Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחו פה נושא שמישו שאל על הכוחות סוס , ומישו שמה הביא את האתר הבא :

http://www.carfolio.com/

אז נכנסתי לשמה וניסיתי לחפש אולי רשום משו על הפולקסווגן פולו , 2001 , מנוע 1600 שלי

(אני כבר יודע שיש לי 100 כוחות סוס) וניסיתי לחפש את התמורה של האוטו לכל ליטר דלק ולא מצאתי

אבל אני יכול להגיד לכם שאותה שנה, אותו מנוע, אותה חברה, אותם כוחות סוס, רק דגם שונה (BORA) זה נראלי פשוט אותו דבר וזה מה שמצאתי :

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=81521

רשום שמה אם אני לא טועה שזה זולל 12.1 בעיר ומחוץ לעיר 14.5

אבל הבעיה שלפי מה שאני רואה בנהיגה שלי זה לא כל כך ככה, נוסיף לכל זה שכשאני נוסע בשעות הבוקר עד הערב נסיעות רגועות ולא מרביץ בכבישים עירוניים וגם לא במהירים, אלא רק בנסיעות עם החברים(שזה בלילה, סיימנו ללמוד אז יוצאים לבלות בלילה ) אני קצת חורג מן המנהג ונוסע 70 80 בקריה ומחוץ לקריה מגיע הכי הרבה 140(נעזוב לרגע ת'סירטון שעשיתי) ובקיצור אני לא יודע איך האוטו שלי זולל בצורה כזאת מפחידה, אני חושב שיש אולי בעיה במיכל הדלק, מה אתם חושבים?

פורסם

האתר הזה לא מדויק בכל הדגמים.

בנוסף, יש הבדלים בין דגמים שנמכרים בחול.

מספיק שאותו רכב שיש לך נמכר במדינה אחרת עם 2 למדות, הצריכה תיהיה שונה.

גם ההספקים על אותו מנוע יכולים להיות שונים ממדינה למדינה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

1.אין שם איזכור לגבי צריכת דלק, המספרים שראית הם נפח טנק דלק בגלונים אמריקאיים ובגלונים בריטיים.

2. שיטת מדידה בקילומטרים לליטר נהוגה רק בישראל, באירופה מודדים לפי ליטרים ל 100 ק"מ, ובארה"ב במיילים לגלון.

3. אם יש שתי מכוניות עם מנוע זהה אבל בגודל שונה, צריכת הדלק גם תיהיה שונה.

4. תגדיר מה זה צריכת דלק מפחידה.

5. כנראה, שימחקו לך את ההודעה.

6. אני חושב, שאין לך בעייה במיכל הדלק.

פורסם

להגדיר את הבעיה? הגדרתי אותה, אני חושב שזלילת הדלק אצלי באוטו היא יותר מהרגיל ולכן נראה לי שישנה בעיה במיכל הדלק

יש למישהו כאן אולי מידע מדוייק כמה האוטו שלי זולל?

פורסם

מיכל הדלק הוא דבר סטטי. אין כזה דבר "בעיה במיכל דלק". תחשוב על בקבוק שתיה שאתה קונה בסופר - האם אתה רואה אנשים שחוזרים ומתלוננים על "בעיה" בבקבוק?

אם אין דליפה מהמיכל שלך (וקל מאוד לזהות אחת, בד"כ היא תלווה בריח חריף של בנזין וברטיבות באיזור המיכל), הסיבות לתצרוכת מוגזמת היא לחץ אויר לא מתאים בצמיגים, בעיה במנוע, או אופי נהיגה נמרץ מידי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את האמת אני יכול להגיד לך שפעם או פעמיים הרחתי את הבנזין וזה לא אחרי שתידלקתי אלא בזמן נסיעה, מה את אומרים כדאי ללכת לבדוק אם יש בעיה במיכל? כמה זה עולה?

פורסם

ככל שידוע לי קיימי שני סוגים של 1.6 בפולו בכמה גרסאות, יש 1595 101 סוסים (ואולי גם 75) ויש 1598 עם 75 סוסים.

מה הדגם המדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
את האמת אני יכול להגיד לך שפעם או פעמיים הרחתי את הבנזין וזה לא אחרי שתידלקתי אלא בזמן נסיעה, מה את אומרים כדאי ללכת לבדוק אם יש בעיה במיכל? כמה זה עולה?

שווה בדיקה. לא נראה לי שעל דבר כזה גובים כסף, וגם אם כן, זה בטח יהיה סכום מינורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד מישו יכול בבקשה להגיד לי כמה במדוייק תעלה בדיקה כזאת? תכלס אני מעדיף להוציא 50 שקל ולדעת שאין לי בעיה בדלק, אולי גם זה קשור לזה שזה אוטו גרמני ובגלל זה אין גם המנוע שלו יותר זולל דלק?

פורסם
1595 עם 101 כוחות סוס

במצב תקין, הרכב שלך אמור לאכול לא יותר מ-1 ל-10 במשולב ללא מזגן. זה מניסיון עם אוקטביה שיש לה אותו מנוע, אוטומט והיא יותר כבדה במשקל.

חריגה משמעותית מצריכה זו מצביעה על תקלה או דליפה במערכת דלק למשל, אלא אם כן אתה כל הזמן בעיר ו/או פקקים ועם רגל מאוד כבדה על הגז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

alfa164TS vbmenu_register("postmenu_1699257", true); תודה על המידע, אבל את האמת אני לא תמיד לוחץ על הגז בצורה מטורפת, אמרתי רק בלילה שאני יוצא עם חברים וגם זה לא הרבה, בבוקר אני לא לוחץ על הגז הרבה ולא עולה על המהירויות המותרות

מה השיטה הכי טובה לדעת אם האוטו שלי אכן זולל דלק או לא?

• תוכן חדש...