Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני אמור מחר לאסוף רכב חדש מהחברה (B3 של אבא שלי (אבל שלו אוטומט)),

ובמקרה אנחנו אמורים לסוע לאילת בחמישי בבוקר עם 4 אנשים ואוטו מלא ציוד .

השאלה שלי אם זה יהיה מזיק בצורה מוגזמת כי קראתי שאסור לסוע מונוטוני על רכב חדש ,

וכידוע נסיע לאילת זה הכי מונוטוני שיש .

בקיצור יש פיתרון או שאכלתי אותה ?

תודה למגיבים .

יצאתי עמבה

פורסם

זה לא הכי טוב אבל לא יזיק.

אם אתה רוצה להיות שמרן אל תעבור את ה-3000 סל"ד, תילחץ על דבשות הגז והבלמים בעדינות ולאט.

בקטע של ירידה לכיוון ים המלח סע בהילוך שני לאט כדי לשמור על בלמים.

בעליות בחזרה גם תעלה בהילוך שני לאט (מתחת 3000 סל"ד) כדי לא לעמס על המנוע.

בגלל נסיעה לאילת תמשיך את הרצה 1500 ק"מ במקום 1000)

(ברכבים מודרנים אין המלצות מיוחדות להרצה אבל ליהות שמרן 1000 או 1500 ק"מ לא יזיק - רק יעזור)

פורסם

סע דרך מצפה רמון. גם תהנה מהנוף, וגם הדרך לא מונוטונית 8)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מסכים עם הבחור שמעלי

סע דרך מצפה רמון, דרך ממש לא מונוטונית, המון סיבובים (למרות שיש שם קטע אחד של 17 קילומטר ישר)

פורסם

אויש איזה שטויות

אתה יכול לסוע ממטולה לאילת בכל דרך שרק תרצה, תנהג רגיל, בלי לאמץ יותר מדי את האוטו.

כבעל אימפרזה 07 אני ממליץ שפשוט אל תעבור את ה3500 סל"ד (אל תרביץ לדוושה, במילים אחרות), ואם יהיו ירידות כבדות בדרך (ויהיו) פשוט תבלום רגיל, אל תשאיר את הדוושה לחוצה כל הזמן שהבלמים לא יתחממו וזהו, אתה יודע להשתמש בבלמים, במיוחד בידני, זה בטוח.

אגב, אחלה אוטו קנית :-D (אני לא משוחד.... אה אני כן :-P)

וגם אני ממליץ על מצפה רמון, אחח איזה נוף.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני הייתי דואג הרבה יותר מהעובדה שאתה מעמיס את האוטו בצורה דיי רצינית.

למה שלא תסעו עם הרכב שלך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני הייתי דואג הרבה יותר מהעובדה שאתה מעמיס את האוטו בצורה דיי רצינית.

למה שלא תסעו עם הרכב שלך?

חשבתי על לסוע עם שלי אבל גם הוא עם 500 ק"מ בלבד וכל כך שמרתי עליו שכואב לי הלב להרוס את זה ככה :-(.

עדיף אולי שנשכיר רכב ל-4 ימים, אפילו שזה מצחיק שיעמדו ליד הבית 2 רכבים חדשים ?

יצאתי עמבה

פורסם
אתה לא רציני, נכון?

למה לא רציני ?

קראתי כל כך הרבה באינטרנט על כמה חשוב להריץ את המנוע נכון ,

נסיעה לאילת זאת ההרצה הכי לא נכונה שיש ולכן אני שואל עד כמה זה יזיק , אני לא מבין במכונאות ובהשלכות שיש על נסיעה כזאת על מנוע חדש לגמרי ולכן אני שואל .

אודה לך מאוד אם תענה .

יצאתי עמבה

פורסם

ככה זה שחיים במדינה של מטר על מטר. כל נסיעה של 4 שעות הופכת לקריעת ים סוף. אני מציע בכלל להעמיד את המכוניות החדשות באחסנה יבשה ולסוע רק באוטובוסים ומוניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חשבתי על לסוע עם שלי אבל גם הוא עם 500 ק"מ בלבד וכל כך שמרתי עליו שכואב לי הלב להרוס את זה ככה :-(.

על הרכב שלך כואב הלב ועל של אבא שלך לא?

פורסם

הבעיה היא לא ממש המנוע - שעובר הרצה במפעל, הבעיה היא יותר כל השאר, אני במקומך הייתי נוסע על רכב שעבר 500 ק"מ ולא על רכב שנקנה יומיים לפני.

בכל מקרה, להשכיר רכב זה הדבר האחרון שהייתי עושה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר אחד אל תשכח שבחו"ל הנסיעה הזאת לאילת היא כמו הנסיעה מהסוכנות רכב שם עד הבית כך שלא נראה לי בכלל שאתה תזיק לאוטו

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

תנסה לשאול את בני הספל, הוא מטייל הרבה בעולם, וממש לא מזמן עשה טיול לא קטן, מה עושים האנשים בארצות אחרות ? שם מעבר בין עיר לעיר (כמו למשל חולון - ת"א אצלינו) זה 250 ק"מ, בקיצר, סע לשלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...