה!! :x

אני ממש מיואש ואובד עצות ולא יודע כבר אם הבעיה היא במודם/כרטיס רשת או שמא בווינדווס או שבכלל במשהו אחר?

האם לדעתכם התקנה מחדש של הווינדווס תפתור את הבעיה הזו? אולי מישהו מכיר איזו בעיה עם הגרסת ווינדווס הזו?

מצטער על ה"רומן" אבל היה לי חשוב להעלות בפניכם את כל הפרטים כדי שמישהו יוכל בבקשה לעזור לי במציאת הבעיה.

נ.ב. כאשר המודם מחובר לכרטיס רשת אבל לא מחובר לאינטרנט המחשב לא

עושה בעיה אלא רק אחרי ההתחברות דרך החייגן לרשת.

קרתה לי גם תופעה מאוד מוזרה שבאחד הריסטרטים של המחשב כשבאתי להיכנס לחייגן הוא לא הגיב וניסיתי להיכנס ל"חיבורי רשת" ושם בכלל לא ראיתי אותו, כאילו בכלל לא קיים ואחרי שעשיתי ריסטרט הכל חזר כאילו כלום,

אין כ"כ מצב שיש בו וירוס כי רק עכשיו התקינו לי אותו כאמור.

המון תודה מראש,

יום נעים לכולם.

"And Justice For All..."

פורסם

תתחיל מעידכון דריבר לכרטיס רשת.

אם זה לא עוזר, קח כרטיס רשת אחר ותנסה לבודד את הבעיה איתו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוקר טוב לכם!

עדכון: לקחתי לפטופ ושמתי אותו ליד המחשב הנייח, ניסיתי להתחבר לאינטרנט במחשב הנייח וכאמור אותה

הבעיה - נתקע כמה שניות אחרי ההתחברות.

העברתי את הכבל רשת מהנייח ללפטופ, התחברתי לאינטרנט והפלא ופלא הכל עובד כשורה.

מכך אני מסיק שהבעיה היא כמובן במחשב (תקנו אותי אם יכול להיות שמשהו אחר לא תקין).

אבל השאלה, האם אולי יש משהו שאפשר לתקן בלי להתקין מחדש את הווינדווס או שלא לשבור את הראש על זה יותר?

יכול להיות שאולי יש בעיה שאתם מכירים עם הגרסת ווינדווס הספציפית המדוברת (XP MEDIA CENTER EDITION)?

תודה מראש,

סופ"ש נעים.

"And Justice For All..."

פורסם

אולי הבעיה בחייגן של נטוי'ן?

ניסית לבקש לעבור לחיבור ללא חייגן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהחלט בעיה מוזרה. אני לא מכיר את מערכת ההפעלה בתצורה הנ"ל.

הייתי ממליץ לנסות ולבדוק אופציה של עדכון דרייברים לכרטיס הרשת:

נסה לראות מה האתר הזה (סריקה חינם, הורדה בתשלום) חושב על הדרייברים שלך: http://scan.esupport.com/

או הרשמה והורדה חינם (אבל חיפוש ידני): http://www.driverguide.com/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפי דעתי, תנסה להוריד דרייבר לכרטיס הרשת הכי מעודכן שיש מאתר היצרן של לוח האם (שים לב שאתה מוריד לאותה מערכת הפעלה כמו שלך ולא לויסטה במקרה), למחוק את הדרייבר הקיים ולהתקין את הדרייבר החדש.

תראה, הפתרון הכי יעיל ונקי שפותר בדרך כלל הכל , ומה שטוב על הדרך שעדיין ההארד דיסק טרי כך שיאן לך כל כך הרבה עליו הוא, פשוט לפרמט וככה:

קודם כל, תוריד תוכנה על מנת לבדוק את דגם הלוח אם , כרטיס המסך וכו' תוכנות כגון: CPU-Z, PC WIZARD, EVEREST

לאחר שגילית מהו דגם הלוח וכרטיס המסך, תכנס לאתר היצרן, תוריד את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם, דרייברים הכי מעודכנים לצי'פ סט, לכרטטיס רשת וכן הלאה, כמו כן לכרטיס המסך על הדרך, לא רע לעדכן אותו מדי פעם אם יש עדכון.

לאחר מכן, הייתי מציע לך להחליף למערכת הפעלה XP PRO.

להתחיל פירמוט של כל הכונן הקשיח אם יש באפשרותך לעשות זאת, ליצור מחיצות מחדש, להתקין מערכת חדשה טרייה, לאחר מכן להתקין את הדרייברים של הצי'פ סט, כרטיס רשת ואדויו וכו', אמור לתת מענה לכל הבעיה.

