Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מונו מסוג סאונדסטרים שמפיק ב4 אוהם 275RMS וב2 אוהם 450 RMS וב1 אוהם 900RMS.

אני מחפש באס שיהיה מצד אחד עם נוכחות אבל מצד שני שלא ישתלט על הבמה הקידמית[דוטק+MT22 מוגברים עלי ידי זטק 75*2]והכי חשוב שיהיה מדוייק ופאנצי וקשור למוזיקה המתנגנת.

אני מתלבט בין כמה אופציות שיש לי בעין

1.פניקס גולד ZR 10 עם סליל כפול 2 אוהם שיקבל 275RMS ב4 אוהם מתוך 350RMS שהוא מוצהר.

2.סרווין ווגה ווגה 10 סליל של 4 אוהם שיקבל 275RMS ב4 אוהם מתוך ה300RMS שהוא מוצהר.

3.שני סרווין וגה HED 8 שיקבלו 450RMS ב2 אוהם מתוך ה300RMS שהם יחדיו מוצהרים[פחות או יותר].

ראוי לציין שהסאב הקודם שלי הוא CVR 03 ששירת אותי נאמנה אבל הבאס שלו משתלט וחזק מדיי והוא לא מדוייק עבורי!

תודה מראש.

[התקציב שלי הוא עד 650 שח ומטה]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קח בחשבון שהסאב יהיה פחות מדוייק אם תיתן לו פחות כוח מהמוצהר, ולהיפך. ניסית P2 ? אם אתה נותן לו 275 RMS והסאב הוא 200 אז הוא יהיה לך מדוייק. אבל לא אם אתה לוקח סאב של 400 ונותן לו 200.

מקווה שעזרתי

עידן

פורסם

קובי, הוא הביא תקציב של 650 שקל :\

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...