Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם רמקולים 6X9 JBL GT5936

שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול קניתי ואותם והתקנתי אותם בהונדה סיויק 98 מאחורה, הרמקולים מחוברים עם לרדיו דיסק JVC KDG-405 ישירות דרך החיווט המקוי של הרכב, עכשיו מתי שאני מגביר בערך ל50% ומגביר את הבאס אני שומע צלילים מעוותים אז השאלה שלי היא שאם זה קורה בגלל המכסה המקורי של הונדה על כל הפאנל האחורי שהרמקולים נוגעים בו מתי שהם עולים למעלה או שזה בגלל שאין מגבר?? ואם זה בגלל שאין מגבר על איזה מגבר אתם ממליצים כדי לפתוח אותם בתקציב של עד 500 ש"ח גג.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שחיברת את ה- וה+ הפוך ברמקולים עצמם

תנסה להפוך ואז לבדוק שוב

אם תשמע יותר באס - זה החיבור הנכון (שטח הרמקול דופק כלפי חוץ ולא פנים מה שיקרה בחיבור לא נכון)

תנסה את זה בתור התחלה ומשם נראה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי הפלוס והמינוס בסדר יש יותר באס איך ששומעים עכשיו אבל רק אם אני מנמיך את הווליום שומעים את הבאס טוב אם אני מגביר טיפה כל הצליל מתעוות מה צריך לעשות כדי שלא יהיו עיוותים בצלילים?

ד"א הכיוונון של המערכת הוא

bass -3

trable +5

fad r03

loud on

יכול להיות שצריך לכוון אחרת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד את הLOUD לגמרי

אפס את האקולייזר (טרבל,מיד,באס)

לדעתי מקסימום קצת טרבל וזהו,לJBL יש באס נקי וטוב וחבל להרוס אותו ב"הדמיה" כגון הLOUD

קצת מוזר שמ50 אחוז כבר יש עיוות אבל תעבור על מה שרשמתי ונראה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תשמע יותר באס - זה החיבור הנכון (שטח הרמקול דופק כלפי חוץ ולא פנים מה שיקרה בחיבור לא נכון)

תגיד מה זה אומר שאם החיבור לא נכון אז הוא ידפוק החוצה הרמקול דופק תמיד החוצה ואז חוזר מוזר מה שאמרת...

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שאמרתי :mm_wink:

הרמקול (ממברנה) אמור לדפוק כלפי חוץ ולא לעומק - כלומר אסור שידפוק לכיוון המגנט,את ההבדל מרגישים מיד

בקשר למגבר תוכל למצוא אותו בתחנה המרכזית בישנה בתל אביב או אצל היבואן "ברוקס" בביניין פנורמה ליד צומת חולון

קצת דיבורים ותקבל אותו ב500 במקום ה700 המוצהר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...