נכון, זאת בעצם התחמקות מלנסות ולפתור את הבעהי המרכזית שסביר להניח שאם תעשה פעולות כלשהין לא תדע מה באמת עזר וכשזה יקרה שוב, כל הסיפור יתחיל מהתחלה.

פורסם

בקשת עזרה, נתיתי לך אבל למה לא עשית מה שאמרתי ?

פורסם

קודם כל, אני מודה לכם על התגובות והעצות המהירות.

כמובן שאם הייתי יודע שאני יכול לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את המחשב הייתי עושה זאת, בגלל זה אני מנסה עודלראות אופציות אפילו שאני מושבת כרגע מבחינת אינטרנט.

לגבי ההצעות של העדכון דרייבר לכרטיס רשת - הבחור שעזר לי עם המחשב אמר לי שהוא הוריד לי את הדרייבר הכי מעודכן ככה שלא חושב שזו הבעיה.

האמת את האופציה שהציע FAT BASTARD לא ניסיתי עדיין ונראה אולי זה יעשה משהו.

תודה.

"And Justice For All..."

פורסם

תסיר את הדריבר ותתקין שוב,

ותיבדוק אולי עם כרטיס רשת אחר (יש לך כרטיס על הלוח ?)

פורסם
אולי אני אנסה לחבר את המודם ב-USB למחשב כי אולי הבעיה היא בכרטיס רשת אבל לא הצלחתי להתקין את המודם דרך ה-USB כראוי

בלי שום קשר, למה לא הצלחת?

אבל אני לא חושב שהבעיה כאן בכ.רשת. נסה לאפס WINSOCK.

בכל מקרה, זה דפוק שבשנת 2008 עדיין צריך להתחבר לאינטרנט עם חייגן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה דפוק בזה

זה הטכנולוגיה של ה DSL בכל העולם, אתה צריך משהו שיחייג לשרת, זה יכול להיות משהו על המחשב או ראוטר

בכבלים המודם עצמו יכול לחייג, זה נכון לאמר ששזה דפוק שלכבלים יש חייגן כי הרי קיימת להם האפשרות של ללא חיגן

פורסם

בכבלים המודם לא מחייג לשום מקום, הוא מקבל מה-DHCP כתובת איפי שאיתה הוא יכול לצאת לאינטרנט. חייגן ב-ADSL זה גם דבר שאפשר להיפתר ממנו די בקלות ע"י הגדרות במודם (שהוא למעשה ראוטר וכאן הוא יכול לחייג בעצמו.

פורסם

אז בכל זאת זה חייגן בראוטר, חייגן יהיה גם ב DSL גם אם זו שנת 2000 או 2010

פורסם
אז בכל זאת זה חייגן בראוטר, חייגן יהיה גם ב DSL גם אם זו שנת 2000 או 2010

חייגן בראוטר ולא חייגן במחשב עם צורך לחייג וניתוקים

פורסם

שלום,

עדכון: היה אצלי טכנאי מחשבים (או לפחות כך הוא טוען..) הוא ניסה לאתר אצלי במחשב את מקור הבעיה של ההיתקעויות אחרי החיבור לאינטרנט כאמור, בהתחלה הוא חשד שאולי יש לי וירוס, שזה היה די לא סביר מבחינתי ואכן לא מצאנו כלום.

לאחר מכן הוא נכנס לי ל-TASK MANAGER ושם בלשונית של PERFORMANCE בגרף העליון ראינו שחוץ מקווים ירוקים בגרף

ישנם גם קווים אדומים וזה הוא אמר שלא צריך להיות ואכן במחשב בעבודה שלי בדקתי וראיתי ששם אין את התופעה הזאת.

האם ידוע לכם למה מופיע הגרף האדום הנ"ל?

בדקנו גם את הטמפרטורה של המעבד בביוס ושם היא נעה בין 55-65 מעלות שזה הוא אמר די נורמלי למרות שבדקתי את זה במחשב בעבודה ושם הוא הראה 45 מעלות, האם זה באמת נורמלי התווך הזה?

בהתחלה חשבתי שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדווס מחדש וזה יפתור לי את הבעיה של ההיתקעויות,

השאלה, האם זה נראה כאילו יש לי בעיית חומרה כגון מעבד או שבכל זאת התקנה מחדש של ווינדווס תוכל לפתור את הבעיה, אני גם מציין שבלי חיבור לאינטרנט המחשב עובד יפה.

אם נאמר המעבד לא בסדר, האם הוא באמת יכול לגרום להיתקעויות האלו במחשב?

אשמח לתגובות,

תודה רבה מראש,

סופ"ש נעים.

נ.ב. הקובץ המצורף הוא בעצם הגרף התקין כמו שהוא אמור להיות.

Doc1.doc

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...