Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז השטיחים ידבקו שלא לדבר על הריח שיהיה השקעת סכום עתק של כסף אז זה הכסף הקטן יחסית דנמייט זה גם מין זפת רק שהוא יותר יעודי לרכב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כסף קטן הדיינמאט ?!!

רק להזכיר לך שמדובר ברכב מאזדה 6, 5 דלתות

רק לשתי הדלתות הקדמיות הלכו 14 יריעות.

ריצפה מתחת לנהג הלכו 4 .

ועוד לא נדבר על בג'ז שזה 15 יריעות .

בקיציר אני תקוע עם ההתקנה רק מסיבה כלכלית .ובטח אני אחפש כל דרך אפשרית להקטין בהוצאות אחרות. אלה אם השטיחים יידבקו אז אני אוותר,

פורסם

אני לא הייתי תוקע את ההתקנה בגלל איטום בריצפה. האיטום היחידי שהוא לטעמי קריטי זה כמובן הדלתות ואולי הבגאז. כל השאר לטעמי זה דברים שלא הייתי עוצר התקנה בגללהם אלה ממשיך הלאה ובעתיד הייתי מוסיף אותם כמו שצריך (יריעות יעודיות) כאשר יהיה לי כסף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אטימת ריצפה בהחלט לא הסיבה לאיחור בהתקנה.

מה שאטום עכשיו חלק מהרצפה דלתות קידמיות.

מה שנשאר לי זה דלת בג'ז , וקיר אש שזה לדעתי חובה מאחר הרעש העצום שנשמע מהמנוע בתוך סלון הרכב.

ולהזכיר לך שפח הרכב מאזדה 6 2004 הוא הפח הכי מעפן שראיתי בחיים - פח דק ומתקפל (בזמן פגיעה מתאונה הפח נכנס ויוצא וכך מונע שברים בפח עצמו).

אבל את האמת אני שוקל את זה לדחות את שאר האטימה, במצב הגרוע אני אשמע מוזיקה בחנייה .

אני מתחבק עם הרכיבים כל לילה לפני שינה נמאס לי להסתכל עליהם

פורסם

אני חושב שכרגע תתעלם מאיטום הריצפה וברגע שהתקציב יתאזן חזרה בעתיד תאטום אותו שוב ביריעות איכותיות ויעודיות למטרה . אני לא מאמין "בקומבינות" עבור מערכת ברמה שאתה מכוון אליה..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הרצפה לא יכולה להיות מזפת!

זפת בקייץ יתחמם והשטיח ישקע .

אבל לא פחות חשוב זה השטיח מתחת לשטיח המקורי.

המקביל לדינמאט אקסטרים ליינר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...