Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות שעליהן חשבתי הן:

סיריון

גטס- למרות שיש שמועות שהיא אוכלת הרבה דלק

206

יאריס- אני שוקלת לרדת ממנה כי קשה למצוא

המליצו לי גם על אקסנט למרות שהיא לא כ"כ קטנה.

מה אתם אומרים על המכוניות הללו? מי עדיפה? :?

פורסם

אם אתה מחפש קטנה וחסכונית- תכניס גם את הפונטו לרשימה- אחלה תמורה לכסף.

וכמו שנאמר לפני, תקציב ודרישות יעזרו לנו מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לנסיעה לעבודה, לאסוף את הילד שלי (בן חצי שנה) מהגן, לנסוע להורים וכו'... נסיעות לא ארוכות אבל לא קצרות. בגלל זה ירדתי מנפח מנוע 1000

יש לי עד 50k

חשוב לי שתהיה בטיחותית, שלא עושה הרבה בעיות ודורשת הרבה תיקונים ושהתיקונים שיהיו לא יהיהו יקרים, ושלא אוכלת הרבה דלק

חשבתי על קטנה סתם כי אני אוהבת מכוניות קטנות. המליצו לי בפורום על על שברולט אבאו...

פורסם
אם אתה מחפש קטנה וחסכונית- תכניס גם את הפונטו לרשימה- אחלה תמורה לכסף.

וכמו שנאמר לפני, תקציב ודרישות יעזרו לנו מאוד.

עידן

קראתי מהרבה תגובות בפורום שאנשים לא מרוצים מהפונטו. שהיא עושה מלא בעיות

פורסם

ממליץ על יאריס אם התקציב מאפשר. הדגם המומלת עם מנוע 1.3, יש לו 86 כוח סוס, אחלה רכב - אמין, חסכוני ושוק מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאיזה מודל? מה התקציב?

סיריון ממודל 2006 ומעלה יכולה להיות אופציה טובה מאוד עבורך, אם נכנסת לתקציב.

גיר אוטומטי, מנוע 1.3 שהגיע ישירות מהיאריס, מזגן מעולה, נוחות נסיעה סבירה ומרווח פנים טוב מאוד יחסית לקטגוריה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם הסריון הישנה אחלה אוטו באמת יש לשכן שלי האוטו לא נכנס למוסך לא אוכל לו הרבה דלק

והוא בכלל בכלל לא נחשב אחד ששומר על האוטו.

אני היתי הולך על הסריון למרות שלטויוטה יש שוק מצויין

לסבתא יש יאריס היא גם לא עושה בעיות ולא אוכלת דלק אבל היא עולה הרבה יותר..

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם
קראתי מהרבה תגובות בפורום שאנשים לא מרוצים מהפונטו. שהיא עושה מלא בעיות

עושה רושם שהקריאה שלך סלקטיבית.

אם קראת בפורום , הרי שמן הסתם ראית כתגובה לאותם אנשים מפריחי שמועות (שהמשותף להם בד"כ הוא שהם לא נהגו או היו בעלים של פונטו) כמות רצינית יותר של אנשים המפריכה אותם.

לפונטו מגרעת אחת , אם לא תטפלי בה היא תעניש את הארנק , אבל בעלים אחראי שמטפל ברכב בזמן וכמו שצריך ירויח רכב המקטין את ההוצאות למינימום האפשרי , וביחס למתחרים - רכב טוב , אמין , ובטיחותי יחסית.

פורסם

המלצתי : סיריון מאוד מומלצת , מבחינת תצרוכת דלק נמוכה ואמינה , הגטס בולעת בנזין עם כל השיפורים עדיין צרכנית גדולה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

סיריון 06 רכב מצויין אבל לא מתקרב לתקציב שלך, והישנות יותר- מוצלחות אבל מיושנות לטעמי.

כולם ימליצו לך על יאריס, אבל צר לי לאכזב- לא תמצאי רכב שמור משנתון גבוה ולטעמי מחירי השוק שלה מוגזמים מאוד.

הפונטו נשמעת כאופציה טובה למדי (לא מנסיון) ועם טיפול נכון, כנראה תחזיר אהבה.

גטס- כבעל גטס אוט' 2005 אני ממליץ לשקול את האופציה (לגבי השמועות על צריכת הדלק הגבתי אינספור פעמים וקצת נמאס לי לחזור על עצמי- את מוזמנת להציץ בהודעות שלי). תוכלי בתקציבך למצוא רכב משנתון גבוה מאוד (2005-06) והוא עונה על כל הדרישות שלך לטעמי (לא לקנות את דגם ה GLF- איבזור בטיחותי גרוע, GLI ומעלה יספקו בטיחות די טובה- 4 *).

לגבי האוויאו הדעות חלוקות- בעיקר סביב נושא הבלימה והבטיחות הפאסיבית.

בהצלחה

סעו בזהירות!8)

פורסם

אשי נוהגת על גטס 2005 מליסינג.

צריכת הדלק לא כ"כ נוראית, הרכב ספרטני: כ"א נהג בלבד, ח"ח קדמיים, כסא / הגה לא מתכוונים לגובה .

נוחת הנסיעה סבירה, מתלים קצת קשים אבל לא נורא, מזגן חזק מאוד.

הרכב דיי עגלה מבחינת עצמת המנוע (1.4 אוט') אבל שוב, לא צריך להגזים.

בצרה מפתיעה הרכב נוסע 1 ל 1 אותו דבר עם 4 נוסעים (ההורים של אשתי נראים כמו פרסומת לסומו) ולא מתאמץ יתר על המידה. חשוב - הרכב בולם מצויין.

בצענו איתו מספר נסיעות ארוכות במיוחד (קנ"מ ישראלי, אבל בכל זאת...) לאילת, רמה"ג וכיוב' שכללו 4 נוסעים, ולא היו תלונות מאף אחד על נוחות או חוסר מקום לרגליים.

תא המטען סביר בגודלו, אנחנו הוצאנו את כיסויי הלבד (זה ששמים עליו רמקולים) ונכנס שם "ציוד תינוק" מלא ועוד יש מקום לג'אנק...

הרכב גמע כבר 60,000 ק"מ (אצלינו מ0ק"מ) ולא היו בו שום בעיות. נאדה.

הרכב אינו מקרקש, אינו חורק ואיכות ההרכבה טובה, למעט אוליי דיפוני הדלתות שמרגישים זולים משהו.

בשורה התחתונה - אנחנו מאוד מרוצים מהגטס, רכב פונקציונאלי, אמין וסה"כ עונה על צרכינו בצורה טובה מאוד.

קח את הבטיחותית יותר (ע"ע shushon).

באוואו (ככה כותבים?) לא נהגתי מעולם, עמיתה לעבודה לקחה אחת כזאת לפני שנה וחוותה המון בעיות בבלמים שעובדים חלקית (לפעמים כן לפעמים לא) ולטענתה המראות גם כן גרועות מאוד עד כדי סכנה (שדה ראיה בעייתי). אם אני זוכר נכון, NCAP לא מחמיא לה במיוחד.

מלבד זאת הרכב לדעתי מאובזר מהגטס, אך אין לי מושג לגבי איכות הנסיעה, מנוע, וכו'.

• תוכן חדש...