Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות, לצערי אתמול כשטיילתי עם הכלב שלי שמעתי בכי וזעקות של מה שנשמע כמו בעל חיים כלשהו, מה שהיה מונח ליד השיחים היה לא אחר מאשר גור כלבים קטן שנולד לא מזמן!

לצערי יש לי כלב כבר וניסיתי לשלב אותו בבית אבל הכלב שלי לא מוכן לקבל אותו בשום אופן ומנסה לתקוף אותו(מרגיש שהוא פולש אליו לטרטורייה) אז עם כל הצער שבדבר אני לא יכול להחזיק אותו גם! אז בבקשה ממכם מי שרוצה לקחת ולגדל כלב מתוק מאוד ,קטן שאוהב להשתובב ולשחק מוזמן לבוא ולקחת אותו! אני גר באיזור הצפון ,במעלות!

קשה לי מאוד לטפל בו מפאת חוסר זמן ולכן אני צריך שהוא ימסר בהקדם! תפתחו את הלב ותפתחו את הבית החם לכלב המתוק הזה! אני מעריך שהוא בן חודש או חודשיים גג.והדבר הכי חשוב שכחתי לציין,שהוא זכר.

0545412655-אלכס.

171468109.jpg

622146335.jpg

פורסם

לצערי אין לי אפשרות לאמץ אותו למרות שהוא חמוד מאוד(ישלי אחד כבר 10 שנים כאשר אחת מתה לפני חצי שנה לאחר 15 שנים). מנסיון שלי ושל אחרים,לאחר מס' ימים הכלב שלך יתרגל ולא יתקוף את הגור החמוד ואפילו הם יתחברו ויהפפכו לחברים טובים.

• תוכן חדש...