Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע כבה בפראדו 2000

roykroy10
שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי בעיה בפראדו שנת 2000 שקניתי לא מזמן

כמה דקות לאחר התנעה אם הרכב בסרק הוא מתחיל להחנק כל מספר שניות ואז נכבה

לאחר שהוא נכבה הוא מתניע מיד בלי בעיות, ולאחר כמה דקות חוזר חלילה.

אם אני נותן גז כשהוא נחנק הוא לא נכבה

קורה גם מדי פעם שאני נוסע וזה לא קורה בכלל

ברכב יש קודן, לפי חיפושים, וחברים שאמרו לי יכול להיות שהבעיה היא בקודן, אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת אם אולי מישהו מכיר את הבעיה.

לציין שהרכב יצא עכשיו ממוסך מורשה והם חשבו שהם תיקנו את התקלה, למרות שאני בכלל לא בטוח שהם מצאו אותה.

אם זה אכן בקודן מישהו יכול להמליץ לי על מוסך שיוריד לי אותו זמנית באיזור הרצליה\רמת השרון בזול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שהבעיה נובעת מהקודן, אבל אם תרצה בכל זאת להסירו אז פנה ל "אור עד קור" שברח' גלגלי הפלדה 5

א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9584088 או 09-9589355 או 09-9546665 או ישירות לעזרא 052-2753398.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

יש לי בעיה בפראדו שנת 2000 שקניתי לא מזמן

כמה דקות לאחר התנעה אם הרכב בסרק הוא מתחיל להחנק כל מספר שניות ואז נכבה

לאחר שהוא נכבה הוא מתניע מיד בלי בעיות, ולאחר כמה דקות חוזר חלילה.

אם אני נותן גז כשהוא נחנק הוא לא נכבה

קורה גם מדי פעם שאני נוסע וזה לא קורה בכלל

ברכב יש קודן, לפי חיפושים, וחברים שאמרו לי יכול להיות שהבעיה היא בקודן, אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת אם אולי מישהו מכיר את הבעיה.

לציין שהרכב יצא עכשיו ממוסך מורשה והם חשבו שהם תיקנו את התקלה, למרות שאני בכלל לא בטוח שהם מצאו אותה.

אם זה אכן בקודן מישהו יכול להמליץ לי על מוסך שיוריד לי אותו זמנית באיזור הרצליה\רמת השרון בזול?

אופייני לתקלת אינג'קטורים,בדוק אם במסנן הדלק יש כמות מים גדולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במוסך שמתקן איתוראן והם עשו לי גשר לעלוקה או משהו

הם חשבו שהם סידרו את התקלה אבל זה עדיין לא הסתדר

הרכב בדר"כ נכבה כשהוא קר, והתקלה רק מחמירה: עכשיו הוא נכבה לעיתים הרבה יותר קרובות

ואני מזכיר שהוא גם מניע בדר"כ מיד אחר כך אבל לפעמים צריך לתת קצת גז בהתנעה

מחר אני אבדוק את המסנן דלק אם יש בו מים

תודה מראש, רועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...