Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה גם שפנים הרכב של הפוקוס הרבה יותר נעים לעין מאשר במאזדה המשעממת....

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
לא יודע מה אתכם - אני מעדיף את הלאטיס בגדול על הפוקוס.

נתחיל בזה שאדם מעל 180, יהיה לו "קצת" קשה לשבת מאחור בפוקוס. נמשיך בזה שכנהג, העדפתי בהרבה את איך שהלאנטיס מתנהגת. בנוסף יש את עיניין השוק הטוב שיש לה והאמינות המוכחת.

בחירה נכונה !

שים לב מה אומר אדם שיש לו לאנטיס 3 שנים, והיתה אצלו בערך חודש פוקוס:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=190177#190177

איזה ניסיון יש לך על פוקוס ולאנטיס?

לגבי המרווח פנים אינני יודע כי מעולם לא ישבתי מאחור בלאנטיס, אבל מבחינת ניהוג ההפרש ע-נ-ק.

לגבי שואל השאלה בשירשור, אם אבא שלך לא ראה הבדל אולי שווה שישאר עם הפוקוס, יכול להיות שהנושא של "יפני יותר טוב" תופס אצלו (ואצל הרבה אחרים שלא ירגיש לבד) ולכן גם אם היא פחות נוחה הוא מעדיף להגיד שהוא מעדיף אותה... זכותו. אני הייתי מחליף לפוקוס, וזה מניסיון של 3 שנים וקצת, ו75 אלף ק"מ עם הפוקוס שיש לנו בבית.

פורסם
טוב טוב טוב. להרגיע. אסור כבר להביע דעה בפורום? זו דעתי. אני עדיין מאמין שלמרות תת-ההיגוי של הלאנטיס (שבא לידי ביטוי במקרים רחוקים) והקטע שהכביש עובר ישר לשלדה היא העדיפה מבין ה2. למה? בגלל 2 סיבות: 1. האמינות 2. השוק.

ואל תבלבלו לי את השכל שעכשיו הערך שלה יפול, כי הוא לא. כל הלאנטיסים שיש לליסינג הם כמו שידוע לכם גרסת LX, בזמן שהציבור הרחב קונה לרוב GLX. בגלל זה לא יהיו לפרטיות בעיות במכירה.

נ.ב: אל תשכחו, יש גם מלא פוקוסים ליסינג. אז זה דיי מבטל את הטענה שיהיה קשה למכור אותה / הערך שלה ירד מהר.

GO MAZDA ! :)

נ.ב: ידידי היקר הוא 185, ובפוקוס הראש שלו נוגע בתקרה מאחור, בלאנטיס לא.

ממתי הפוקוס נחשבת לא אמינה?

לנו עד היום ב 3 שנים ו75 אלף ק"מ היתה תקלה קטנה שכנראה נגרמה בגלל המוסך, ו... זהו. לגבי נוחות או לא בגובה 185, אני מוכן לרדת למטה ולבדוק :wink:

אגב מותר להביע דעה בפורום אבל מה שרשמת עכשיו זה - :? . דובר על נהיגה אתה רשמת שבזה היא טובה מהפוקוס, וכרגע הפכת את זה להיא טובה יותר בגלל אמינות ושכירות. אולי לדעתך בתור חבילה היא עדיפה על הפוקוס (לדעתי לא) אבל אין שום סיכוי שהיא עדיפה בנהיגה.

לדעתי הפוקוס לא פחות אמינה מהלאנטיס, ניסיון של 3 שנים שישלי עם הרכב הוא די ארוך, אני מכיר עוד 4 פוקוסים עם 0 בעיות, אחת מהן עם 150 אלף ק"מ. לגבי השכירות, אני בספק שההפרש הוא כזה גדול, ולדעתי גם אם קיים ההפרש בנוחות ובנאה בנהיגה לא שווה את ההפרש הכספי (אם קיים).

אגב, לא ענית לגבי הניסיון שלך עם כל אחד מהם.

גיא

• תוכן חדש...